2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geçmiş olsun sütünüze inanın siz az diyenlere kulağınızı tıkayın pozitif düşünün emzirme danışmanından da destek alabilirsiniz tüm yolları deneyin olmuyorsa gereken durumda mama verirsiniz tabiki de

Açıkça tavrınızı koyun annenize de kayınvalidenize de süt meselesi bu doğumumda yine gündeme gelince ben ikisine de sütün yok demeyin sütle ilgili hiçbir şey duymak istemiyorum dedim kızımı emzirmedim bunu da öyle yapmayın deyip susturdum sanırım sizin de ilk bebek ilkinde insan tecrübesiz oluyor en yakının sözüne de inanıyor hemen acemilikten 2.de daha bir akıllankyor insan:)

Yok yok diş değilmiş hatta ben bu diş mi çıkarıcak acaba dedim güldü ben de öyle düşünmüştüm ilkinde sonra ikincisinde farkına vardım dedi onun iki çocuğu da emzik almadı çok çektim fransadan bile emzik getirttim olmadı ama sonradan bıraktırmakla da uğraşmadim diyo en son vardır bunda da bi hayır deyip vazgeçicem emzikten ama bişeyler de emmek istiyo yani demek ki uygun emzigi bulamıyo

Ayy bu çocuğun huyu suyu kurutacak beni en sonunda ne istiyo onu da anlamıyorum ki 4 saattir uyumuyo hadi uykusu geldi uyutayim artik diyorum bi yandan gözleri kapaniyo bi yandan uyumamak için çırpınıp direniyo bazen gürültülü ortamda mışıl mışıl uyuyor bazen de koltuğun gıcırtısına uyanıyor fıttırıcam en sonunda

Evet ilk çocuk çok acemiyim sudan çıkmış balığa döndüm. Evet inanıyorum anneme saçma olduğunu bilsem de inanıyorum. Valla aşure yaptım malt içeceği tahin pekmez helva abandım şu an. Gündüz anneme bırakıp uyudum da. Sütün yok demeyi biliyon sütüm bitti moralim bozuk al tut azıcık dedim bilmiyorum evde annemin babamla da sorunları var ona da üzülüyorduk kaç gündür. Bugün dedim nolursanız olun umrumda değil. Hayır gerekirse mama da veririm ama ne gerek var şu an vardı sütüm uyuduktan sonra daha iyi oldum ama.

Biz bugün aşı olduk doğduğundan beri en sakin gününü geçiriyoruz. Tavsiye ederim

Kızlar ne sıklıkla emziriyoraunız her istediğinde veriyormuşsunuz ben mama ve süt veriyorum ama belli bi saati yok istedikçe veriyorum yanlış mo yapıyorum

canım bende burada biri diyince duymuştum ve uzun süredir ağladığında sakinleşsin yada uykuya dalsın diye beyaz gürültü açıyorum. valla şaka gibi ama hemen etki ediyor.

canım bende burada biri diyince duymuştum ve uzun süredir ağladığında sakinleşsin yada uykuya dalsın diye beyaz gürültü açıyorum. valla şaka gibi ama hemen etki ediyor.
Yok denedik onu da denedik olmadı hatta dayısı bi tane oyuncak aldı ayı şeklinde basıyosun beyaz gürültü veriyo ya da kalp atışı gibi anne karnındaki sese benzer bi ses yapmışlar dalga sesleri falan var hiç biri işe yaramadı sadece evi süpürürken süpürgenin sesine duruyo

ayy zor iş yaa sürekli süpürgede açılmaz ki. allah yardımcımız olsun inşallah.

Bismillah deyip yere parmak ucunda basıyoruz yeter ki uyusun diye, inadına sabah 4.5 tan beri ayaktayız. Ben zaten gece uyanır korkusuyla uyumuyordum iyice zombi gibi oldum. Valla anlamadım bu işi
Canım ben artık şöyle bi çözüm buldum ama... Yakmayacak kadar sıcak suyu küvetine doldurup bi 10 dk içinde tutuyorum sarpı oynatıyorum masaj yapıyorum ayaklarına sırtına vs. En son da banyosunu yaptırıp çıkarıyorum. Bornozunun içinde biraz emziriyorun iyice mayışsın diye sonra bi güzel bebek pudrasıyla pudralıyorum her yerini yine masaj yaparak. Sonra yarım kaşık calpol veriyorum her akşam değil ama o gün huysuzduysa gece durmayacak gibiyse veriyorum şurubu ağrısı sızısı varsa alsın diye. Sonra konuşarak giydiriyorum sakinleşsin diye. Ağlamıyosa beşiğinde bırakıyorum biraz durumuna bakıyorum en son uykusu geldiği için kendisi ağlayıp sızlamaya başlıyo zaten. Kundakliyorum pış pışlıyorum ve 5 dakika içinde derin uykuya geçiyo. Uzun yazdım biliyorum ama çok zor durumunu anlayabiliyorum belki işine yarar.

Bizimki de beyaz gürültü falan bana mısın demiyor son ses açıyorum tvden tınmıyor. Süpürgeye susuyor evet. Gerçek sesleri istiyor sanırım hoparlörden gelen yalan sesi beğenmiyor bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…