Sütün varmış canım sonuçta.300 gram az almış evet ama meme reddi yaşıyor diyorsun,belki de düzenli emse alacak.çözüm olarak biberonla mama vermek yerine memeye ısındıracak şeyler denesen,evet ısınmıyor diyeceksin ama çözğm mamaya geçmek olmamalı bence sonra elindeki anne sütünden de olacaksın
Dün civilden Merte kis için birkaç parça kiyafet aldik kızlar ama kalıpları mi dar benim oglanda mi sorun var anlamadım aldıklarımin mesela kolları uzun baya ama dar oldu cocuga geri vericem cogunu mecbur
Lcwnin kalıpları daha iyi galiba
Biberonla veriyordum sagdigimi bugun danişman kizdi artık ne biberon ne emzik hepsini kaldırdım sıkmıcam defneyi istedigi zaman verecem ama aç bırakmıcam 5 dk emiyor ya o memeyi boşaltıp enjektorle verecegm 8 günde 100 gram almis sadece 10 gun sonra yine bir takibimiz var bakalim zorlu bir surece geçtim meme reddiymis keske daha önce gelseydim dedilee
Benimki bu ay saaaadece 300 gram almış. Mama başlayalım dedi doktor, bende sağıp vermeyi düşünüyorum.. Çok moralim bozuldı.Yapısı böyle, size göre minnak olacak, Mama da versen almaz bence bu bebek ama vicdanımızı rahtlamak için deneyelim diyor O kadar uğraşıyorum ki emzirmek için.. Niye aşamıyoruz meme reddini bilemiyorum yaaa…
Kızlar sizin bebişler meme de kaç dakika kalıyor bizde meme reddi olduğu için mi az kalıyor diye baktım ama internette 5 7 dakika da boşaltır memeyi 3 aylık bebek diyor merak ettim
Sonuçta hepimizin bebişi %90 persentillerde değil.. yapıları farklı farklı.. onu kastediyor. önemli olan persentil kaybı olmaması. Bizde şu an yok ama az kilo almış..mama vermek iş değil ama süt üretimi taleple olan bir şey, mamayla doyarsa süt azalacak korkum var.
Keşke deneseydin canim evde. Neyse olur insallah. Benim aldıklarım da 9 ay ama kimisi büyük oldu kimisi küçük. Bir pantolon aldım çok beğenerek ama paçasindan geçmedi
Keşke deneseydin canim evde. Neyse olur insallah. Benim aldıklarım da 9 ay ama kimisi büyük oldu kimisi küçük. Bir pantolon aldım çok beğenerek ama paçasindan geçmedi
Kızlar sizin bebişler meme de kaç dakika kalıyor bizde meme reddi olduğu için mi az kalıyor diye baktım ama internette 5 7 dakika da boşaltır memeyi 3 aylık bebek diyor merak ettim
Dün civilden Merte kis için birkaç parça kiyafet aldik kızlar ama kalıpları mi dar benim oglanda mi sorun var anlamadım aldıklarımin mesela kolları uzun baya ama dar oldu cocuga geri vericem cogunu mecbur
Lcwnin kalıpları daha iyi galiba
canım ben asafa 9 12 aylık aldım takımlarını çok az bir bolluk var. 9 aylık bir takım almıştık tam oluyor şuan. ben hep büyük alırım zaten daha uzun süre gider yoksa ayına göre alınca 1 ay zor giyinir.
canım ben asafa 9 12 aylık aldım takımlarını çok az bir bolluk var. 9 aylık bir takım almıştık tam oluyor şuan. ben hep büyük alırım zaten daha uzun süre gider yoksa ayına göre alınca 1 ay zor giyinir.