2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bilmiyorum canım bana normal geldi 6 kg.

Kusma konusunu daha sabah sana yazmadım mı, bizimki hiç kusmaz diye. Allahım annelerin nazarı ne kadar değiyor gerçekten. şu anki halimiz ve bugün 2. bu

Eklentiler

• 912C18C6-0596-48E1-99D9-204CA1185982.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 82
Yapisi oyle ne demek ya.. hic katilmiyorum o lafa. Bebek belirli bir yasa gelene kadar kendi cizgisinde gelismesi gerekiyor. Icin rahat etcekse sagarak ver nekadar sutun geliyor bu sekilde gorebilirsin
Sonuçta hepimizin bebişi %90 persentillerde değil.. yapıları farklı farklı.. onu kastediyor. önemli olan persentil kaybı olmaması. Bizde şu an yok ama az kilo almış..mama vermek iş değil ama süt üretimi taleple olan bir şey, mamayla doyarsa süt azalacak korkum var.

Belki de gereksiz çabalıyorum, biberonla mamayı verip geçmeliyim

Benim kızın saçları yeni dökülmeye başladı
Birde gıdısı çok kızarıyor sizin bebişlerinde oluyor mu sürekli pişik kremi sürüyorum
Oluyor canim. Bacak bogumlari da cok kızarıyor surekli hametan sürüyorum o hafifletiyor

Kusma konusunu daha sabah sana yazmadım mı, bizimki hiç kusmaz diye. Allahım annelerin nazarı ne kadar değiyor gerçekten şu anki halimiz ve bugün 2. bu
Bizim hep boyle ya sürekli bu sekilde kusuyor oğlum.
Doktor belki gaviscon verir dedim ama reflu yatagi kullanın gerek yok ilaca dedi gönderdi

Kusma konusunu daha sabah sana yazmadım mı, bizimki hiç kusmaz diye. Allahım annelerin nazarı ne kadar değiyor gerçekten şu anki halimiz ve bugün 2. bu

Valla benim nazarım değil benim gözüm kalmadı
Bizim de anlık
Gaviscon ve motilium başladık bir de ona rağmen böyle ya. Bir de 5.35 ortalama kız bebek içindir canım.

Eklentiler

• 4295B1A1-929B-475A-B32C-89ABCCFCFFC8.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 89
Yediğin bir şeyden mi rahatsız oluyor da memeyi almıyor acaba canim? Biberonla verince içiyor mu peki sütü
Bizim de anlık
Gaviscon ve motilium başladık bir de ona rağmen böyle ya. Bir de 5.35 ortalama kız bebek içindir canım.
Önlük tak canım veya ağız bezlerinden koy önüne. Yoksa kiyafet yetişmez bu canavarlara

Evet , artık ilgisi Oluşmaya başlamışken dışarıya, dikkati dağıtmak da bir çözüm aslında. Bunuda uygulayayım bari, çığlığı basana kadar artık ne kadar oyalarsam kardır.

Bizim de anlık

Oy kıyamam, hep mi böyle annesi. ya evet el alışkanlığından ben kızların ortalama kilosuna bakmışım. erkeklerin ki beş 750 ortalama yazıyor. yok seni kastetmedim zaten cnm, kendimi kastetmiştim annelerin derken

Yediğin bir şeyden mi rahatsız oluyor da memeyi almıyor acaba canim? Biberonla verince içiyor mu peki sütü

Önlük tak canım veya ağız bezlerinden koy önüne. Yoksa kiyafet yetişmez bu canavarlara
Biberon vermedim canım hiç zaten meme reddi var diye.. Belki de yediğim şeyler rahatsız ediyor, çay kahve içiyorum mesela.. Biraz kesip deneyeyim

tam mama yedirdim önlüğünü çektim yenisini koyucam geldim kusmuş. Bu kusmaya önlük de küçük geliyor

Anladım canım kendini kastettiğini şaka yaptım

Hep böyle değildi işte 1 haftadır böyle bir şey başladı.

Ama kardeşim de böyleydi anneme resim attım travmam depreşti diyor. Benim de depreşti. Bizim hayatımız kardeşimin yemesi ve kusması üzerine şekillenmişti. Onun da bu zamanlarda başlamıştı. Korktum inşallah düzelir

Biberon vermedim canım hiç zaten meme reddi var diye.. Belki de yediğim şeyler rahatsız ediyor, çay kahve içiyorum mesela.. Biraz kesip deneyeyim

Canım biberon da almıyor bizimki şimdi hem meme reddi hem biberon reddi çok zor veriyorum. Dün dışarıdan geldik çok açtı aldı biberonu. Şimdi asla.. Ama acıkması için saatler geçmesi gerekiyor

Kardeşininki Bu zamanda başlamıştı, ne zamana kadar sürdü ki? Düzelir cnm büyüdükçe merak etme. Beslenmeden sonra hep eğimli, kafa yukarda yatır yada tut.

Canım biberon da almıyor bizimki şimdi hem meme reddi hem biberon reddi çok zor veriyorum. Dün dışarıdan geldik çok açtı aldı biberonu. Şimdi asla.. Ama acıkması için saatler geçmesi gerekiyor
Aynen öyle.. Çok acıkırsa güzel emiyor ama acıkması saatler alıyor.. Babasına çekmiş Kaşıkla verdim, toplasan 10cc anca içmiştir, hep üstüne tükürdü

Kızlar sizin bebişler meme de kaç dakika kalıyor bizde meme reddi olduğu için mi az kalıyor diye baktım ama internette 5 7 dakika da boşaltır memeyi 3 aylık bebek diyor merak ettim

Kardeşininki Bu zamanda başlamıştı, ne zamana kadar sürdü ki? Düzelir cnm büyüdükçe merak etme. Beslenmeden sonra hep eğimli, kafa yukarda yatır yada tut.

2 yaşına kadar hep kustu. 19 yaşında beğenmediği bir yemek görünce hala sofradan kalkar tuvalete koşar. Huylu adam ya. Allahım nolur oğlan dayıya çekmesin

Belki de gereksiz çabalıyorum, biberonla mamayı verip geçmeliyim
Sütün varmış canım sonuçta.300 gram az almış evet ama meme reddi yaşıyor diyorsun,belki de düzenli emse alacak.çözüm olarak biberonla mama vermek yerine memeye ısındıracak şeyler denesen,evet ısınmıyor diyeceksin ama çözğm mamaya geçmek olmamalı bence sonra elindeki anne sütünden de olacaksın

Benimkinin de boyu tam ama bol geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…