2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay ilk aklıma o geldi ama o kadar seref yoksunu olamz dedim daha yeni bebeginz oldu ya nasıl bir insanlık Allah bildiği gibi yapsın
Demekki oluyormuş neresinden tutsam hayatın bilemedim evlatlarım için yeni bir sayfa açtım yüreğimde inş çabuk atlatırım

Bu erkeklere neler oluyor böyle ya
Çok şükür eşim her konuda yardımcı olur iki kızımdada çok yardımcı oldu ve oluyor hala
Sanırım biraz içinden gelmesi lazım ve sorumlulukta vermek gerekiyor ki cesaret gelsin
Dışarıda işim varsa eşime bırakırım genelde annemden daha çok içim rahat bırakırken çünkü ağlarsa annem panik oluyor üzülüyor eşim ağlamasından ne derdi olduğunu anlıyor
Sen çık gez hava al ben bakarım kızlara diyor gece benden önce o uyanır ama kendi hep içinden gelerek severek yapıyor yoksa zorla olmuyor bazı şeyler

Demekki oluyormuş neresinden tutsam hayatın bilemedim evlatlarım için yeni bir sayfa açtım yüreğimde inş çabuk atlatırım
Kadınlar güçlüdür dim dik ayakta dur canım
Onun terbiyesizliği ahlaksızlığı acizliği
Karar senin
Hayat sana evlatlarına güzellikler getirsin bundan sonra

Menenjit yaptırdım canım rota önümüzdeki ay olucak kısmetse
Bizde bugün olduk aşılarımızı ama ben rotayı de menenjiti de yaptırmadım. Rota 25 gün sonra gel dedi. Bu aşıdan sonra 25 ile 30. günleri arasında olmalıymış. Menenjiti büyük kızımda 16.ayında yaptırmışız. Bunda ne zaman yaptırırız bilmiorm daha. Ne zamana kadar yapılıyor biliomusun ?

Kendisi ne dedi cnm sen ogrenince? Anlatmak istersen burdayiz. Sen sadece cocuklarini dusun
Affetmem için birçok şey dedi ama gönlüm kabul etmiyor evlatlarımı ailesiz borakma istemediğim için evde çocuklarla vakit geçiriyor benle alakası yok artık

Rota 3 ve 5. Aylarda canım
Bizde büyük kızıma 14. Ayda yaptırmışız ama sonradan özel aşılarda takvim ve dozlar değişti
Çoğu kişi aşılar pahalı diye yaptırmak istemiyor gerek yok diyor ki devlet aşılarını bile yaptırmak istemiyorlar artık

Sen mi yaptırmıştın geçen gün fiyatlarını yazmıştın sanki ağzım açık kaldı o fiyatları görünce

Menenjit aşısının tarihine baktım da netten böyle yazıor ordada: “Genellikle 2 yaş altı bebeklere uygulanan menenjit aşısı 9 ile 23 aylık dönemi arasında 3 ay ara ile iki doz uygulanmaktadır.” Bakalım doktorumuza bi sorarız olmazsa yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…