2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim gibisini bulamazsın demesi aynı bizimki
Baban ilgileniyor da ondan benimkinin gözü babasını hiç görmüyor
7 gün yaptı , iki gundur yıne yapmıyo bende saldım artık , çok stres oluyorm yoksa
Peki canım yapmayınca hergün ıkınmalar huzursuzluk yapmıyor mu,benim zorlansa da yapıyordu hergün dün pek onu da beceremedi bu sabah çok daralmıştı artık az bişey çıkarmış ben müdahale etmedim

Ikınma oluyo ama aglama yok fazla şükür. Yaparken çok zorlanıyo canı yanıyo gıbı aglıyo ama yapınca kakası normal kan falan yok bende şaşatım kalfım dr da bişey demıyo . günlük damla ve sütümle zeytınyağı karıstrıp verıyorm bakalm fayda edecek mi

ya hepsi ayrı cins yani. farklı farklı sinir huyları var işte. dün üzdü beni boşu boşuna bugün kalkmış gönlümü almak için gitmiş hemen dediğim şeyi yapmış ama ben o kırılmışlığı unutamıyorum o an ki hislerimi hatırlayıp ağlamak istiyorum. Valla bende her tartışmamızda boşanma planları yapıyorum sonra öyle bir şey oluyor ki sanki hiç sorun yaşamamışız gibi gülüp söylüyoruz. Evlilik cidden delirtiyor insanı.

Ben de bazı kırgınlıkları hiç unutamıyorum hatırladıkça çok üzüldüğüm çok kırıldığımbu tarz şeyler var. Gerçekten doğuma girerken boşuyordum adamı stresli gittim hastaneye ağlayarak. Çocuk da stresli oldu.

Kızlar birkaç gündür giremiyorum kim nasıl hiç bilgim yok inş iyisinizdir, benim başıma öyle birşey geldiki kimselere anlatamıyorum Rabbim yardımcım olsun çıkmazdayım, çok şükür bebeğim iyi kızımda onlarla avunuyorum

Emziren annelerim covid 19 hangi aşıyı oldunuz. Olduktan sonra emzirme de sakınca var mı

Hayırdır inşallah canım ne oldu hasta falan mı oldun

Hasta olsam ilacı vardır canım bunun ilaç yok maalesef,eş tarafından en büyük darbeyi yedim
Ah ah herkeste aynı dert eş ve ailesi inan ki hepimiz zorlu süreç atlatıyrz sen kendının ve evlatlarının saglıgını düşün canım . eşin yanındaysa daha kolay tabi dicem ama aldatma falan yok demi çocuk olunca abartıyolar erkekler herseyi. anlatmak istersen biz dinlrz içine atmak kötü , ben öyle yapıp mide problemlerı yaşayıyrm hala

aldatma maalesef baya boynuzlarım uzamış o kadar aptalımki anlamamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…