Bende bugün civilden aldim defneye biraz büyük aldım yarin yıkar deneriz foto atarım insallah :) güle güle giysin mertcikMerte uyku tulumu aldım kizlar biraz büyük oldu ama kışı geçirir heralde
Ayni durumdayız ne yapacagm bilmiyorum artık cıldırmak uzeriyim gelen giden bu ocuk zayiflamis bu cocuk zayiflamis psikolojimi bozdular mama vereyim o zmana diyincede yok anne sütü yok anne sütüZorlayıncada inat edip sevmiyorlar artik emmek istemiyo öyle kolumu emdi uyudu dün sonra emzirdim, emmek istiyor ama verincede ağliyor iyice kendini geriye atmaya başladi zorladikça.
Ilk defa duydum sanırım defnede benden tiksindi agliyorum artık nasıl çözüm bulacagmAy kızlar dün ishal karın agrısı öldüm . acıle gıttık ,emziriyorum dıye ilaç yazmdılar bir serum verdıler vitamin falan . bebğim evde aglıyo açlıktan . serum kolumda eve geldim geri bebeği emzirdim . anne olunca kendi canını da unutuyosun yabide benim kız aşırı dercede aglıyo ,meme istemiyodu bir haftadr meğersem çocuk tiksinmiş . bizim burda karın sabunlama olayı var . tıksınen insanlara yapıloya . bebeğe yaptrdm meme reddi bitti . uykusu düzeldi şükür meğersem açlıktan aglıyomuş boylede bir gun yaşadım işte hala karın agrısı devam etsede
Sagol canim senin kız da güle güle giysinBende bugün civilden aldim defneye biraz büyük aldım yarin yıkar deneriz foto atarım insallah :) güle güle giysin mertcik
Canım normal aslında git gide kilo alımları yavaslayacakmıs, benimki de emmek istiyor ama sütüm cok az geliyor mama desteğindeyim mecbur hepsi ayrı moral bozucu seyler saglıklı olsunlar inşIyi aksamlar kızlar Defne meme emmiyor artık gerçekten bir aydır yıprandım kucakta emmiyor yatarak 2 3 dk emiyor arrtık bunaldım yarın emzirme danısmanına gidecegm kesin bana kizacaklar neden emzik verdin diye off kilosuda az 6 kilo ayda 1 kilo alan cocuk gitti 600 gram aldı
Masallah canım cok güzel benim oglum da 63 cm 6100 gr bugün 3 ay 4 günlük oldu:). Mama veriyorum bende anne sütü artı mama . Sütüm cok azaldı obez olur diye öyle bir korkutmuslar ki her verişimde tedirgin oluyorum. 1 ögün kac cc veriyorsun canım bir de kac saatte bir biberon alıyorKizlar bilmiyorum benim bebegin kendi cizgisinde cok guzel buyuyor yani bugun tam 6100 gr cikti ve boyu 61 cm e yakindi.. yani ben birde mama veriyorum ve kizim ince biseyde degil tombul gorunumlu bacaklari fln hele.. yani bilemedim 6 kg az degilki eger kendi cizgisinde ortalama guzel buyuyorsa fazla takmayin..
Canım “bebek bakım sorunlarına mucize çözümler” tracy hogg un kitabı resmen cogu konuda elim ayagım oldu . Senin bahsettigin memede uyuma, ac olmasa da emmek icin uyanma durumunu da anlatıyot detaylı nasıl çözülür vs. Bebek anneye bana uyumam icin eslik et dermis böyle alıstım baska türlü nasıl tekrar uykuya dalacağımı bilmiyorum anlamına geliyormus ve mesela benim uyku düzenini oturtamamam ben istediğimde degil bebek istediginde onu uykuya götürmem vs hepsine tüm bunların “hatalı ebeveyn davranışı” diye tanımlıyor kitap ve bebeklere siz farkında olmadan öğretirsiniz bir şeyleri diyorÖyle olmuor cnm. İlk 3 ay alışma evresi dedim, gak meme guk meme dedim ama artık bizimki işi abartmaya başladı. Geceleri 3-5-7 devamlı uyanınca meme istior; aç olup emse iyi, devamlı emerek uyumak istior bidebunun bi çaresi vardır kesin ya, ne yapıoduk böyle olunca hiçbir fikrim yok, keşke klavuzu olsaydı geçici bi dönemdir inş ama önünü almazsam da kalıcı bi davranış haline gelicek resmen
Aynen öyle büyük bir kandırmaca olduğunu ilk 40 ı cıktığında anlamıstımİlk 6 ay sanırım ev dışını çok sevmiyorlar40 gün dediler 3 ay dediler şimdi 6 aya çıktı
Yaa bak sen alt sınırda kilosu az diye üzülüyorsun ben ne yapayım 3aylık 4110grdıİnşallah canım ya doktor da dedi bazı çocuk hep aşağı giderken mama alınca bir anda gelişiyor şu anda alt sınırda ver de toparlasın artık dedi. Ay dedim toparlar mı dersin. But ısırmak benim de hakkım değil mi
Canim cok gecmis olsun. Anne hasta olunca evde hayat duruyor . Dün benim de başım ağrıdı midem bulandı birden ama dinlenmek ne mümkün 2 çocukla.Ay kızlar dün ishal karın agrısı öldüm . acıle gıttık ,emziriyorum dıye ilaç yazmdılar bir serum verdıler vitamin falan . bebğim evde aglıyo açlıktan . serum kolumda eve geldim geri bebeği emzirdim . anne olunca kendi canını da unutuyosun yabide benim kız aşırı dercede aglıyo ,meme istemiyodu bir haftadr meğersem çocuk tiksinmiş . bizim burda karın sabunlama olayı var . tıksınen insanlara yapıloya . bebeğe yaptrdm meme reddi bitti . uykusu düzeldi şükür meğersem açlıktan aglıyomuş boylede bir gun yaşadım işte hala karın agrısı devam etsede
Aynı bizim de öyle canım. Bugün çarşıda işlerimiz vardi çocuk 3.uykusunu yapamadı bir türlü arabasında uyanıp durdu sesten vs mahvoldu valla. En son civile girdim emzirdim ama emmedi de düzgünce.Bugün hava ve işler beni bunalttıöğleden sonra eczaneye gittim ordan anneme uğradım öğleden sonraki uyku düzeni bozuldu çok az uyudu ordan kızımı okuldan almaya giderken arabada çok ağladı ilk defa panik oldum 5 dk lık mesafe ama yırttı kendini resmen.eve geldim uyuttum hemen şimdi
Biz düzen seviyoruz ya bir yere gittik mi bütün düzenimiz bozuluyor mutsuz oluyoruz büyük kızımda böyleydi saatinde kendi yatağında uyurdu.şimdi özgü’cüğümde aynı
Kızının kilosu iyi canim az değil kendini üzme. 3aylik 6 kilo gayet iyi maşallah düşünme böyle. Bende bazı bebeklerde emzigin meme reddine sebep olduğunu duydum ne kadar doğru bilmiyorumIyi aksamlar kızlar Defne meme emmiyor artık gerçekten bir aydır yıprandım kucakta emmiyor yatarak 2 3 dk emiyor arrtık bunaldım yarın emzirme danısmanına gidecegm kesin bana kizacaklar neden emzik verdin diye off kilosuda az 6 kilo ayda 1 kilo alan cocuk gitti 600 gram aldı
Dediklerin doğru canim. Çocuk nasıl uykuya dalması gerektiğini bilmiyor biz öğretiyoruz aslinda. Ha her şey kitaptaki kadar kolay olmuyor ama çoğunda da biz farkında olmadan hata yapabiliyoruz.Canım “bebek bakım sorunlarına mucize çözümler” tracy hogg un kitabı resmen cogu konuda elim ayagım oldu . Senin bahsettigin memede uyuma, ac olmasa da emmek icin uyanma durumunu da anlatıyot detaylı nasıl çözülür vs. Bebek anneye bana uyumam icin eslik et dermis böyle alıstım baska türlü nasıl tekrar uykuya dalacağımı bilmiyorum anlamına geliyormus ve mesela benim uyku düzenini oturtamamam ben istediğimde degil bebek istedigide onu uykuya götürmem vs hepsine tüm bunların “hatalı ebeveyn davranışı” diye tanımlıyor kitap ve bebeklere siz farkında olmadan öğretirsiniz bir şeyleri diyor
Cnm degisiyor ben hep 120 cc yapiyorum bazen bitiriyor eger bitirirse 3/4 saat goturuyor eger 90 cc icerse okadar goturmuyor yani acikdiginda ben veriyorum oyle belirli saatlerimiz yok :) seninki cnm ?Masallah canım cok güzel benim oglum da 63 cm 6100 gr bugün 3 ay 4 günlük oldu:). Mama veriyorum bende anne sütü artı mama . Sütüm cok azaldı obez olur diye öyle bir korkutmuslar ki her verişimde tedirgin oluyorum. 1 ögün kac cc veriyorsun canım bir de kac saatte bir biberon alıyor
İnşallah çözüm bulursun emmesi bi dert emmemesi bi dert.sen bir de okula başlayacaktın diye hatırlıyorum başladın mı?Kızlar selam herkese…
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir hem sizler hem de bebişler. Ya benim bikaç gündür acayip bi sıkıntım olmaya başladı. Benim kız önceleri geceleri devamlı emmek için uyanmaya başladı, sonra devamlı memede kalmak istedi. Geçer die düşünürken bikaç günden beri de gündüzleri de bunu alışkanlık haline getirdi resmen. Gün boyu memede durayım, orda uyuyayım diyoruyuyor bırakıorm yatağına; sonra yine ağlıyor meme istiyor. Kızlar lütfen yardım edin ya; aynı şeyi yaşayanlar varmı. Bende ne gece uykusu kaldı, ne gündüz dinlenebiliorm. Nedir bunun çözümü. Nasıl bu memeyi sadece açlıktan emmek isticek tekrar. Nasıl vazgeçiricem ben devamlı meme istemekten bunu
Ek gida için oioi indirim vardi tabak kaşik aldim bir de başka marka file aldim. Üç gün tadim kuralı geç başlamiştim kizimda hala sevmez yemeyi. Direk tattirsam mi diyorum uygulayacakmısınız mevsimine göre bir buçuk aylık tadım işini siz kizlar.
Canım egemen de emmiyordu ama nasıl oldu valla bende tam bilmiom ama her türlü denedim emzirmek için şu an alıyor aglmadan, yaklaşık üç hafta bende uğraştım ve bu ikinci meme reddiydi. Pes etme alır inşallah tekrar. Hatta iki haftada 180 gram almıştı sen düşün.normalde 1200 falan aliyorduIyi aksamlar kızlar Defne meme emmiyor artık gerçekten bir aydır yıprandım kucakta emmiyor yatarak 2 3 dk emiyor arrtık bunaldım yarın emzirme danısmanına gidecegm kesin bana kizacaklar neden emzik verdin diye off kilosuda az 6 kilo ayda 1 kilo alan cocuk gitti 600 gram aldı
Yaa bak sen alt sınırda kilosu az diye üzülüyorsun ben ne yapayım 3aylık 4110grdıgerçekten hiiç takılma sağlıklı olsunlarda etleri butları sonrada yaparlar yavaş yavaş inş
Dün civilden Merte kis için birkaç parça kiyafet aldik kızlar ama kalıpları mi dar benim oglanda mi sorun var anlamadımaldıklarımin mesela kolları uzun baya ama dar oldu cocuga geri vericem cogunu mecbur
Lcwnin kalıpları daha iyi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?