Ben aşıda bıle aglıyrm canım canını yakacak bişey yaptramam zatenBebeğe zararlı bir şey değilmiş sizinki
Bazı hurafeleri yapanlar var aman tanrım şok oluyorum
İyi olmaya çalışıyoruz. Canım en basit yöntem emzik olur bence. zaten anneyi emzik yerine kullanmasın diye veriliyor. benimkininde uyku sorunu çok var dediğin gibi memeyi bıraktırdığımda uyanıyor tekrar verince uyuyor bende o anlarda emzik veriyorum. Benim bebeğim farklı sesleri seviyor yanına o sesleri açıp koyuyorum çoğu zaman emzirirken memeyi çekmeden sesi açıp mayıştırıyorum sonra çekiyorum dene istersen.Kızlar selam herkese…
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir hem sizler hem de bebişler. Ya benim bikaç gündür acayip bi sıkıntım olmaya başladı. Benim kız önceleri geceleri devamlı emmek için uyanmaya başladı, sonra devamlı memede kalmak istedi. Geçer die düşünürken bikaç günden beri de gündüzleri de bunu alışkanlık haline getirdi resmen. Gün boyu memede durayım, orda uyuyayım diyoruyuyor bırakıorm yatağına; sonra yine ağlıyor meme istiyor. Kızlar lütfen yardım edin ya; aynı şeyi yaşayanlar varmı. Bende ne gece uykusu kaldı, ne gündüz dinlenebiliorm. Nedir bunun çözümü. Nasıl bu memeyi sadece açlıktan emmek isticek tekrar. Nasıl vazgeçiricem ben devamlı meme istemekten bunu
Kızlar selam herkese…
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir hem sizler hem de bebişler. Ya benim bikaç gündür acayip bi sıkıntım olmaya başladı. Benim kız önceleri geceleri devamlı emmek için uyanmaya başladı, sonra devamlı memede kalmak istedi. Geçer die düşünürken bikaç günden beri de gündüzleri de bunu alışkanlık haline getirdi resmen. Gün boyu memede durayım, orda uyuyayım diyoruyuyor bırakıorm yatağına; sonra yine ağlıyor meme istiyor. Kızlar lütfen yardım edin ya; aynı şeyi yaşayanlar varmı. Bende ne gece uykusu kaldı, ne gündüz dinlenebiliorm. Nedir bunun çözümü. Nasıl bu memeyi sadece açlıktan emmek isticek tekrar. Nasıl vazgeçiricem ben devamlı meme istemekten bunu
Emzik almadı cnm, çok denedim ama almadı bir türlü. Müziği bi deneyim bende bakalım inş işe yarar. Bu da yeni adeti oldu yaİyi olmaya çalışıyoruz. Canım en basit yöntem emzik olur bence. zaten anneyi emzik yerine kullanmasın diye veriliyor. benimkininde uyku sorunu çok var dediğin gibi memeyi bıraktırdığımda uyanıyor tekrar verince uyuyor bende o anlarda emzik veriyorum. Benim bebeğim farklı sesleri seviyor yanına o sesleri açıp koyuyorum çoğu zaman emzirirken memeyi çekmeden sesi açıp mayıştırıyorum sonra çekiyorum dene istersen.
Öyle olmuor cnm. İlk 3 ay alışma evresi dedim, gak meme guk meme dedim ama artık bizimki işi abartmaya başladı. Geceleri 3-5-7 devamlı uyanınca meme istior; aç olup emse iyi, devamlı emerek uyumak istior bideYaaa ne kadar dertli bu veletler. Ben de memeye bazen yapışınca nasıl mutlu oluyorum. Memede uyutanlara memeden ayrılmayanlara özeniyorum. Ama öyle olmuyor işte
Emzige alistirmak gercekten zaman istiyor… benimki 3 ayda anca alisti pes etme bence kendin icin ver ac olmadigi zamanlarEmzik almadı cnm, çok denedim ama almadı bir türlü. Müziği bi deneyim bende bakalım inş işe yarar. Bu da yeni adeti oldu ya
Bugün aklımdan geçtin bayadır yok bu kız dedim kendi kendimeÖyle olmuor cnm. İlk 3 ay alışma evresi dedim, gak meme guk meme dedim ama artık bizimki işi abartmaya başladı. Geceleri 3-5-7 devamlı uyanınca meme istior; aç olup emse iyi, devamlı emerek uyumak istior bidebunun bi çaresi vardır kesin ya, ne yapıoduk böyle olunca hiçbir fikrim yok, keşke klavuzu olsaydı geçici bi dönemdir inş ama önünü almazsam da kalıcı bi davranış haline gelicek resmen
Gündüzleri bizimde aynı hatta gece uykusuna dalmak istediginde de aynı. Bu sefer sürekli meme aldığı için süt fazla geliyor kusuyor sinirleniyorÖyle olmuor cnm. İlk 3 ay alışma evresi dedim, gak meme guk meme dedim ama artık bizimki işi abartmaya başladı. Geceleri 3-5-7 devamlı uyanınca meme istior; aç olup emse iyi, devamlı emerek uyumak istior bidebunun bi çaresi vardır kesin ya, ne yapıoduk böyle olunca hiçbir fikrim yok, keşke klavuzu olsaydı geçici bi dönemdir inş ama önünü almazsam da kalıcı bi davranış haline gelicek resmen
succulentaski seninki nie o kadar çok kusuyor
Hala umut var mı ki?? Ben artık geçti zaten alışmaz die hiç vermiodum artıkEmzige alistirmak gercekten zaman istiyor… benimki 3 ayda anca alisti pes etme bence kendin icin ver ac olmadigi zamanlar
Hala umut var mı ki?? Ben artık geçti zaten alışmaz die hiç vermiodum artık
Bu aralar hala alisabilir.. bir kac ay sonra gec olurHala umut var mı ki?? Ben artık geçti zaten alışmaz die hiç vermiodum artık
Yaa, hadi yaBugün aklımdan geçtin bayadır yok bu kız dedim kendi kendime
Senin kız bağımlı olmuş artıksuni meme lazım ona
Kilosu az mı ? baya kötü olmuş ya, neye alerjisi varmış peki? Reflü yatağı falan kullanmışmıydınReflü + alerji birlikte olunca böyle oluyormuş bugün doktor dedi.
Gaviscon ve motillium kullanmaya başladık umarım etkisini görürüm.
Ben çok katı bir diyet yapıyorum alerji için. Şimdi reflü yapabilecek gıdaları da kestik. Asitli meyveler meyve suları turşu vs.
Bir yandan da mama takviyesi.
Ay hemde nasıl. Eskiden 1-2 parmakken şimdi bizim kız tüm elini sokmaya zorluor artıkBence bu aralar doğru zaman. Bizimki bugünlerde emzikle farklı bir bağ kurdu sanki. İstemiyordu hep zorla veriyordum. Şimdi uyucağı zaman arıyor sanki.
Senin de memeye düşme onunla ilgili olabilir belki.
Parmak emme falan da başladı bu aralar.
Bi deneyim o zaman ben memeyi yine. Emer inş da rahat ederim biraz.Bu aralar hala alisabilir.. bir kac ay sonra gec olur
Kilosu az mı ? baya kötü olmuş ya, neye alerjisi varmış peki? Reflü yatağı falan kullanmışmıydın
Ay hemde nasıl. Eskiden 1-2 parmakken şimdi bizim kız tüm elini sokmaya zorluor artıkama o keşfetmekten kaynaklı oluo genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?