2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnsallah kısa surede ağrıların gecer cnm ya gitmedim karasızım bir yandan da gitsem mi gitmesem mi çünkü doktor kilo alımı iyi dedi kakada kanı takip et dedi hic kan görmedim şükür aşırı sekilde mukuslu değil ne yapsam bilemedim büyüklerimde normal diyor hastahanelerde hasta edeceksin çocuğu diyor. Huzursuzluk vs de yok bebekte gitsem devlet hastahanesine gidecegim kararsız kaldım
Dünkü doktor alerji olsa bile senden inek sütünü kesemeyiz dedi araştırıyorum alerjisi olanlar cok cekmis ishal huzursuzluk kilo kaybi vs yok onlar bizde şimdilik

Biz de aldık otomatik sallanan beşik ama içinde tutabilene helal olsun annemlere koyduk en sonhnda ben işe başlayınca annem alıştıracakmış onu güya bakalim

Allah sabır versin canım çok zor ama geçecek bugünler inşallah sık dişini

Biz de aldık otomatik sallanan beşik ama içinde tutabilene helal olsun annemlere koyduk en sonhnda ben işe başlayınca annem alıştıracakmış onu güya bakalim
Allah kolaylık versin canım zor uyumayan çocuk cidden

Sağlığı yerindeyse kilo sorun değil canım. Toparlar . Maşallah kuzuma güçlü çıktı. Topladı hemen . Op benim için
Sağlığımız iyi şükür testlerimizden geçiyoruz sırayla maaşallah kiloya hiç takılmadım ben doktorlar moral bozuyor her gidişimizde maalesef. Her defasında anlatmak gerekiyor yaşadıklarını. Toparlayacak inş şu 3 ayı bi atlatalım inş forumca hepimiz rahatlayacağız biraz daha:) öperim cnm sende öp kuzuları nasılda tatlılar maaşallah

Ev sıcak diye bende köyden geldiğimde ilk ince giydirmiştim 2 gün ağla ağla içi dışına çıktı yavrumun. Sadece içine atletle müslin bezden kundaklıyorum ben ağzına da emzik( biz mecburi emmesi güçlensin diye) kıpırdayamadıkça emziğe asılıyor hemde sıcaklığı dengeleniyor galiba bilmiyorum 2 3 saat mışıl mışıl uyuyor. Ama kolik bebeklerde işe yaramayabilir. Oğlumda ne denediysem fayda etmemişti benimde. Tek çare büyüyüp hareketlenmesini beklemek

Bismillah deyip yere parmak ucunda basıyoruz yeter ki uyusun diye, inadına sabah 4.5 tan beri ayaktayız. Ben zaten gece uyanır korkusuyla uyumuyordum iyice zombi gibi oldum. Valla anlamadım bu işi
Buarada bebekler sessizliği sevmez. Mümkün olduğunca rutin seslerin olduğu bir ortamda uyutmaya çalışmalı. Anne karnıda çok sesliymiş o ortamı ararlarmış. Ninni açıp koyuyorum bazen yanına bazende camı açıyorum dışarıdaki arabaların sesi ona yetiyor. Sessiz bir ortamda dediğin gibi en ufak çıt sesi bile uyarıyor bebekleri

2880 doğdu ama beslenme sorunu sayesinde kilosu az kaldı. 2 haftadır anca düzgün beslenmeye geçebildik. Mideye salınan hortumdan kurtulmak zor oldu biraz. 2 3 saatte 60ml zor içiyor hala.
Anladm canım ,sarılık olan senin bebek miydi ? Ama saglıklı olsunda kilo alır inşallah

Evet çok ciddi belirtiler yoksa doktorlar basit alerjiler için kesmek istemiyor sanırım. Ben de onu sorucaktım mukus dışında rahatsızlığı var mı diye.
Bizimki hep huzursuz günde 7-8 kez kaka yapıyor hepsi de gaz bombası gibi patlatmalı ve çok sulu. Hep ağlıyor hep ıkınıyor. Ben ondan denemek istedim ki bizim doktorumuz bile gerek yok geçicek bağırsakları gelişince demişti.

Bizde hazır fermuarlı ince kundak var ilk koydum şansa durdu artık sabah çok uykusu gelince karşı koyamadı ama sonra illa o eller çıkacak diye uyumadı. İnce zıbın ve çorap giydirdim uyuyunca üstüne muslin ortuyorum o da gece serinse. Kolik bebek gercekten farklı inatçı rutin falan işlemiyor. Bibs emzik canı isteyince aldı , şimdi ona da gıcık. Başka emzik de denedim , çünkü emmeye başlayınca gözleri gidiyor hanfendi inadına istemiyor. Abisine sesiz ol demektense kızın sese alışması daha mantıklı ama inan çit sesine bile irkilip korkan uyanmak için yer arayan bir cimcime, ben de artık bazen ki beyaz gürültü TV sesi falan açıyorum duruma göre genelde akşamları nefes almaya korkuyoruz . Yeter ki uyusun uykusu açılmasın diye. Anlayacağın ilk 3 ay geçene kadar ayıya dayı diyorum. Rutin oluşturmak için gaz sancıları da bı kaç ay sonra azalacak inşallah o zaman başlarım. Şuan günü hatta anı kurtarma peşindeyim. Dün sabah 11 e geliyordu derin dalmasi ,bugün anneme bıraktım bı yarım saati bulur dayanamadım artık yeni uyuyacağım .

Bol bol oyna egzersiz yaptırmaya çalış belki yorulup da uyur bi ümit:) nasılsa uyumuyosa senmisin uyumayan diyerek kol bacak popo çalışsın yoğunbakımdan çıktığında bizimkide çok korkuyodu seslerden seninde küvezde kalmıştı galiba belki bunun yüzündendir. Eve geldi kalabalığa alıştı neyseki geçti o zıplamaları. Sessizlik daha zor inan. Yavaştan alıştırabilirsen ikinizde rahat edersiniz, kolay gelsin cnm valla uyumayan zor gerçekten. Emzik olarak doktor bana basit damaksız emzik al demişti ordada onu kullanmışlardı galiba. Yeni alışıyo onada bizimki:)

Yavrum benim insallah tez vakitte düzelir onun içinde cok zor oluyordur 3 aylık olunca tüm problemleri gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…