2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İşte ahh ısındırabilsem..

Bende dun civilden aldm cnm dar gibi hep 9 aylik aldım

Bazen içmek istemiyor onu da ben de sık veriyorum biberonla veriyomusunuz sizde.
Biberonla veriyordum sagdigimi bugun danişman kizdi artık ne biberon ne emzik hepsini kaldırdım sıkmıcam defneyi istedigi zaman verecem ama aç bırakmıcam 5 dk emiyor ya o memeyi boşaltıp enjektorle verecegm 8 günde 100 gram almis sadece 10 gun sonra yine bir takibimiz var bakalim zorlu bir surece geçtim meme reddiymis keske daha önce gelseydim dedilee

LesaM ben hic denemeden hemen yikadim kıyaferleri uyku tulumunu da 100 tl ye aldim bu kış insallah kullanirim olmazsa birde bosa gidecek

Emzik biberon kullaniyormusun cnm

Kızlar sizin bebişler meme de kaç dakika kalıyor bizde meme reddi olduğu için mi az kalıyor diye baktım ama internette 5 7 dakika da boşaltır memeyi 3 aylık bebek diyor merak ettim
Bugun danışman 5 dk da bosaltamaz dedi emdikten sonra sağ mutlaka bosalt dedi cnm bende oyle bosaltir sanıyordum

Sen bilirsin ben karisamam tabiki.. her bebek sadece kendi persentilinde ilerlemeli

LesaM ben hic denemeden hemen yikadim kıyaferleri uyku tulumunu da 100 tl ye aldim bu kış insallah kullanirim olmazsa birde bosa gidecek
Keşke deneseydin canim evde. Neyse olur insallah. Benim aldıklarım da 9 ay ama kimisi büyük oldu kimisi küçük. Bir pantolon aldım çok beğenerek ama paçasindan geçmedi

Keşke deneseydin canim evde. Neyse olur insallah. Benim aldıklarım da 9 ay ama kimisi büyük oldu kimisi küçük. Bir pantolon aldım çok beğenerek ama paçasindan geçmedi
Diger aldiklarim olur da tulumdan korkuyorum insallah olur yoksa çöpe gider

Kızlar sizin bebişler meme de kaç dakika kalıyor bizde meme reddi olduğu için mi az kalıyor diye baktım ama internette 5 7 dakika da boşaltır memeyi 3 aylık bebek diyor merak ettim
10 dk sürmüyor genelde 7-8 dk. Ama sık emiyor uyanık kalması 2 saati geçmiyor.

canım ben asafa 9 12 aylık aldım takımlarını çok az bir bolluk var. 9 aylık bir takım almıştık tam oluyor şuan. ben hep büyük alırım zaten daha uzun süre gider yoksa ayına göre alınca 1 ay zor giyinir.

Benim aldıklarım da 9 12 aylık canım.

Merhaba kızlar öykünün bezinde iki gündür yeşil renkli kaka oluyor pütürlü .sadece anne sütü alıyor ilk kez yeşil gördüm rengini normal mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…