2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen öyle büyük bir kandırmaca olduğunu ilk 40 ı cıktığında anlamıstım herkes valla fellik fellik geziyor ben çıkınca koşarak eve dönüyorum rüzgardan bile korkuyor ya

Yok bizimki de kendini güvende hissetmiyor sakin duruyor artık ama gergin gergin bakıyor bir yanlışımızda feryat basacak gibi
Geçen gün öyle yürüyüş yaptık. Sonra minik bir kafeye oturduk o zaman kucağıma aldım kendine geldi. Ama dışarıda gezerken asla mutlu değil

Ben civilin ürünlerini beğenmiyorum ya hiç almadım büyük kızımda hediye gelmişti kalıplarıda kaliteside hoşuma gitmedi giydirmemiştim lcw daha iyi gerçekten ben çoğu şeyi e bebekten alıyorum çoğu şey daha uygun

3 aylık bebek kilosu ortalama 5.350 iken seninki 6 kiloymuş canım. Yani ortalamanın üstünde aslında bencede iyiymiş. Neden takıldınki kilosuna.

Bebeklerin mide kapakçığı ilk doğduğunda tam gelişmediği için bebeklerde kusma normal, bazende fazlasını çıkarıolar. Biz reflü yatağı kullandık doğduğundan beri çok şükür kusması olmadı hiç. Bazen fazlasını çıkarıo bazende çökelek tarzında oluyo ama öyle çok deil.

Alerjisi olan bebekte çok zor ya, inş katı gıdaya geçene kadar düzelir, alışır vücudu

Ben beğeniyorum canim kizima da birçok şeyi ordan aldim ama oğlana pek uymadı kıyafetler.

İnşallah çözüm bulursun emmesi bi dert emmemesi bi dert.sen bir de okula başlayacaktın diye hatırlıyorum başladın mı?
Yok cnm. 19unda bitti doğum iznim. Dünden geçerli 1 aylık heyet raporu aldım. İlk kızımada almıştım rapor, haksızlık olmasın die vicdan yaptım, gidemedim okula

Bu aralar hala alisabilir.. bir kac ay sonra gec olur
Gece her uyandığında emzirdim ardından hemen meme verdim, baya tuttum ağzında. Zorlayınca hemen kusar gibi yapıp attı memeyi almadı, almıcak heralde bizim inatçı

Benim kızın saçları yeni dökülmeye başladı
Birde gıdısı çok kızarıyor sizin bebişlerinde oluyor mu sürekli pişik kremi sürüyorum

Ayni durumdayız ne yapacagm bilmiyorum artık cıldırmak uzeriyim gelen giden bu ocuk zayiflamis bu cocuk zayiflamis psikolojimi bozdular mama vereyim o zmana diyincede yok anne sütü yok anne sütü
Bir ara meme istiyordu sürekli böyle olunca insan üzülüyor ben sağip biberon ile veriyorum dayanamıyorum

Ayni durumdayız ne yapacagm bilmiyorum artık cıldırmak uzeriyim gelen giden bu ocuk zayiflamis bu cocuk zayiflamis psikolojimi bozdular mama vereyim o zmana diyincede yok anne sütü yok anne sütü
Bazen içmek istemiyor onu da ben de sık veriyorum biberonla veriyomusunuz sizde.

Hm de kollari açik olan tulum var. Sıcağa gelemez benim kizimda.öyle bir şey almayi düşündüm.

son bir haftadır tüm içtiğini kusmaya başladı. Ve kilosu alt persentile geçti. Gelişiminin geri değil ileri gitmesi ya da sabit persentilde kalması gerekiyor. Ayda 1 kg alıyorken son 2 haftada toplam 250 gram almış. O da bu hafta hiç almadı muhtemeln. Ben takılmadım canım doktor beğenmedi. Yoksa görüntü olarak normal..

Bak canım grafiği ekledim böyle ortalama altında yine ama düz gidiyordu. O zaman sorun etmiyorlardı grafik aşağı yönlü olunca iyi değilmiş

Eklentiler

• 579A78D0-600B-4353-949B-5E15E9262AA0.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 60
Gece her uyandığında emzirdim ardından hemen meme verdim, baya tuttum ağzında. Zorlayınca hemen kusar gibi yapıp attı memeyi almadı, almıcak heralde bizim inatçı
Eger pes etmeden deneyebilirsen zamanla alisir birde hangi emzik deniyorsun alismasi icin en guzeli Aventler

Benim kız da doğduğundan beri memekolik. Kimimiz meme reddinden muzdarip kimimiz memekoliklikten. Bu da çok zor çünkü bizim kız da bi ara abartmıştı hiç memeyi bırakmak istemiyordu yani 45 dk falan emiyordu artık gına geliyordu bana. Bi de artık midesi almadığı için emiyor, kusuyor bu döngüye girmişti. Şimdi artık memeyi unutturmaya çalışıyorum. Oyun oynatıyorum, dolaştırıyorum, konuşuyorum falan derken 2 saatten önce vermemeye çalışıyorum.
Memeyi hatırlatacak şeylerden uzak dur mesela emzirme pozisyonunda kucağında tutma hemen aranıyorlar
Benim kızın saçları yeni dökülmeye başladı
Birde gıdısı çok kızarıyor sizin bebişlerinde oluyor mu sürekli pişik kremi sürüyorum

Benim kız baya kilolu malesef en ufak bi sıcaklamada hemen pişik oluyor gıdısı ve çok huysuzlanıyor öyle olunca. Mustela pişik kreminden gıdısına da sürüyorum ertesi güne geçmiş oluyor genelde.

Bak canım grafiği ekledim böyle ortalama altında yine ama düz gidiyordu. O zaman sorun etmiyorlardı grafik aşağı yönlü olunca iyi değilmiş
Evet cnm mecbur bebeginin kendi cizgisinde gitmesi veya yukselmesi lazim eger düsüse geciyorsa iyi degil ozaman ..

Dediğin gibi şu emme olayları ikiside çok zor çok emse bir dert emmese bir dert
Kaç kilo bebeğin
Benim ki 5800 dü 15 gün önce ama bayadır oluyor bu gıdıda pişik hava almadığı için doğru düzgün
Eskisi gibi her gün yıkamıyorum ben artık serinledi havalar orayı siliyorum kremliyorum bende sürekli
Bakalım havalar daha da soğuyunca olacak mı yine

Selam kızlar

Benimki bu ay saaaadece 300 gram almış. Mama başlayalım dedi doktor, bende sağıp vermeyi düşünüyorum.. Çok moralim bozuldı.Yapısı böyle, size göre minnak olacak, Mama da versen almaz bence bu bebek ama vicdanımızı rahtlamak için deneyelim diyor O kadar uğraşıyorum ki emzirmek için.. Niye aşamıyoruz meme reddini bilemiyorum yaaa…

Sağıp da verebilirsin sütüm var diyorsan dedi bu arada.. benim fikrim değil yaniBir de kabızlık var.. Mamayı da karıştırmak istemiyorum.

Yapisi oyle ne demek ya.. hic katilmiyorum o lafa. Bebek belirli bir yasa gelene kadar kendi cizgisinde gelismesi gerekiyor. Icin rahat etcekse sagarak ver nekadar sutun geliyor bu sekilde gorebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…