- 5 Ekim 2020
- 14.685
- 40.178
- 548
- 36
Aynen öyle büyük bir kandırmaca olduğunu ilk 40 ı cıktığında anlamıstımherkes valla fellik fellik geziyor ben çıkınca koşarak eve dönüyorum rüzgardan bile korkuyor ya
Ben civilin ürünlerini beğenmiyorum ya hiç almadım büyük kızımda hediye gelmişti kalıplarıda kaliteside hoşuma gitmedi giydirmemiştim lcw daha iyi gerçekten ben çoğu şeyi e bebekten alıyorum çoğu şey daha uygunDün civilden Merte kis için birkaç parça kiyafet aldik kızlar ama kalıpları mi dar benim oglanda mi sorun var anlamadımaldıklarımin mesela kolları uzun baya ama dar oldu cocuga geri vericem cogunu mecbur
Lcwnin kalıpları daha iyi galiba
3 aylık bebek kilosu ortalama 5.350 iken seninki 6 kiloymuş canım. Yani ortalamanın üstünde aslında bencede iyiymiş. Neden takıldınki kilosuna.Reflü yatağı kullanmadım da normal yattığı yatağı eğimli yapmıştım altına battaniyelerle. Ama reflüsü yoktu hiç kusmazdı.
1 ay önce kusmaya başladı azar azar.
Her ay 1 kilo aldı iyi kötü. Son 15 günde azaldı kilo alımı birden. Şu an tam 6 kilo. Normalde günde 35 gram civarı alıyordu hesaplayınca. Şimdi 18 hesapladık. Yarıya düşmüş bir anda.
Ben de tam kritik zamanda 15 gün önce iyi bir profa götürmeye başladım. O kadar şiddetli kusması olmamasına rağmen hırıltısı ve boğazından reflüye sebep olmuş alerji demişti. Kilo alımı azalır kusarsa diyip ilaç verdi. İlaç vermiş olmasına rağmen aşırı şiddetlendi kusmalar. İlacı değiştirdik bugün.
Alerjimiz neye tam bilmiyoruz. Süt ve yumurta kesin. Onun dışında bir bebeğe alerji yapabilecek tüm gıdaları kestik. 5. Ayda deri testi yapıcaz o zaman anlayacağız.
Canım sende bi dene istersen çok kolay bizim emmemiz düzeldi şükür çok aglıyodu memeye getırınce aglama geçti maşallahIlk defa duydum sanırım defnede benden tiksindi agliyorum artık nasıl çözüm bulacagm
Ben beğeniyorum canim kizima da birçok şeyi ordan aldim ama oğlana pek uymadı kıyafetler.Ben civilin ürünlerini beğenmiyorum ya hiç almadım büyük kızımda hediye gelmişti kalıplarıda kaliteside hoşuma gitmedi giydirmemiştim lcw daha iyi gerçekten ben çoğu şeyi e bebekten alıyorum çoğu şey daha uygun
Yok cnm. 19unda bitti doğum iznim. Dünden geçerli 1 aylık heyet raporu aldım. İlk kızımada almıştım rapor, haksızlık olmasın die vicdan yaptım, gidemedim okulaİnşallah çözüm bulursun emmesi bi dert emmemesi bi dert.sen bir de okula başlayacaktın diye hatırlıyorum başladın mı?
Gece her uyandığında emzirdim ardından hemen meme verdim, baya tuttum ağzında. Zorlayınca hemen kusar gibi yapıp attı memeyiBu aralar hala alisabilir.. bir kac ay sonra gec olur
Bir ara meme istiyordu sürekli böyle olunca insan üzülüyor ben sağip biberon ile veriyorum dayanamıyorumAyni durumdayız ne yapacagm bilmiyorum artık cıldırmak uzeriyim gelen giden bu ocuk zayiflamis bu cocuk zayiflamis psikolojimi bozdular mama vereyim o zmana diyincede yok anne sütü yok anne sütü
Bazen içmek istemiyor onu da ben de sık veriyorum biberonla veriyomusunuz sizde.Ayni durumdayız ne yapacagm bilmiyorum artık cıldırmak uzeriyim gelen giden bu ocuk zayiflamis bu cocuk zayiflamis psikolojimi bozdular mama vereyim o zmana diyincede yok anne sütü yok anne sütü
Hm de kollari açik olan tulum var. Sıcağa gelemez benim kizimda.öyle bir şey almayi düşündüm.Günaydın kızlar
Sabahın köründe kıpır kıpırız nasıl bir enerji var ben bir türlü ayılamıyorum
Tekmele tekmele battaniye kalmıyor üstünde bende bugün uyku tulumu işini halledeyim havalar soğuyor
3 aylık bebek kilosu ortalama 5.350 iken seninki 6 kiloymuş canım. Yani ortalamanın üstünde aslında bencede iyiymiş. Neden takıldınki kilosuna.
Bebeklerin mide kapakçığı ilk doğduğunda tam gelişmediği için bebeklerde kusma normal, bazende fazlasını çıkarıolar. Biz reflü yatağı kullandık doğduğundan beri çok şükür kusması olmadı hiç. Bazen fazlasını çıkarıo bazende çökelek tarzında oluyo ama öyle çok deil.
Alerjisi olan bebekte çok zor ya, inş katı gıdaya geçene kadar düzelir, alışır vücudu
3 aylık bebek kilosu ortalama 5.350 iken seninki 6 kiloymuş canım. Yani ortalamanın üstünde aslında bencede iyiymiş. Neden takıldınki kilosuna.
Bebeklerin mide kapakçığı ilk doğduğunda tam gelişmediği için bebeklerde kusma normal, bazende fazlasını çıkarıolar. Biz reflü yatağı kullandık doğduğundan beri çok şükür kusması olmadı hiç. Bazen fazlasını çıkarıo bazende çökelek tarzında oluyo ama öyle çok deil.
Alerjisi olan bebekte çok zor ya, inş katı gıdaya geçene kadar düzelir, alışır vücudu
Eger pes etmeden deneyebilirsen zamanla alisir birde hangi emzik deniyorsun alismasi icin en guzeli AventlerGece her uyandığında emzirdim ardından hemen meme verdim, baya tuttum ağzında. Zorlayınca hemen kusar gibi yapıp attı memeyialmadı, almıcak heralde bizim inatçı
Öyle olmuor cnm. İlk 3 ay alışma evresi dedim, gak meme guk meme dedim ama artık bizimki işi abartmaya başladı. Geceleri 3-5-7 devamlı uyanınca meme istior; aç olup emse iyi, devamlı emerek uyumak istior bidebunun bi çaresi vardır kesin ya, ne yapıoduk böyle olunca hiçbir fikrim yok, keşke klavuzu olsaydı geçici bi dönemdir inş ama önünü almazsam da kalıcı bi davranış haline gelicek resmen
Benim kızın saçları yeni dökülmeye başladı
Birde gıdısı çok kızarıyor sizin bebişlerinde oluyor mu sürekli pişik kremi sürüyorum
Evet cnm mecbur bebeginin kendi cizgisinde gitmesi veya yukselmesi lazim eger düsüse geciyorsa iyi degil ozaman ..Bak canım grafiği ekledim böyle ortalama altında yine ama düz gidiyordu. O zaman sorun etmiyorlardı grafik aşağı yönlü olunca iyi değilmiş
Dediğin gibi şu emme olayları ikiside çok zor çok emse bir dert emmese bir dertBenim kız da doğduğundan beri memekolik. Kimimiz meme reddinden muzdarip kimimiz memekoliklikten. Bu da çok zor çünkü bizim kız da bi ara abartmıştı hiç memeyi bırakmak istemiyordu yani 45 dk falan emiyordu artık gına geliyordu bana. Bi de artık midesi almadığı için emiyor, kusuyor bu döngüye girmişti. Şimdi artık memeyi unutturmaya çalışıyorum. Oyun oynatıyorum, dolaştırıyorum, konuşuyorum falan derken 2 saatten önce vermemeye çalışıyorum.
Memeyi hatırlatacak şeylerden uzak dur mesela emzirme pozisyonunda kucağında tutma hemen aranıyorlar
Benim kız baya kilolu malesef en ufak bi sıcaklamada hemen pişik oluyor gıdısı ve çok huysuzlanıyor öyle olunca. Mustela pişik kreminden gıdısına da sürüyorum ertesi güne geçmiş oluyor genelde.
Sağıp da verebilirsin sütüm var diyorsan dedi bu arada.. benim fikrim değil yaniSelam kızlar
Benimki bu ay saaaadece 300 gram almış. Mama başlayalım dedi doktor, bende sağıp vermeyi düşünüyorum.. Çok moralim bozuldı.Yapısı böyle, size göre minnak olacak, Mama da versen almaz bence bu bebek ama vicdanımızı rahtlamak için deneyelim diyorO kadar uğraşıyorum ki emzirmek için.. Niye aşamıyoruz meme reddini bilemiyorum yaaa…
Yapisi oyle ne demek ya.. hic katilmiyorum o lafa. Bebek belirli bir yasa gelene kadar kendi cizgisinde gelismesi gerekiyor. Icin rahat etcekse sagarak ver nekadar sutun geliyor bu sekilde gorebilirsinSelam kızlar
Benimki bu ay saaaadece 300 gram almış. Mama başlayalım dedi doktor, bende sağıp vermeyi düşünüyorum.. Çok moralim bozuldı.Yapısı böyle, size göre minnak olacak, Mama da versen almaz bence bu bebek ama vicdanımızı rahtlamak için deneyelim diyorO kadar uğraşıyorum ki emzirmek için.. Niye aşamıyoruz meme reddini bilemiyorum yaaa…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?