2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimki böyle yan yatırınca baya aglıyo dönene kadar zaten uykusu da yok mahvetti beni artık arada öyle yatırayım hem sag basık oldu hemde kafa arkası yassı
Canım ebebekte yastık alsana ben aldım çok kullanmiyoruz ama hep aynı tarafa yatıyor ağlıyorsa iyi gelir kare olanı var o daha kullanişli. Şu kalp şeklinde aldiğimizda kullanişli değil sert

Eklentiler

• CD96EED2-77EC-412F-A4A6-7129898C71B3.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 39

Daha çok küçük değil mi? Minnacık bebekten Beklentilerin çok fazla bence. 5-6 aylık olmaları lazım sanki biraz daha iletişim kurabilmemiz için bebişlerle. Olumsuz şeyler aklına getirme. Her gördüğün gelişmeye mutlu ol yeter. Eğer bir anormallik olursa zaten farkedersin bize sormana gerek kalmaz. Bir dahaki doktor kontrolünde de anlat bakalım bu boş endişelerini

Ya ben bilmiyordum bayadır giremedim çk çok geçmiş olsun son durum nedir neyden dolayı yoğum bakıma girdi çok çok üzüldüm ya …
Bir de @Hirasarem Arkadaşımız da hiç yazmıyor eşiyle sorunari olmuştu ne yaptı acaba
Evet inşallah iyidir

Gündüz de üşütüyor olabilir ama nohut battaniye az geliyor da olabilir. Ben bebek yorganı örtüyorum üstüne.
Eğer burnu akıyorsa surekli çekmenizi öneririm ciğerlerine inmesin eğer inerse bronşit olur çünkü.

biradamavisi Bana da terliyor olabilir gibi geldi ya. İstanbul o kadar da soğuk değil bizim ev normal evlerden soğuk olduğu halde.
Ben gece uzun kollu bir tulum giydiriyorum içine bir şey giydirmiyorum atlet zıbın falan. Üstüne de ince battaniye örtüyorum. Kendim nasıl yatıyorsam öyle yatırıyorum. Ne zaman baksam da göğsü sıcak. Saçları terlemiş oluyor. Odada derece var 23 derece şu an.

Benimki böyle yan yatırınca baya aglıyo dönene kadar zaten uykusu da yok mahvetti beni artık arada öyle yatırayım hem sag basık oldu hemde kafa arkası yassı
Bizimkinin kafasının arkası dümdüzdü şimdi şükür düzeliyor yavaş yavaş yamuklukta gitti ben gündüzleri soluna yatırıyorum pencere arkasında kalıyor ışık gözünü almıyor kendisi de loş seviyor rahat uyumak için ondan dönmüyor geceleri de sağına yatırıyorum bıkmasın diye öyle haftada 1-2 de babası uyuttuğunda sırt üstü yatırıyor o yan yatırınca uyanıyormuş

Nohut artı bir battaniye daha örtüyorum. Burnunu da günde iki kez aspiratörle temizliyorum. Gündüzleri sıcak aslında evim güneş alıyor bayağı ben su gibi terliyorum bazen. Ona da yelek giydiriyorum sırtı mırtı sıcacık

Yani İstanbul'daki durumu bilemiyorum tabi. Terleyip soğuyorsa da üşür evet

Yani terlemiyordur çünkü biz yorganla örtünüyoruz. Sabaha karşı serin oluyor çünkü bayağı bizim ev. Ben kendime bakarsam çok az giydirmem lazım emzirme dönemi artı aldığım kilolar yüzünden acayip terliyorum. Ben o kadar sıcaklamama rağmen sabaha karşı üşüyorum. Yorganı çekiyprum üstüme sonra oğluma bakıyorum diyorum o da üşüyor mudur ay annelik ne zormuş ya

Canım çok normal daha gözleri yeni yeni açılıyor onların renkleri etraftaki eşyaları yeni fark ediyorlar benim oğlum da aynı senin dediğin gibi bazen dakikalarca beni izliyor gözlerime bakıyor ama bazen de dikkati dağınık oluyor ne yaparsam yapayım bana bakmıyor hatta emzirirken bile dikkati dağılıyor etrafa bakıyor kendini boşa strese sokma ancak 5-6 aylık olunca dikkatlerini uzun süre toplayabilirler

Iki gündür bizim ki de uykuda emiyir tamamen uyaminca emmiyir birde uyanikken emdigini kusuyor sağıp veriyirum bende mama kullaniyirmusun
Ay bu bizimkinde de var 3 gündür ek mamaya başladım ondan mı acaba diyodum ama gece uyandığında normalde emziriyodum emerken geri uyuyodu zaten şimdi gece de gündüz de memeyi ağzına ne zaman yaklastirsam kafasını çeviriyor ısrar edersem de ağlamaya başlıyor gece uyku sersemi ağzına sokarsam sokuyorum zorla o bile olmuyor bazen yine adet zamanım geldi ondan mı acaba geçen ay da böyle olmuştu bazı çocuklar adet zamanları meme almazmış

Benm 1 aya yakindir 10 gunde bir lekem geliyor ama adet yok vallaha kafayi yemek üzereyim cok yıprandım yarin kilosunu bakıp mama alacagm

En son çok giremiyordu düşük tehlikem var falan diyen arkadaştı dimi öyle bir şeyler hatırlıyorum. Sonra sağlıkla doğum yaptı mı ? Bebişi nasıl?
Evet evet maşallah sağlıkla doğum yaptı
Biz hamileyken WhatsApp grubu açmıştık burdan çoğu kişiye mesaj yolladım gelenlerle açtık elayağız da içlerindeydi orada dahi arada yazıyordu.. Bu olay cuma akşamı olmuş..
Ya ben bilmiyordum bayadır giremedim çk çok geçmiş olsun son durum nedir neyden dolayı yoğum bakıma girdi çok çok üzüldüm ya …

Evet inşallah iyidir
Doktorlar beklemekten başka çare yok demiş hala yoğun bakımda uyuyor

Kan ilacına başladım sabah unutmuşum akşam vereyim dedim midesi kalktı kustu çok aşiri miktarda kusuyor ya böyle normal mi

Sizin kusunca mesela ne kadar kusuyor 3 avuç izi yapcak kadar kusuyor benim üstüm kendi üstü o sırada ne varsa battaniye hali..

Ocean dvit kullanırken kaç fıs sıkıyosunuz direk bulandiriyorda

Hayat kuş gibi gerçekten evlatlarının sevgisiyle döner inşallah

Entübe mi acaba bilinci kapalı mı

Bizde de kusma var bizim bebekler cok benziyor sanki cok süt iciyormusgibi birde içtiğini geri cikariyor üstüm basim kusmuklu geziyorumelbise dayanmiyor

Bizde de kusma var bizim bebekler cok benziyor sanki cok süt iciyormusgibi birde içtiğini geri cikariyor üstüm basim kusmuklu geziyorumelbise dayanmiyor
Valla bi de narinler .. her zaman olmuyo ama bu kadar nasıl kusuyo anlamiş değilim bari yarisini çikar bi de onu yerine koymayla uğraşiyosun

Canim hemsire kan ilacini verdikten sonra 1 çay kaşığı kadar su ver dedi. Normalde su için erken ama kan damlası ağır gelebilir dedi. Sende bir dene istersen kusmaz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…