Valla nazar değmesin yazarken dilimi ısırıyorum gece uykusuna döndük yine çok şükür gündüzleri uyumuyo artık ama gece uykusuz kalmaktansa gündüz uyumamasını tercih ederim ah bi de uyanık olduğu her saniye ağlamasa
Canım ben artık şöyle bi çözüm buldum ama... Yakmayacak kadar sıcak suyu küvetine doldurup bi 10 dk içinde tutuyorum sarpı oynatıyorum masaj yapıyorum ayaklarına sırtına vs. En son da banyosunu yaptırıp çıkarıyorum. Bornozunun içinde biraz emziriyorun iyice mayışsın diye sonra bi güzel bebek pudrasıyla pudralıyorum her yerini yine masaj yaparak. Sonra yarım kaşık calpol veriyorum her akşam değil ama o gün huysuzduysa gece durmayacak gibiyse veriyorum şurubu ağrısı sızısı varsa alsın diye. Sonra konuşarak giydiriyorum sakinleşsin diye. Ağlamıyosa beşiğinde bırakıyorum biraz durumuna bakıyorum en son uykusu geldiği için kendisi ağlayıp sızlamaya başlıyo zaten. Kundakliyorum pış pışlıyorum ve 5 dakika içinde derin uykuya geçiyo. Uzun yazdım biliyorum ama çok zor durumunu anlayabiliyorum belki işine yarar.
Ayyy onu çok duydum ya hatta yastığına da damlatın falan diyolar ben de alıp denemeyi düşünüyodumBanyo suyuna lavanta yağı varsa dene canım bizim aliş mayışıyor lavantayla
.instagramda emzirme danışmanı Dilruba hanım var onun kendı urunu süt arttırıcı cay ve tableti var. ben suan onu araştırıyorum bir incele istersen cnmIsırgan sipariş ettim eşime hafta sonu gelirken getirecek bana. İnşallah faydasını görürüm ya
Solgarın bira mayası tableti varmış bir de. Deneyen var mı acaba?
Ben kullandım her ikisini de, memnunum hanımlar. özellikle doğumdan hemen sonra ve atak döneminde süt artırmak için kullandım, tablet çok aşırı etkili onu söyleyebilirim, çay daha standart..instagramda emzirme danışmanı Dilruba hanım var onun kendı urunu süt arttırıcı cay ve tableti var. ben suan onu araştırıyorum bir incele istersen cnm
Bizde de durum farkli deil valla uyumadigi her an ciyak ciyak ki gunduz yatiriorm 10dk ya uyanio :/ gece de bundan hallice diyim ;Valla nazar değmesin yazarken dilimi ısırıyorum gece uykusuna döndük yine çok şükür gündüzleri uyumuyo artık ama gece uykusuz kalmaktansa gündüz uyumamasını tercih ederim ah bi de uyanık olduğu her saniye ağlamasa
Bizim zilli eve geldiğinden beri geceleri uzun uykusu hiç olmadı zaten. Kolik sancıları da gelince hepten fena oldu. Bugün yaptığımız şey yarın işe yaramıyor ama gece en azından süpürge sesi açıp kuş uykularını bı nebze uzatmaya çalışıyoruz. İnanır misin dün gece koltukta oturdum ufak sallanan beşiğine koyup başında bekledim . Uykusu açılmadan mudahele edeyim bari diye yok zilli işte dediğini yapıyor. Ev sıcak ince giydiriyorum akşamları 10 _ 11 gibi yıkıyorum ki 3_4 arası tavan yapıyor sancılar belki mayisir da kurtaririz diye yok . Bazen gündüzleri abisinin çığlıklarına rağmen poposunda pireler uçuşuyor bana mısın demiyor , gece nefes almaya korkuyoruz. İyice kucakci oldu. Hoplaya zıplaya uyutuyorum yatağa eğilmeye başlayınca kurtlaniyorCanım ben artık şöyle bi çözüm buldum ama... Yakmayacak kadar sıcak suyu küvetine doldurup bi 10 dk içinde tutuyorum sarpı oynatıyorum masaj yapıyorum ayaklarına sırtına vs. En son da banyosunu yaptırıp çıkarıyorum. Bornozunun içinde biraz emziriyorun iyice mayışsın diye sonra bi güzel bebek pudrasıyla pudralıyorum her yerini yine masaj yaparak. Sonra yarım kaşık calpol veriyorum her akşam değil ama o gün huysuzduysa gece durmayacak gibiyse veriyorum şurubu ağrısı sızısı varsa alsın diye. Sonra konuşarak giydiriyorum sakinleşsin diye. Ağlamıyosa beşiğinde bırakıyorum biraz durumuna bakıyorum en son uykusu geldiği için kendisi ağlayıp sızlamaya başlıyo zaten. Kundakliyorum pış pışlıyorum ve 5 dakika içinde derin uykuya geçiyo. Uzun yazdım biliyorum ama çok zor durumunu anlayabiliyorum belki işine yarar.
2880 doğdu ama beslenme sorunu sayesinde kilosu az kaldı. 2 haftadır anca düzgün beslenmeye geçebildik. Mideye salınan hortumdan kurtulmak zor oldu biraz. 2 3 saatte 60ml zor içiyor hala.Aa kaç kilo doğdu ki
Sağlığı yerindeyse kilo sorun değil canım. Toparlar . Maşallah kuzuma güçlü çıktı. Topladı hemen . Op benim için2880 doğdu ama beslenme sorunu sayesinde kilosu az kaldı. 2 haftadır anca düzgün beslenmeye geçebildik. Mideye salınan hortumdan kurtulmak zor oldu biraz. 2 3 saatte 60ml zor içiyor hala.
Sağlığı yerindeyse kilo sorun değil canım. Toparlar . Maşallah kuzuma güçlü çıktı. Topladı hemen . Op benim için
Sağol canım fotoğraf yorumun içinBizde bugün 2. Ay aşısını yaptırdık
Kendi doktorumuz dün nöbeti olduğu için bugün izinliymiş başka doktor yaptı aşısını
Kilosunu boyunu ölçtü cildi için bir kaç krem tavsiye etti ama cumartesi günü kendi doktorumuzla konuşacağız tekrar, birde menenjit aşısı yapılacak
Yumuşatıcı da kullanıyorum sabunla beraber. Bingo Bebeğimin kokusuKizlar bebeğimin çamaşırlarını granül sabunla yıkıyorum ( doktorda sabun önerdı) ama yıka yıka artık çamaşırları sert olmaya basladı sanki yumuşak değil memnun kaldığınız alerji yapmayan sıvı sabun var mi?
Yumuşatıcı vucudunda vs kizariik yapmaz degil mi ek durulama yapsamYumuşatıcı da kullanıyorum sabunla beraber. Bingo Bebeğimin kokusu
Sağol canım fotoğraf yorumun için
Menenjit ile 2 ay asisi zorlar mı zorlamaz mi sorar misin doktoruna. Bizimde yarın kontrol ama 2 aylık asi için hemşire toplu yapıyoruz 20 bebek olduğunda aricaz dedi ilk defa duyuyorumen kotu yarın çocuk doktoruna sorucam özelde yapıyorsa o yapiversin .
Yumuşatıcı vucudunda vs kizariik yapmaz degil mi ek durulama yapsam
Canım nebe 9 ayeti anlamı ve uykunuzu dinlenme zamanı kıldıkHirasarem cnm 21 defa okunan duanin anlamı nedir ve hangi ayet bana yazabilirmisin okudum uyudu bugun şükür cok saol
Canım bende senin gibiydim artık gündüzleri değil gece yatma vakti yıkıyorum birde sallanan portetif ana kucağı beşik aldık maşallah yatağını kabul etmiyor kucagımıda bir ona yatıyor gözler hemen kapanıyorAyy bu çocuğun huyu suyu kurutacak beni en sonunda ne istiyo onu da anlamıyorum ki 4 saattir uyumuyo hadi uykusu geldi uyutayim artik diyorum bi yandan gözleri kapaniyo bi yandan uyumamak için çırpınıp direniyo bazen gürültülü ortamda mışıl mışıl uyuyor bazen de koltuğun gıcırtısına uyanıyor fıttırıcam en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?