Şimdi burnu biraz tıkalı dengesiz içiyor belli olmuyor da en az 3 ölçek içiyor. Genelde 4 ölçek veriyorum 120liği rahat bitiriyor bazende ilave yapıp veriyorum onuda içiyor. 1 haftadır doyduğunu anlamıyor gibiydi bu atak haftasındandı belkide. 6ölçeğe kadar içtiği oldu ama ufak ufak kustu onlarda.
Şimdi burnu biraz tıkalı dengesiz içiyor belli olmuyor da en az 3 ölçek içiyor. Genelde 4 ölçek veriyorum 120liği rahat bitiriyor bazende ilave yapıp veriyorum onuda içiyor. 1 haftadır doyduğunu anlamıyor gibiydi bu atak haftasındandı belkide. 6ölçeğe kadar içtiği oldu ama ufak ufak kustu onlarda.
kızlar Ahmet hasta oldu burnu akıyor ne yapmalıyım. cold mix diye bir damla var onu üstüne sıkıyorum burnu açılıyor sonra tekrar kapanıyor ondan sonra soğanı ikiye bölüp karanfil batırdım onuda odaya koydum ama o da çok fayda etmedi hala burnu akıyor burun aktıkça sinirleniyor nefes alamıyor falan ne yapsam geçer ya. sabah tuzlu suyu şırınğayla çok az sıjtım baya ağladı ama açıldı burnu uyuyunca tekrar başa sardık.
Cnm bizde eczanede serum aldık bir paket. Bildiğin damardan verilen serum fizyolojikten yani şırıngayla alıp içinden bebişime sıkıyorum her uyutmadan önce. Sonra otri bebe var bende onla ben çekmeyi beceremiyorum ama eşim iyi çekiyor evdeyken. Uyanana kadar yine dolmuş oluyor. Sürekli açıyoruz yani ağlaması çok sürmüyor Allah tan sadece çekerken ağlıyor susuyor açıldığında. Ateşi yoksa böyle devam et boşa doktora götürme herkeste var galiba buara.
Canım benim yastığım da aynı bu şekil hatta seninki daha çukur daha güzel ama ben direkt omzunun üstüne yatırıyorum soluna doğru o da kendi kıçını kıvırıp yatıyor zaten şu şekil
Cnm bizde eczanede serum aldık bir paket. Bildiğin damardan verilen serum fizyolojikten yani şırıngayla alıp içinden bebişime sıkıyorum her uyutmadan önce. Sonra otri bebe var bende onla ben çekmeyi beceremiyorum ama eşim iyi çekiyor evdeyken. Uyanana kadar yine dolmuş oluyor. Sürekli açıyoruz yani ağlaması çok sürmüyor Allah tan sadece çekerken ağlıyor susuyor açıldığında. Ateşi yoksa böyle devam et boşa doktora götürme herkeste var galiba buara.
Bende büyük serumdan aldim dhaa uygundu 11.5 tl idi ama kuzenime doktor hergun kullanma cigerleri kurur demis bende ayni doktora randevu aldim bakalim bana ne diyecek biraz bana inandirici gelmedi
Bende büyük serumdan aldim dhaa uygundu 11.5 tl idi ama kuzenime doktor hergun kullanma cigerleri kurur demis bende ayni doktora randevu aldim bakalim bana ne diyecek biraz bana inandirici gelmedi
Bu arada tartıya kendim çıkıp olcuyorum 7.30 çıkıyor sağlık ocağında 7.00 çıkıyor . Pusetle koydum 9.95 çıktı puseti tek ölçtüm 2.65 çıktı yine 7.30 cikmis oluyor
Yok canım eczaneden aldım trendyolla aynı fiyattı nerdeyse risk almadım hiç eczaneyi tercih ettim. Solgar brewer’s yeast with b12. Eczanede yoksa bile getirtiyor.
Elayağıza çok üzüldüm ya inş iyidir durumu bir haber var mı canım Cceylin1907 Ddenizana
çok geçmiş olsun canım
Okullar şu an hem kovid hem de hastalık yuvası ne yazık ki ama göndermek zorundayız benim kızda 5 yaşında
Geçen yıl erteleme imkanımız vardı ama bu yıl yok birde pat diye 1. Sınıfa başlamasınlar zor olur onlar için
Allah sağlık sıhhat versin herkese