2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
8 gündür yemiyorum faydası gazı azaldı her gün aglamıyor artık ama kaka olayını henüz çözemedik

Vecealna nevmeküm sübâtâ kızlar bebeği uyumayan için 21 defa okuyunca uyuyormuş yer gök duva üzerine inş faydası olur
İnşallah çaresizlik o kadar kotu ki herşeyi deniyoruz . Duanın gücüne inanırım. Nasılsa bı zararı yok. Rabbim dermansız dert vermesin, şifasini da verir inşallah.

İnşallah çaresizlik o kadar kotu ki herşeyi deniyoruz . Duanın gücüne inanırım. Nasılsa bı zararı yok. Rabbim dermansız dert vermesin, şifasini da verir inşallah.
Amin canım tabiki Rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımıza ömür boyu sağlık huzur versin bizlere de hayırlı evlat imanlı kul yetiştirmeyi nasip etsin

Cnm senin cok zor bi dogumun oldu hala dusundulce uzuluyorum .. normalde kendiliginden erimesi lazim ve acimamasi lazim
Benim normal dogumda dikisz gerek kalmadi ama teyzemde dikis olmustu ve hic acimamisti kendi erimisti dikisi

kızlar bir kaç gündür oğlum çok az yiyor ne yaparsam yapayım ne şekilde verirsem vereyim yemiyor. biberon almıyor kaşıkla veriyorum kusuyor emmiyor. azıcık şeyle nasıl doyuyor anlamıyorum midesi mi küçüldü diye düşünmeye başladım. iki çekip bırakıyor mememi

Benimki de öyle yaa.. o kadar az emiyor ki.. sinirlerm bozuldu.. doğru düzgün emse bende başka bir şeylere odaklanabilirim ağlayınca uykusu var derim mesela.. ama azcık emdiği için sürekli emzirmem lazım aç galiba diye zorluyorum. Emmediği için sütüm azalır diye korkuyorum. Anlamadım neden böyle oldu.. Akşam da iyice sinirleniyor emmiyor

Bazen benimki de öyle yapıyor sıcaklardan felan mı ki

Sıktırınca süt gelmiyor mu? bitmez kız süt..sen bol bol su iç.bebiş emerken cuk cuk diye yutkunma sesi gelmiyor mu?

10 gibi emzirdim geldi. Ama 6-8 arası bitiyor galiba dün de aynı geldi. Sıkınca geliyor ucuna ama fışkırma şeklinde değil. Çocuk da öekiyor çekiyor az gelince sinirleniyor bırakıyor.
Bir de 100ü geçiyordu sağınca dün gece 12de sağdım sağdım 90ı ancak buldum. 3 saat sonra tekrar sağdım 75. Sabaha doğru azalarak bitiyor sanki.

Regl bitti mi onun etkisi sanırım

Kızlar çok şükür bebeğin ateşini düşürdülk şimdi öksürüyor ve burnu tıkalı yarın aşısı var nasıl olcak bilmiyorjm
Allah şifa versin canım, ateşlendiğini aşı yaptırmadan önce yapan kişiye bildir mutlaka ona göre yapmayabiliyorlar bazen

Canım biz de 9 gündür kullanıyoruz henüz tam etki görmedim kacıncı gün etki görmeye basladınız
30 günlükkem başladık 1 ay kullandik cnm. Sonra 1 hafta ara verdik . Ara verince kaka yapma sıkıntısı oldu. Sonra tekrar başladım hemen etki gösterdi şükür

Kızlar çok şükür bebeğin ateşini düşürdülk şimdi öksürüyor ve burnu tıkalı yarın aşısı var nasıl olcak bilmiyorjm
Benim bebeğinde burnu hep tıkalı ateş biz de de oldu çok geçmiş olsun siz burnu nu nasıl açıyorsunuz

Kıyamam minicik daha ama iyileşiyor şükür .sende canını sıkma canım
İyileşiyor çok şükür ama işte insan ister istemez tedirgin oluyor ben de çok hastayım zaten yarına kadar inşallah biraz daha iyi olur da bugün ateşi yok aşısını da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…