Aralıkta 37 doluyor benimde ama hala 36yım diyorum:)Nice senelere canım iyiki doğdun
Ben 37 yim varmı benle akran yada büyüğüm
Hadi ya 2 yıl boyunca isteksiz mi olcazHerhangi bir şey demedi, ilaç da vermedi canım.normal korkulacak bişey yok dedi sadece. prolaktin, gebelik testi, TSH bakmış kanda. Prolaktin 127 çıktı benim. O da emzirdigimiz için yüksekmis.adet düzensizliği ve cinsel isteksizlik yaparmış
Küçüğün var,23 yaşındayımNice senelere canım iyiki doğdun
Mutlu yıllara Narin annekuzularınla huzur dolu yaşların olsun
Bende 33’ ümocak ayı benimki. Mutlu yıllar diliyorum
Çok teşekkür ederim kızlarNice senelere canım iyiki doğdun
24 um bende cnmKüçüğün var,23 yaşındayımAnnemden 5 yaş küçüksün ceylin abla Benimle yaşıt ya da daha küçük olan var mı?(Vardı sanki )
Bizde kızlar için ayrı bir hesapta biriktiriyoruz bazen çok bazen az ne kadar olursa
Tutarı sen kendin mi belirliyorsun biraz bilgi verebilir misin acaba
Türkiye Hayat emeklilik canım banka yonlendirdi bizi halkbankBende istiyorum cnm .ne zamandır aklimda bir türlü firsar olmadi. Hangi bankadan cnm
Ben bireysel emekliliği TL olarak değil altın hesabı olarak yaptım canım.altin da hep değer kazanıyor sonuçtaBenim de çok fena canım. 15-20 gündür öbek öbek dökülüyor ama aylardır hiç dökülmüyordu kafam aslan yelesi gibi olmuştu. Kısa da kestirdim. Sadece oraya buraya dökülmese iyi
Ben işe başlayınca döviz hesabı yapacağım her ay 10-20 dolar civarı atmak istiyorum. Eşime daha fazla yüklenmeyeyim dedim
Bireysel emeklilik tl cinsinden ddevlet destek verse de eriyor ya. Tl de tutmaya güvenemiyorum..
Benimde 22 aralıkta 27 doluyor ama hala 26 diyorumAralıkta 37 doluyor benimde ama hala 36yım diyorum:)
Ben 27Küçüğün var,23 yaşındayımAnnemden 5 yaş küçüksün ceylin abla Benimle yaşıt ya da daha küçük olan var mı?(Vardı sanki )
Bnm eşimde de var dı cnm varikosel ama o ameliyat olmadan hamile kaldım çok şükür umudunu yitirme moralini de bozma bol dua ile olur inşallah sperm artırıcı canlandırıcı şeyler içti eşim keçiboynuzu pekmezi çakşır şuyu gibiKızlar merhaba. 2.5 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor. İlk kez bu ay klomene başladım. Bugün klomen kullanalı 4. Günüm. Eşimde varikösel var. Bu tarz sorunlar yaşayıp hamile kalanınız var mı. Çok üzülüyorum olmaz diye her ay negatiften yoruldum
Kızlar hangi oyuncakları aldınız
Sağol cnm. Bende araştırayımTürkiye Hayat emeklilik canım banka yonlendirdi bizi halkbank
Canım benim eşimde de vardı varikosel bebek sahibi olma ihtimalimiz çok düşüktü doktor ameliyat olmadan önce bi ilaç söyledi 1 ay bunu kullan olmazsa ameliyat dedi 1 kutu bitirdik anında hamile kaldım combi fertil ilacın adı belki denemek istersin geçen yıl 250 lira falandı yanlış hatırlamıyorsamKızlar merhaba. 2.5 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor. İlk kez bu ay klomene başladım. Bugün klomen kullanalı 4. Günüm. Eşimde varikösel var. Bu tarz sorunlar yaşayıp hamile kalanınız var mı. Çok üzülüyorum olmaz diye her ay negatiften yoruldum
Canım benimde aynıydı sürekli uykusundan ağlayarak uyanıyordu sabahları akşamları belirli saatler aralığında ağlıyordu ne yapsam kar etmemişti nurse harveys kullanıyordum kimyon rezene içiyordum aç zannedip mama veriyordum hepsini kestik çok şükür. Doktor biogaia gaz damlası verdi dünyamız değişti resmen. mamayıda kestim diğer içtiğim bitki çayları ve gaz damlasınıda. istersen sende dene bizim oğlan ağrıdan gazdan uyumuyor ağlıyormuş. şimdi sadece uykusu geldiğinde bide yatmak istemediğinde ağlıyor.Kızlar bizimkisinin düzeni yine tepe taklak oldu ben artık anlamıyorum kaç tane doktora götürdüm bi derdi mi var diye sürekli ağlıyor ve uyumuyor gece bile yarım saat taş çatlasın 1 saat sonra uyanıyor sürekli emziriyorum sürekli mama veriyorum hiç karnım tok da demiyor içiyor sürekli aşırı huysuz kimi diyo diş çıkarıyor kimi diyor kucağa alıştırmışsınız ondan ama kucakta da durmak istemiyor atıyor kendini sürekli ne yapacağımı şaşırdım artık gazı da yok gaz çıkarmayı öğrendi bi de nurse harveys kullanıyorum zaten ek olarak derdi ne anlamadım hiç uyumak istemiyor esnemekten ağzı ayrılıyor hadi uyutayım diyorum ona da ağlıyor uyusa da yarım saatte kalkıyor zaten
Uyandığında tekrar uyutmayı deniyor musun canımKızlar bizimkisinin düzeni yine tepe taklak oldu ben artık anlamıyorum kaç tane doktora götürdüm bi derdi mi var diye sürekli ağlıyor ve uyumuyor gece bile yarım saat taş çatlasın 1 saat sonra uyanıyor sürekli emziriyorum sürekli mama veriyorum hiç karnım tok da demiyor içiyor sürekli aşırı huysuz kimi diyo diş çıkarıyor kimi diyor kucağa alıştırmışsınız ondan ama kucakta da durmak istemiyor atıyor kendini sürekli ne yapacağımı şaşırdım artık gazı da yok gaz çıkarmayı öğrendi bi de nurse harveys kullanıyorum zaten ek olarak derdi ne anlamadım hiç uyumak istemiyor esnemekten ağzı ayrılıyor hadi uyutayım diyorum ona da ağlıyor uyusa da yarım saatte kalkıyor zaten
Deniyorum sallıyorum sallıyorum yarım saat 45 dakika salladığım oldu ağlamaktan çatlayacak hale geliyor artık dayanamayıp kaldırıyorum, yanıma yatırıp emzirmeyi denedim bi kaç defa uyuyakalır belki diye o da yaramadıUyandığında tekrar uyutmayı deniyor musun canım
Benim kızda yarım saat sonra uyanıyor beşiğinde sallıyorum tekrar biraz dirensede tekrar dalıyor ve bu sefer daha uzun uyuyor
Biogaia komşumda vardı almadan önce denedim ondan hiç bi işe yaramadı hatta kullanınca 5 saat falan uyumadı daha beter olduCanım benimde aynıydı sürekli uykusundan ağlayarak uyanıyordu sabahları akşamları belirli saatler aralığında ağlıyordu ne yapsam kar etmemişti nurse harveys kullanıyordum kimyon rezene içiyordum aç zannedip mama veriyordum hepsini kestik çok şükür. Doktor biogaia gaz damlası verdi dünyamız değişti resmen. mamayıda kestim diğer içtiğim bitki çayları ve gaz damlasınıda. istersen sende dene bizim oğlan ağrıdan gazdan uyumuyor ağlıyormuş. şimdi sadece uykusu geldiğinde bide yatmak istemediğinde ağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?