Benim gibisini bulamazsın demesi aynı bizimkiİnan daha bugün bunu yaşadık. Eşimin ailesi memleketlerinden dönüyordu bize uğrayıp geçtiler. Ben mutfakla ilgilenirken o evi süpürdü çamaşırları katladı kızımı yıkadı ve arada oğlana baktı gelmiş diyor ki sen benim gibi kocayı zor bulursun dedim sende benim gibisini zor bulursun hem hastayım halim yok hemde kalkmış tatlıdan kurabiyeye kadar hazırlık yapıyorum. Sanki ben bu evde tek yaşıyorum çocukları babamın evinden getirdim.♀
Baban ilgileniyor da ondan benimkinin gözü babasını hiç görmüyorGündüz uykularımız zorlaştı bizim. Zaten zordu hep ayağımda tutarak uyutuyordum ama bir şekilde 2 saati tamamlıyordum gün içinde 2 kez en azından. 3-4 gündür gündüz uykuları bitti. Sabah geç uyanırdı erken kalkmaya başladı. Etraf çok ilgisini çekiyor.
Ve kolik olayları bitti gazı geçti. Ama kolik bize bir miras bıraktı kucağa alıştı. Kucakta evin içinde gezmek istiyor. Hatta babamı görünce babamın kucağına gitmek için ağlıyor babam bahçede gezdiriyor. Ya 2 aylık bunları anlayabilir mi. Bahçeye çıkıp babamın kucağından almak istyorum gelmiyor. Babamı babası sanıyor galiba artık. Bütün gün sırayla kucakta geziyoruz. Nasıl bitiricem bu işi bilmiyorum.
Bir de doktor kolik diye sürekli kucağına al senin kokunla huzur bulacak vs diyordu. Alışmaz mı dedim kucağa. Hayır öyle bir şey yok onun sana ihtyacı var ilk 3 ay doğduğunun bile farkında değil dedi. Bizimki kediye köpeğe bakıyor bahçede. Ben anlamadım.
Peki canım yapmayınca hergün ıkınmalar huzursuzluk yapmıyor mu,benim zorlansa da yapıyordu hergün dün pek onu da beceremedi bu sabah çok daralmıştı artık az bişey çıkarmış ben müdahale etmedim7 gün yaptı , iki gundur yıne yapmıyo bende saldım artık , çok stres oluyorm yoksa
Ikınma oluyo ama aglama yok fazla şükür. Yaparken çok zorlanıyo canı yanıyo gıbı aglıyo ama yapınca kakası normal kan falan yokBenim gibisini bulamazsın demesi aynı bizimki
Baban ilgileniyor da ondan benimkinin gözü babasını hiç görmüyor
Peki canım yapmayınca hergün ıkınmalar huzursuzluk yapmıyor mu,benim zorlansa da yapıyordu hergün dün pek onu da beceremedi bu sabah çok daralmıştı artık az bişey çıkarmış ben müdahale etmedim
ya hepsi ayrı cins yani. farklı farklı sinir huyları var işte. dün üzdü beni boşu boşuna bugün kalkmış gönlümü almak için gitmiş hemen dediğim şeyi yapmış ama ben o kırılmışlığı unutamıyorum o an ki hislerimi hatırlayıp ağlamak istiyorum. Valla bende her tartışmamızda boşanma planları yapıyorum sonra öyle bir şey oluyor ki sanki hiç sorun yaşamamışız gibi gülüp söylüyoruz. Evlilik cidden delirtiyor insanı.Aşıdan sonra bir sürü yeni huy edindi ya. Valla pişman oldum saçma sapan dengesi bozuldu çocuğun.
Benim eşim de bana karşı çok merhametlidir nasıl bir baba henüz görmedik. Ama ne annesini ne babasını görmez gözü hiçbir durumda hep beni dinler. Ben de gerçi ona karşı öyleyim. Biz 13 yıldır beraberiz 6 yıldır evliyiz.
Evde kaldığım kısa sürelerde bebeğe de baktı bana da. Her gece benimle kalktı. Annelerimiz varken de gece anneler hiç kalkmadı ilk günden itibaren hep eşim. Altını da değiştirdi. Hep ikimiz yıkadık. Yine anneler olsa bile hafta sonu yemek hazırladı. Akşam bulaşık yıkadı.
Ama konu iş olunca mesela ölsem kalsam umursamaz. Doğuma yakın beni mahvetti. Hele son doğum yaptığım gün evde tekim perişan haldeyim. 3 saat telefonuna cevap vermedi. O çaresizliğimi hatırladıkça çıldırıyorum ben. Hala başına kakıyorum affedemiyorum. Hep yaptığı şey. Bir de görmediğine inanmıyorum ama o an ikinci sıraya koydu beni resmen. Hastane yolunda boşanma kararı almıştım senden baba olmaz diye
Daha bu işlerden önce bile bir gün tiyatroya gidecektik 6da gel iş yerime çıkarım gideriz dedi. Gittim. Tam 9da çıktı tiyatroyu kaçırdık 3 saat ağaç oldum ve bana bir mesaj atıp işim uzadı eve git demedi. Ben de inattan bekledim.
Gerçekten hepsinin ayrı ayrı uyuz huyu var.
ya hepsi ayrı cins yani. farklı farklı sinir huyları var işte. dün üzdü beni boşu boşuna bugün kalkmış gönlümü almak için gitmiş hemen dediğim şeyi yapmış ama ben o kırılmışlığı unutamıyorum o an ki hislerimi hatırlayıp ağlamak istiyorum. Valla bende her tartışmamızda boşanma planları yapıyorum sonra öyle bir şey oluyor ki sanki hiç sorun yaşamamışız gibi gülüp söylüyoruz. Evlilik cidden delirtiyor insanı.
Girince direk onu gördüm sen sandımHahha canım yok o resim kudüsten. Filistinli bir kız çok hoşuma gitmişti.
Girince direk onu gördüm sen sandımama ben seni hep açık olarak hayal etmiştim zaten
Hayırdır inşallah canım ne oldu hasta falan mı oldunKızlar birkaç gündür giremiyorum kim nasıl hiç bilgim yok inş iyisinizdir, benim başıma öyle birşey geldiki kimselere anlatamıyorum Rabbim yardımcım olsun çıkmazdayım, çok şükür bebeğim iyi kızımda onlarla avunuyorum
Kızlar birkaç gündür giremiyorum kim nasıl hiç bilgim yok inş iyisinizdir, benim başıma öyle birşey geldiki kimselere anlatamıyorum Rabbim yardımcım olsun çıkmazdayım, çok şükür bebeğim iyi kızımda onlarla avunuyorum
Hasta olsam ilacı vardır canım bunun ilaç yok maalesef,eş tarafından en büyük darbeyi yedimHayırdır inşallah canım ne oldu hasta falan mı oldun
Ah ah herkeste aynı dert eş ve ailesiHasta olsam ilacı vardır canım bunun ilaç yok maalesef,eş tarafından en büyük darbeyi yedim
Eşinin ailesi mi eşin mi üzdü seniHasta olsam ilacı vardır canım bunun ilaç yok maalesef,eş tarafından en büyük darbeyi yedim
Ben biontech oldum hiç bir sorun yaşamadım hiç bir sakıncası yok dedilerEmziren annelerim covid 19 hangi aşıyı oldunuz. Olduktan sonra emzirme de sakınca var mı
aldatma maalesef baya boynuzlarım uzamış o kadar aptalımki anlamamışım.Ah ah herkeste aynı dert eş ve ailesiinan ki hepimiz zorlu süreç atlatıyrz sen kendının ve evlatlarının saglıgını düşün canım . eşin yanındaysa daha kolay tabi dicem ama aldatma falan yok demi çocuk olunca abartıyolar erkekler herseyi. anlatmak istersen biz dinlrz içine atmak kötü , ben öyle yapıp mide problemlerı yaşayıyrm hala
Amin canım benim keşke hanenin dışından üzülsem ama maalesefEşinin ailesi mi eşin mi üzdü seni
Allah ferahlık versin canım
Anlatmak istersen dinleriz rahatlarsın belki
Ay ilk aklıma o geldi ama o kadar seref yoksunu olamz dedimaldatma maalesef baya boynuzlarım uzamış o kadar aptalımki anlamamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?