2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Banyo suyuna lavanta yağı varsa dene canım bizim aliş mayışıyor lavantayla

Isırgan sipariş ettim eşime hafta sonu gelirken getirecek bana. İnşallah faydasını görürüm ya

Solgarın bira mayası tableti varmış bir de. Deneyen var mı acaba?
.instagramda emzirme danışmanı Dilruba hanım var onun kendı urunu süt arttırıcı cay ve tableti var. ben suan onu araştırıyorum bir incele istersen cnm

.instagramda emzirme danışmanı Dilruba hanım var onun kendı urunu süt arttırıcı cay ve tableti var. ben suan onu araştırıyorum bir incele istersen cnm
Ben kullandım her ikisini de, memnunum hanımlar. özellikle doğumdan hemen sonra ve atak döneminde süt artırmak için kullandım, tablet çok aşırı etkili onu söyleyebilirim, çay daha standart.

Bizde de durum farkli deil valla uyumadigi her an ciyak ciyak ki gunduz yatiriorm 10dk ya uyanio :/ gece de bundan hallice diyim ; gogsumde de kesi var bi de o zorluo beni

Bizim zilli eve geldiğinden beri geceleri uzun uykusu hiç olmadı zaten. Kolik sancıları da gelince hepten fena oldu. Bugün yaptığımız şey yarın işe yaramıyor ama gece en azından süpürge sesi açıp kuş uykularını bı nebze uzatmaya çalışıyoruz. İnanır misin dün gece koltukta oturdum ufak sallanan beşiğine koyup başında bekledim . Uykusu açılmadan mudahele edeyim bari diye yok zilli işte dediğini yapıyor. Ev sıcak ince giydiriyorum akşamları 10 _ 11 gibi yıkıyorum ki 3_4 arası tavan yapıyor sancılar belki mayisir da kurtaririz diye yok . Bazen gündüzleri abisinin çığlıklarına rağmen poposunda pireler uçuşuyor bana mısın demiyor , gece nefes almaya korkuyoruz. İyice kucakci oldu. Hoplaya zıplaya uyutuyorum yatağa eğilmeye başlayınca kurtlaniyor . Nurse Harvey relaktaz damla kullanıyorduk en azından günde bı kere yapıyordu kakasını. Şimdi 3_4gune çıktı . Sap simplex denedim yaramadı. Relaktaz ve mommy bliss şurup veriyorum hala ikiniyor . En son babybjorn anakucagi siparişi verdim dikey sallanıp uyusun bakalım bu sefer ne yapcak. Olmadı eve gecince havuz ve boyunluk alicam bacakları çalışsın bağırsakları rahatlar belki.

2880 doğdu ama beslenme sorunu sayesinde kilosu az kaldı. 2 haftadır anca düzgün beslenmeye geçebildik. Mideye salınan hortumdan kurtulmak zor oldu biraz. 2 3 saatte 60ml zor içiyor hala.
Sağlığı yerindeyse kilo sorun değil canım. Toparlar . Maşallah kuzuma güçlü çıktı. Topladı hemen . Op benim için

Bizde bugün 2. Ay aşısını yaptırdık
Kendi doktorumuz dün nöbeti olduğu için bugün izinliymiş başka doktor yaptı aşısını
Kilosunu boyunu ölçtü cildi için bir kaç krem tavsiye etti ama cumartesi günü kendi doktorumuzla konuşacağız tekrar, birde menenjit aşısı yapılacak

Sağol canım fotoğraf yorumun için
Menenjit ile 2 ay asisi zorlar mı zorlamaz mi sorar misin doktoruna. Bizimde yarın kontrol ama 2 aylık asi için hemşire toplu yapıyoruz 20 bebek olduğunda aricaz dedi ilk defa duyuyorum en kotu yarın çocuk doktoruna sorucam özelde yapıyorsa o yapiversin .

Kizlar bebeğimin çamaşırlarını granül sabunla yıkıyorum ( doktorda sabun önerdı) ama yıka yıka artık çamaşırları sert olmaya basladı sanki yumuşak değil memnun kaldığınız alerji yapmayan sıvı sabun var mi?

Sıcak havalarda nasıl uyutuyorsunuz. Üzerinde tek zıbın var çıkarsam olmaz demi. Memlekete geldim yanıyor bursa

Yumuşatıcı da kullanıyorum sabunla beraber. Bingo Bebeğimin kokusu

Verem aşısı canlı aşı olduğundan soğuk zinciri kırıldığında Ziyan oluyor.
ziyan olmasın diye toplu yapılıyor canım. Biz de sağlık ocağından önden randevu aldık. Misafir olduğumuz halde 3-4 gün bekledik. 20 bebek biraz saçma olmuş. Çünkü 6 ya da 8li paketlerde bildiğim kadarıyla aşı. 20 li değil.

Yumuşatıcı vucudunda vs kizariik yapmaz degil mi ek durulama yapsam

Siz alerji doktoruna gidebildiniz mi? Kızarıklık diyince aklıma geldi. Ben süt ürünlerini kestim ya. Kakada mukusun gitmesi 3 hafta sürer demişti doktor. O daha geçmedi cidden. Ama bana çok iyi geldi bu durum. Bana süt peynir dokunuyormuş ya romatizmam var ya. 3 gündür ağrı kesici içmiyorum. Perişan oluyordum ağrı kesici öncesi süt sağ. 2 saat emzirme. Kortizonu da bırakırım böyle giderse. Amiiin

Canım bende senin gibiydim artık gündüzleri değil gece yatma vakti yıkıyorum birde sallanan portetif ana kucağı beşik aldık maşallah yatağını kabul etmiyor kucagımıda bir ona yatıyor gözler hemen kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…