Bilmiyorum canım bana normal geldi 6 kg.son bir haftadır tüm içtiğini kusmaya başladı. Ve kilosu alt persentile geçti. Gelişiminin geri değil ileri gitmesi ya da sabit persentilde kalması gerekiyor. Ayda 1 kg alıyorken son 2 haftada toplam 250 gram almış. O da bu hafta hiç almadı muhtemeln. Ben takılmadım canım doktor beğenmedi.Yoksa görüntü olarak normal..
Sonuçta hepimizin bebişi %90 persentillerde değil.. yapıları farklı farklı.. onu kastediyor. önemli olan persentil kaybı olmaması. Bizde şu an yok ama az kilo almış..mama vermek iş değil ama süt üretimi taleple olan bir şey, mamayla doyarsa süt azalacak korkum var.Yapisi oyle ne demek ya.. hic katilmiyorum o lafa. Bebek belirli bir yasa gelene kadar kendi cizgisinde gelismesi gerekiyor. Icin rahat etcekse sagarak ver nekadar sutun geliyor bu sekilde gorebilirsin
Oluyor canim. Bacak bogumlari da cok kızarıyor surekli hametan sürüyorum o hafifletiyorBenim kızın saçları yeni dökülmeye başladı
Birde gıdısı çok kızarıyor sizin bebişlerinde oluyor mu sürekli pişik kremi sürüyorum
Bizim hep boyle ya sürekli bu sekilde kusuyor oğlum.Bilmiyorum canım bana normal geldi 6 kg.
Kusma konusunu daha sabah sana yazmadım mı, bizimki hiç kusmaz diye. Allahım annelerin nazarı ne kadar değiyor gerçekten şu anki halimizve bugün 2. bu
Bendeki avent cnm. Pembe 0-6 ay için olanından.Eger pes etmeden deneyebilirsen zamanla alisir birde hangi emzik deniyorsun alismasi icin en guzeli Aventler
Bilmiyorum canım bana normal geldi 6 kg.
Kusma konusunu daha sabah sana yazmadım mı, bizimki hiç kusmaz diye. Allahım annelerin nazarı ne kadar değiyor gerçekten şu anki halimizve bugün 2. bu
Yediğin bir şeyden mi rahatsız oluyor da memeyi almıyor acaba canim? Biberonla verince içiyor mu peki sütüSelam kızlar
Benimki bu ay saaaadece 300 gram almış. Mama başlayalım dedi doktor, bende sağıp vermeyi düşünüyorum.. Çok moralim bozuldı.Yapısı böyle, size göre minnak olacak, Mama da versen almaz bence bu bebek ama vicdanımızı rahtlamak için deneyelim diyorO kadar uğraşıyorum ki emzirmek için.. Niye aşamıyoruz meme reddini bilemiyorum yaaa…
Önlük tak canım veya ağız bezlerinden koy önüne. Yoksa kiyafet yetişmez bu canavarlaraValla benim nazarım değil benim gözüm kalmadı
Bizim de anlık
Gaviscon ve motilium başladık bir de ona rağmen böyle ya. Bir de 5.35 ortalama kız bebek içindir canım.
Evet , artık ilgisi Oluşmaya başlamışken dışarıya, dikkati dağıtmak da bir çözüm aslında. Bunuda uygulayayım bari, çığlığı basana kadar artık ne kadar oyalarsam kardır.Benim kız da doğduğundan beri memekolik. Kimimiz meme reddinden muzdarip kimimiz memekoliklikten. Bu da çok zor çünkü bizim kız da bi ara abartmıştı hiç memeyi bırakmak istemiyordu yani 45 dk falan emiyordu artık gına geliyordu bana. Bi de artık midesi almadığı için emiyor, kusuyor bu döngüye girmişti. Şimdi artık memeyi unutturmaya çalışıyorum. Oyun oynatıyorum, dolaştırıyorum, konuşuyorum falan derken 2 saatten önce vermemeye çalışıyorum.
Memeyi hatırlatacak şeylerden uzak dur mesela emzirme pozisyonunda kucağında tutma hemen aranıyorlar
Benim kız baya kilolu malesef en ufak bi sıcaklamada hemen pişik oluyor gıdısı ve çok huysuzlanıyor öyle olunca. Mustela pişik kreminden gıdısına da sürüyorum ertesi güne geçmiş oluyor genelde.
Valla benim nazarım değil benim gözüm kalmadı
Bizim de anlık
Gaviscon ve motilium başladık bir de ona rağmen böyle ya. Bir de 5.35 ortalama kız bebek içindir canım.
Biberon vermedim canım hiç zaten meme reddi var diye.. Belki de yediğim şeyler rahatsız ediyor, çay kahve içiyorum mesela.. Biraz kesip deneyeyimYediğin bir şeyden mi rahatsız oluyor da memeyi almıyor acaba canim? Biberonla verince içiyor mu peki sütü
Önlük tak canım veya ağız bezlerinden koy önüne. Yoksa kiyafet yetişmez bu canavarlara
Yediğin bir şeyden mi rahatsız oluyor da memeyi almıyor acaba canim? Biberonla verince içiyor mu peki sütü
Önlük tak canım veya ağız bezlerinden koy önüne. Yoksa kiyafet yetişmez bu canavarlara
Gerçekten yaaa bende sabah emiyor dedim şimdi emmiyorBilmiyorum canım bana normal geldi 6 kg.
Kusma konusunu daha sabah sana yazmadım mı, bizimki hiç kusmaz diye. Allahım annelerin nazarı ne kadar değiyor gerçekten. şu anki halimizve bugün 2. bu
Oy kıyamam, hep mi böyle annesi. ya evet el alışkanlığından ben kızların ortalama kilosuna bakmışım. erkeklerin ki beş 750 ortalama yazıyor. yok seni kastetmedim zaten cnm, kendimi kastetmiştim annelerin derken
Biberon vermedim canım hiç zaten meme reddi var diye.. Belki de yediğim şeyler rahatsız ediyor, çay kahve içiyorum mesela.. Biraz kesip deneyeyim
Kardeşininki Bu zamanda başlamıştı, ne zamana kadar sürdü ki? Düzelir cnm büyüdükçe merak etme. Beslenmeden sonra hep eğimli, kafa yukarda yatır yada tut.Anladım canım kendini kastettiğini şaka yaptım
Hep böyle değildi işte 1 haftadır böyle bir şey başladı.
Ama kardeşim de böyleydi anneme resim attım travmam depreşti diyor. Benim de depreşti. Bizim hayatımız kardeşimin yemesi ve kusması üzerine şekillenmişti. Onun da bu zamanlarda başlamıştı. Korktum inşallah düzelir
Aynen öyle.. Çok acıkırsa güzel emiyor ama acıkması saatler alıyor.. Babasına çekmişCanım biberon da almıyor bizimki şimdi hem meme reddi hem biberon reddi çok zor veriyorum. Dün dışarıdan geldik çok açtı aldı biberonu. Şimdi asla.. Ama acıkması için saatler geçmesi gerekiyor
Kardeşininki Bu zamanda başlamıştı, ne zamana kadar sürdü ki? Düzelir cnm büyüdükçe merak etme. Beslenmeden sonra hep eğimli, kafa yukarda yatır yada tut.
Sütün varmış canım sonuçta.300 gram az almış evet ama meme reddi yaşıyor diyorsun,belki de düzenli emse alacak.çözüm olarak biberonla mama vermek yerine memeye ısındıracak şeyler denesen,evet ısınmıyor diyeceksin ama çözğm mamaya geçmek olmamalı bence sonra elindeki anne sütünden de olacaksınBelki de gereksiz çabalıyorum, biberonla mamayı verip geçmeliyim
Benimkinin de boyu tam ama bol geliyor:)Dün civilden Merte kis için birkaç parça kiyafet aldik kızlar ama kalıpları mi dar benim oglanda mi sorun var anlamadımaldıklarımin mesela kolları uzun baya ama dar oldu cocuga geri vericem cogunu mecbur
Lcwnin kalıpları daha iyi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?