2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Selam kızlar bugün sağlık ocağına uğradım 17 günde 300 gram almis. Canım çok sıkıldı hemşire iyi diyor ama az geldi bna baya baya
Canım kilo alımları azalacak demişti zaten doktorumuzhele şu ataklardan bi çıkalım. Ayda 500gr altında değilse sorun görünmüyor

İnşallah sağlığı iyi olsunda. Gözle görülür sorunu yok ama bilemedim işte. Acaba yetmiyor mu sütüm endişesi çok kötü. İlk kızımı emziremedim bunda da taktım işte. succulentaski sağlık ocağına göre 300 gram daha alırsa doğum kilosu 2 kat oluyor canm evdeki tartıya göre 2 katı oldu.
MrvCn 13 günde de 200 gram alırsa sorn yoktur o zaman .sağım da yaptm sütüm de var eminim de yaramıyor mu dedm bende

Hala uyanmasını bekliyorlarmış

Canım demin bebiş ayda ortalama kaç gram alıyor beslenme düzeni güzel de ondan sordum
Suana kadar hep 800-900 arasi aldi cnm ayda normal ama artik yavaslar 4. Aydan itibaren yavasliyor kilo alimi cunku

En son çok giremiyordu düşük tehlikem var falan diyen arkadaştı dimi öyle bir şeyler hatırlıyorum. Sonra sağlıkla doğum yaptı mı ? Bebişi nasıl?
Plasenta previasi vardi cnm yataral geciriyordu sonra girmemeye baslamisti.. malesef hala uyanmamis insallah uyanir bebegine kavusur .. 2 tane yavrusu var

Yok yok hastaneye götürmeyi zaten düşünmüyorum Şu an için ateşi de yok böyle böyle ilerleyeceğiz herhalde Rabbim tüm bebeklere şifa versin inşallah
mecbur alıp deneyeceğim zaten başka çarem kalmadı çok fazla ağlıyor inşallah Benim oğlum da çok ağlamaz

Ya bu aspiratör çok ağlatıyor yani canını acıtıyor sanırım. Kızım da ben çok yapmıştım sürekli ağlıyordu bunda onu bulaşmak istemiyorum başka çözüm yolu yok mu
Ağlasa da aç bence canım,o akıntı temizlenmediğinde iniyor ciğere ve bronşit başlayabiliyor Allah korusun.benimkinin de sık sık tıkanıyor burnu temizliyorum.önceki oğlanları babaları temizlerdi ellerini falan tutardı ağlarlardı ben bunda tutmuyorum sadece kafasını azcık tutuyorum çok hareket ederse acıtmasın burnunu diye,sakin zaman kolluyorum acele etmiyorum panik yapıp ağlayabiliyorlar inşallah ağlamaz
Çok sağol canım.aynen dediğin gibi riski göze alıp yolladım bende zaten abisi de gidiyor üçe artık hangisi getirdi bilmiyoruz.bende de nezle başladı bugün verdim test bakalım sonuç bekliyorum

Kızlar merhaba kurban oluyum benim içimi bı rahatlatın nolur. Belki bazı kişiler kızacak bana ama nolur bı yazın Tam 4 aylık kız bebeğim var. Uzun zamandır göz teması kuruyoruz bana gülüyor konusuyor cingiraklara sesli oyuncaklara bakıyor oyalaniyir. Yerse sırt üstü yatarken çok güzel göz teması kuruyoruz. Fakat bböyle bazen kucağıma karşıma alıyorum benden gözlerini kaçırıyor yakalıyorum zorla 3 4 sn bakıyor sonra yine etrafa bakıyor elini emiyor sürekli saga sola bakıyor . Yani etrafı keşfettigi için mi yoksa herhangi bi sorun teşkil eder mi.
Ablamgile dedim çocuk büyüttüler bilirler diye gayet akıllı çok Zeki diyorlar. Oyuncak takibi var. Beni de takip ediyor.

Anladıö canım bizde de var emmeme durumu ama sadece sagda çığlık çığlığa aglıyo bende iyice acıkana kadar vermıyrm ve ısrarla sagı verıyrm alıyo . ama zor Allah yardımcın olsun ,kendını çok yıpratma herşey yoluna girer kilosuda iyiyse

Benimde oyle canım bazen sanki görmüyo gibi boşluga bakıyo ben normal dıye düşündüm . yıne de dr götür istersn için rahat etsin

Canım benim yastığım da aynı bu şekil hatta seninki daha çukur daha güzel ama ben direkt omzunun üstüne yatırıyorum soluna doğru o da kendi kıçını kıvırıp yatıyor zaten şu şekil
Benimki böyle yan yatırınca baya aglıyo dönene kadar zaten uykusu da yok mahvetti beni artık arada öyle yatırayım hem sag basık oldu hemde kafa arkası yassı

Arkadaşlar merhaba. Oğlum 3 ay 5 günlük. İstanbuldayız ve evimiz 23-24 derece civarı. Ben gece kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum. Sizce az mı? Üstüne de nohut battaniye ve bi battaniye daha örtüyorum. Gündüz de yelek giydiriyorum genelde.
2 gündür öksürüğü var doktora gittik ciğerlerinde bir şey görmedi takip edin dedi. Ben üşütüyor muyum bu çocuğu of moralim çok bozuldu. Doktoruna sormayı da unuttum o an sadece bronşit falan demesin diye korkuyla gittim hastaneye.

Sağol canim Allah razi olsunhepimizin yardımcısı olsun inşallah ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…