2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hadi ya 2 yıl boyunca isteksiz mi olcaz

Mutlu yıllara Narin anne kuzularınla huzur dolu yaşların olsun

Bende 33’ üm ocak ayı benimki. Mutlu yıllar diliyorum

NarinNarin iyiki doğdun canım nice mutlu yıllara

Nice senelere canım iyiki doğdun
Ben 37 yim varmı benle akran yada büyüğüm
Çok teşekkür ederim kızlar
Allah herkese uzun ömürler versin ailesiyle

En az 150 TL yatirman gerekiyor her ay .üst limit yok 10 bin yatirdin diyelim 2.500 TL devlet destek veriyor .bu biriken parayı da ben altın hesabı yaptım .altın arttıkça tutar da ona bağlı olarak artacak.diyelim ki para yatiramayacaksin dondurabiliyorsun. 18 yaşına kadar kullanım hakkı annenin sonrasi öykünün olacak insallah
Bizde kızlar için ayrı bir hesapta biriktiriyoruz bazen çok bazen az ne kadar olursa
Tutarı sen kendin mi belirliyorsun biraz bilgi verebilir misin acaba

Ben bireysel emekliliği TL olarak değil altın hesabı olarak yaptım canım.altin da hep değer kazanıyor sonuçta

Bnm eşimde de var dı cnm varikosel ama o ameliyat olmadan hamile kaldım çok şükür umudunu yitirme moralini de bozma bol dua ile olur inşallah sperm artırıcı canlandırıcı şeyler içti eşim keçiboynuzu pekmezi çakşır şuyu gibi

Canım benim eşimde de vardı varikosel bebek sahibi olma ihtimalimiz çok düşüktü doktor ameliyat olmadan önce bi ilaç söyledi 1 ay bunu kullan olmazsa ameliyat dedi 1 kutu bitirdik anında hamile kaldım combi fertil ilacın adı belki denemek istersin geçen yıl 250 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar bizimkisinin düzeni yine tepe taklak oldu ben artık anlamıyorum kaç tane doktora götürdüm bi derdi mi var diye sürekli ağlıyor ve uyumuyor gece bile yarım saat taş çatlasın 1 saat sonra uyanıyor sürekli emziriyorum sürekli mama veriyorum hiç karnım tok da demiyor içiyor sürekli aşırı huysuz kimi diyo diş çıkarıyor kimi diyor kucağa alıştırmışsınız ondan ama kucakta da durmak istemiyor atıyor kendini sürekli ne yapacağımı şaşırdım artık gazı da yok gaz çıkarmayı öğrendi bi de nurse harveys kullanıyorum zaten ek olarak derdi ne anlamadım hiç uyumak istemiyor esnemekten ağzı ayrılıyor hadi uyutayım diyorum ona da ağlıyor uyusa da yarım saatte kalkıyor zaten

Canım benimde aynıydı sürekli uykusundan ağlayarak uyanıyordu sabahları akşamları belirli saatler aralığında ağlıyordu ne yapsam kar etmemişti nurse harveys kullanıyordum kimyon rezene içiyordum aç zannedip mama veriyordum hepsini kestik çok şükür. Doktor biogaia gaz damlası verdi dünyamız değişti resmen. mamayıda kestim diğer içtiğim bitki çayları ve gaz damlasınıda. istersen sende dene bizim oğlan ağrıdan gazdan uyumuyor ağlıyormuş. şimdi sadece uykusu geldiğinde bide yatmak istemediğinde ağlıyor.

Uyandığında tekrar uyutmayı deniyor musun canım
Benim kızda yarım saat sonra uyanıyor beşiğinde sallıyorum tekrar biraz dirensede tekrar dalıyor ve bu sefer daha uzun uyuyor

Uyandığında tekrar uyutmayı deniyor musun canım
Benim kızda yarım saat sonra uyanıyor beşiğinde sallıyorum tekrar biraz dirensede tekrar dalıyor ve bu sefer daha uzun uyuyor
Deniyorum sallıyorum sallıyorum yarım saat 45 dakika salladığım oldu ağlamaktan çatlayacak hale geliyor artık dayanamayıp kaldırıyorum, yanıma yatırıp emzirmeyi denedim bi kaç defa uyuyakalır belki diye o da yaramadı

Biogaia komşumda vardı almadan önce denedim ondan hiç bi işe yaramadı hatta kullanınca 5 saat falan uyumadı daha beter oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…