2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
2 saatte ne kadar içiyor canım

Emzige alistiniz mi
Şimdi burnu biraz tıkalı dengesiz içiyor belli olmuyor da en az 3 ölçek içiyor. Genelde 4 ölçek veriyorum 120liği rahat bitiriyor bazende ilave yapıp veriyorum onuda içiyor. 1 haftadır doyduğunu anlamıyor gibiydi bu atak haftasındandı belkide. 6ölçeğe kadar içtiği oldu ama ufak ufak kustu onlarda.

Masallah cnm bizimde kusuyordu fazla vermye korktuk midesi boyle alistiherlde

Cnm bizde eczanede serum aldık bir paket. Bildiğin damardan verilen serum fizyolojikten yani şırıngayla alıp içinden bebişime sıkıyorum her uyutmadan önce. Sonra otri bebe var bende onla ben çekmeyi beceremiyorum ama eşim iyi çekiyor evdeyken. Uyanana kadar yine dolmuş oluyor. Sürekli açıyoruz yani ağlaması çok sürmüyor Allah tan sadece çekerken ağlıyor susuyor açıldığında. Ateşi yoksa böyle devam et boşa doktora götürme herkeste var galiba buara.

Bugun kizim yogin mukuslu koyu yesil yapmis kaka sini dun Sefftali vermistim ondan olur mu acaba birzda hasta yine gribiz gibi
Olur canim bizim de ek gıda verdiğimden beri mukusu arttı. Bazen de yeşil oluyor
Canım benim yastığım da aynı bu şekil hatta seninki daha çukur daha güzel ama ben direkt omzunun üstüne yatırıyorum soluna doğru o da kendi kıçını kıvırıp yatıyor zaten şu şekil
Dudaklara bak doğuştan dolgulu
Canim benim kız da cok ağlardı aspiratorle çekince evi ayağa kaldırırdı ama oğlum onun kadar degil. Sen bir dene yine de her bebek farkli

Bende büyük serumdan aldim dhaa uygundu 11.5 tl idi ama kuzenime doktor hergun kullanma cigerleri kurur demis bende ayni doktora randevu aldim bakalim bana ne diyecek biraz bana inandirici gelmedi

Bende büyük serumdan aldim dhaa uygundu 11.5 tl idi ama kuzenime doktor hergun kullanma cigerleri kurur demis bende ayni doktora randevu aldim bakalim bana ne diyecek biraz bana inandirici gelmedi
Ciğerler ne alaka ağzına gidiyor genizden sadece. ciğere gitse su toplardı Allah korusun.

Benimde oyle sk sk icerdi cnm artik sukur 4 saatte bir 120 iciyor 150 olsa daha iyi ama suan onu icmiyor

3/4 gundur sukur boyle oldu kendi kendini duzene soktu
Canım demin bebiş ayda ortalama kaç gram alıyor beslenme düzeni güzel de ondan sordum

Selam kızlar bugün sağlık ocağına uğradım 17 günde 300 gram almis. Canım çok sıkıldı hemşire iyi diyor ama az geldi bna baya baya
Bu arada tartıya kendim çıkıp olcuyorum 7.30 çıkıyor sağlık ocağında 7.00 çıkıyor . Pusetle koydum 9.95 çıktı puseti tek ölçtüm 2.65 çıktı yine 7.30 cikmis oluyor

Elayağıza çok üzüldüm ya inş iyidir durumu bir haber var mı canım C ceylin1907
D denizana çok geçmiş olsun canım
Okullar şu an hem kovid hem de hastalık yuvası ne yazık ki ama göndermek zorundayız benim kızda 5 yaşında
Geçen yıl erteleme imkanımız vardı ama bu yıl yok birde pat diye 1. Sınıfa başlamasınlar zor olur onlar için
Allah sağlık sıhhat versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…