2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İyileşiyor çok şükür ama işte insan ister istemez tedirgin oluyor ben de çok hastayım zaten yarına kadar inşallah biraz daha iyi olur da bugün ateşi yok aşısını da olur
Hastayken asi vurulmaz cnm yasak normalde ates olsun olmasin

Cnm senin cok zor bi dogumun oldu hala dusundulce uzuluyorum .. normalde kendiliginden erimesi lazim ve acimamasi lazim
Benim normal dogumda dikisz gerek kalmadi ama teyzemde dikis olmustu ve hic acimamisti kendi erimisti dikisi
Benim de bildiğim kendi kendine erimesi lazım resmen upuzun ip söküyorum kendimden sinirlerim bozuldu

Evet onu kullanıyorum isirgani hariç mi içiyorsun

Kızlar sorun şu uyutuyorum 5 dk sonra uyanıyor böyle dün gece 4te daldı uykuya. Uyurken ağzına bişey geliyo sanki onu tutmaya çalışıyor öğürüyor bu onu uyandırıyor ne yazıkki reflümü bilemedim kusma yok. Ne derdi var anlamadım uykusu çok var ama uykuya dalamıyor bu yüzden

Benim de bildiğim kendi kendine erimesi lazım resmen upuzun ip söküyorum kendimden sinirlerim bozuldu
Canım benim dikişlerdr erimedi düşdü eriyen dikişler 10/15 günde eriyormuş bizimki açılmasın diye dükülen dikişden atılmış bazı yerlere sanırım bende ip sökdüm çok korkutucu oluyor

Üzülmeyin de lafınızı da esirgemeyin üzülürseniz stresten sütünüz azalır maalesef anneler ve kayınvalideler tecrübeliyiz diye akıl vermeye çalışıyorlar ama onların zamanındaki gibi değil hiçbir şey ve onlar bilmiyorlar aslında emzirme olayı çok hassas ilk doğumumda annem ve kayınvalidem kızım göğsümü tutmadı bir türlü süt sağarken çok az sütün yok diye diye kızımı mamayla büyüttüm ikinci doğumumda lohuslığımda kimseyi istemedim yanımda daha rahat geçti süt muhabetti olmadı en azından şimdi kayınvakidemdeyiz oğlum için ağlayınca aç bu çocuk diyor:)halbuki yeni emzirdiğim halde her ağlama açlıktan değil ama maalesef açlığa süte bağlıyorlar olayı

Valla diye diye annem bitirdi sütümü artık mama vermiyorum ısrarla şu an inat ettim. Az az geliyor sütüm sadece emziriyorum. Yarım saatte birse yarım saatte bir mememe geliyor çekiyor çwkiyor bağırıyor. Bakalım geceye kadar gelmezse veririm.

Ben doğuma hasta girdim hala da iyileşemedim romatizmam var. Tek başıma beceremiyorum bu işi. Kaç kere yalnız kalmaya yeltendim annemin kucağında buldum kendimi geri

Ben doğum yaptım. Annem 2. Gün hastaneye geldi. O gelene kadar memeden az az gelen ilk sütü verdik hep zorla zorla. Ama zaten yenidoğmuş çocuğun midesi ne ki yetiyor işte. Ben de bllmiyorum ki. Sütüm var mı diyorum hemşirelere. Harika çok sütün olacak maşallah geliyor işte baksana süpersin diye beni gazlıyorlar.
Annem geldi girer girmez mama verdniz mi hayır emiyor anne. Mememe dokundu bu meme boş sütün yok senin aç bu çocuk diye ortalığı kaldırdı. Ben de inandım onun gazına gelip kavga ettim hemşirlerle mama verdirdik çocuğa. hatta burada bile anlatmışımdır. Açmış çocuk mama vermemişler sarılık olacaktı diye. Halbuki aç falan değildi. Mamayı yiyince fazla doymuştu
Bilmiyorum aç bu çocuk cümlesini hangi kayınvalide anne çıkardıysa şu an boğazlayasım var.

aynen ya. sinirlerim bozuluyor acaba diyip duruyorum. neden böyle oldu anlamadım. bizim burası çok sıcakda değil. ‍♀
Bazen benimki de öyle yapıyor sıcaklardan felan mı ki
Canım ben Eskişehirdeyim burada baya esinti var ve benim evim hep serin olur zaten. Camları açmaya bile korkuyorum perdeler havalanıyor hal böyle olunca sıcaktan olma olayı direk iptal.

Benim oğlum doğduğundan beri emzik te alıyor son 2 3 gündür çokça elini de emiyor aç veya tok farketmiyor
Teyzelerimiz merhaba herkes foto atmışdı sanırım bizde şimdi atalım dedik
Maşallah sana göktuğ paşa

Yaaa bizimki de çıkarmıyor elini ağzından. Komple yumruk yapıp ağzına sokuyor toksa da yapıyor. Diş değilmiş yani dimi
Benimki meme de alıyor ama uyurken genelde uyanıkken çok istemiyor elini tercih ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…