- 5 Ekim 2020
- 14.697
- 40.229
- 548
- 36
Regl bitti mi onun etkisi sanırım
Hastayken asi vurulmaz cnm yasak normalde ates olsun olmasinİyileşiyor çok şükür ama işte insan ister istemez tedirgin oluyor ben de çok hastayım zaten yarına kadar inşallah biraz daha iyi olur da bugün ateşi yok aşısını da olur
Doktor sadece ateşi varsa vurulmaz dedi enfeksiyon çıkmadı kanda cunkuHastayken asi vurulmaz cnm yasak normalde ates olsun olmasin
Sen stres yaptıkça gelmez iyi beslen ve uyu gelir ozamanBitmedi henüz ama şimdi hiç gelmiyor
Sen stres yaptıkça gelmez iyi beslen ve uyu gelir ozaman
Benim de bildiğim kendi kendine erimesi lazım resmen upuzun ip söküyorum kendimden sinirlerim bozulduCnm senin cok zor bi dogumun oldu hala dusundulce uzuluyorum .. normalde kendiliginden erimesi lazim ve acimamasi lazim
Benim normal dogumda dikisz gerek kalmadi ama teyzemde dikis olmustu ve hic acimamisti kendi erimisti dikisi
Evet onu kullanıyorum isirgani hariç mi içiyorsunBen aktardan ısırgan otu alıyorum gunde 2 kez tüketiyorum. Milk tea diye bir ürün var küp seker gibi içinde kimyon anason ısırgan pancar şekeri var bu da guzel süt yapıyor.sağım yaptığım için farkı görebiliyorum
Evet canım ısırgan ayrıca içiyorumEvet onu kullanıyorum isirgani hariç mi içiyorsun
Canım benim dikişlerdr erimedi düşdü eriyen dikişler 10/15 günde eriyormuş bizimki açılmasın diye dükülen dikişden atılmış bazı yerlere sanırım bende ip sökdüm çok korkutucu oluyorBenim de bildiğim kendi kendine erimesi lazım resmen upuzun ip söküyorum kendimden sinirlerim bozuldu
Üzülmeyin de lafınızı da esirgemeyin üzülürseniz stresten sütünüz azalır maalesef anneler ve kayınvalideler tecrübeliyiz diye akıl vermeye çalışıyorlar ama onların zamanındaki gibi değil hiçbir şey ve onlar bilmiyorlar aslında emzirme olayı çok hassas ilk doğumumda annem ve kayınvalidem kızım göğsümü tutmadı bir türlü süt sağarken çok az sütün yok diye diye kızımı mamayla büyüttüm ikinci doğumumda lohuslığımda kimseyi istemedim yanımda daha rahat geçti süt muhabetti olmadı en azından şimdi kayınvakidemdeyiz oğlum için ağlayınca aç bu çocuk diyor:)halbuki yeni emzirdiğim halde her ağlama açlıktan değil ama maalesef açlığa süte bağlıyorlar olayı38 günlükken 3880di. 4700 çıktı 60 günlükken. Günde 37 gram almış yani. İlk günden beri her tartımda böyle çıkıyor iki tartım arası günlük 35-40 civarı gidip geliyor. Aslında böyle bakınca ideal gibi duruyor. Ama başlangıç kilomuz düşük.
Tereddüt ediyorum hep annelerleyim ya uzundur bi annem bi kaynanam. Dün gece oturdum ağladım yine. Her emzirmeden sonra sütümün hesabını veriyorum. Emdi mi kaç dk emdi sütün var mıydı yutkundu mu boş mu çekti.
Üzülmeyin de lafınızı da esirgemeyin üzülürseniz stresten sütünüz azalır maalesef anneler ve kayınvalideler tecrübeliyiz diye akıl vermeye çalışıyorlar ama onların zamanındaki gibi değil hiçbir şey ve onlar bilmiyorlar aslında emzirme olayı çok hassas ilk doğumumda annem ve kayınvalidem kızım göğsümü tutmadı bir türlü süt sağarken çok az sütün yok diye diye kızımı mamayla büyüttüm ikinci doğumumda lohuslığımda kimseyi istemedim yanımda daha rahat geçti süt muhabetti olmadı en azından şimdi kayınvakidemdeyiz oğlum için ağlayınca aç bu çocuk diyor:)halbuki yeni emzirdiğim halde her ağlama açlıktan değil ama maalesef açlığa süte bağlıyorlar olayı
aynen ya. sinirlerim bozuluyor acaba diyip duruyorum. neden böyle oldu anlamadım. bizim burası çok sıcakda değil.Benimki de öyle yaa.. o kadar az emiyor ki.. sinirlerm bozuldu.. doğru düzgün emse bende başka bir şeylere odaklanabilirim ağlayınca uykusu var derim mesela.. ama azcık emdiği için sürekli emzirmem lazım aç galiba diye zorluyorum. Emmediği için sütüm azalır diye korkuyorum. Anlamadım neden böyle oldu.. Akşam da iyice sinirleniyor emmiyor
Canım ben Eskişehirdeyim burada baya esinti var ve benim evim hep serin olur zaten. Camları açmaya bile korkuyorum perdeler havalanıyor hal böyle olunca sıcaktan olma olayı direk iptal.Bazen benimki de öyle yapıyor sıcaklardan felan mı ki
Benim oğlum doğduğundan beri emzik te alıyor son 2 3 gündür çokça elini de emiyor aç veya tok farketmiyorCanım o el emme olayını kuzenime sordum 2 tane çocuğu var emzik almadığı için elini emiyomus anne karnında da parmaklarını emerlermiş ya ondan rahatlamak için parmaklarını emiyo emzik alsaydı elini sokmazdı dedi bakalım bu bibsten ümitliyim herkes yorumlarda hiç bi emziği almayan bebeğim bunu şak diye tuttu yazmış görücez inşallah tutar bunu resmen 300 liradan fazla bu emzik muhabbetine harcadım
Maşallah sana göktuğ paşaTeyzelerimiz merhaba herkes foto atmışdı sanırım bizde şimdi atalım dedik
Canım o el emme olayını kuzenime sordum 2 tane çocuğu var emzik almadığı için elini emiyomus anne karnında da parmaklarını emerlermiş ya ondan rahatlamak için parmaklarını emiyo emzik alsaydı elini sokmazdı dedi bakalım bu bibsten ümitliyim herkes yorumlarda hiç bi emziği almayan bebeğim bunu şak diye tuttu yazmış görücez inşallah tutar bunu resmen 300 liradan fazla bu emzik muhabbetine harcadım
Nebe süresi 9.ayetHirasarem cnm 21 defa okunan duanin anlamı nedir ve hangi ayet bana yazabilirmisin okudum uyudu bugun şükür cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?