2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Canım normal bir bebek davranışlarını anlatmışsın. Neyden endişe ettin çözemedim.

Canım bence kalın bu kadarı. Ben de istanbuldaym pijama takımı ve üstüne ince battaniye örtüyorum sadece. Çocuklar için en kötü şey terlemek der annem. Terleyip üstünde soğursa üşütür hasta olur. O yüzden terletmeyecek kadar giydir-ört. Sırtı terlemişse ya hemen üstünü değiştir ya da mini havlu koy sırtına.

Canim hemsire kan ilacini verdikten sonra 1 çay kaşığı kadar su ver dedi. Normalde su için erken ama kan damlası ağır gelebilir dedi. Sende bir dene istersen kusmaz belki.
Açken verince kusmuyordu canim ya ben yokken vermiş oldum onuda deneyim bi

Allah razı olsun canım içim rahatladı. Evde durmakta kafayı yedim artık sanırım ondan böyle biseyler düşünüp duruyorum

uranus35 canim göz teması çok onemliymis bı kaç doktor takip ediyorum hepsi böyle bende ayakta bana bakmayinca acaba bişey mi var diye endişe duydum
Ya sanırım hiç bı doktoru takip Filan etmeyecen boyoe adamin aklına bı suru şey düşündürüolar

Bence o sıcaklığa giydirdiklerin az bana göre.biz tine hareket ediyoruz yatakta onlar kımramadan yatıyorlar.İki üç gündür kısadan uzun zıbına geçtim ben kolları tek kat olmasın diye çünki kolları zaten dışarda uyurken.üstüne de çok ince olmayan pijama giydiriyorum.çok ağır olmayan yorganını örtüyorum,hatta sabaha karşı soğuk hissedersem ince battaniye de atıyorum üstüne.üşütmediğimde gaz da az oluyor diğer türlü karnı gurul gurul.öyle soğuk bir yer de değil yaşadığım yer şu an bile 23 derece.
Ama bir de şu var terlerse kalın giydirsen de hasta olur,sık sık kontrol et vücudundan kafadan değil,terliyse kesin değiştir yada bez sok.ve daha ince giyir.nevresiminin ve kıyafetlerinin pamuklupundan da emin ol.bazı markalar pamuk yazsa da polyester karışımlı oluyor ince olsa da terletip hasta yapıyor
Evham yaptırmak istemem ama kafa terlemesi sadece sıcakladıpından olmuyor canım,aynı anda vücudu da terli mi bak.kansızlık da yapabiliyor kafa terlemesini vücudu terli değilse.benim büyük oğlumda kafadan terlerdi ordan biliyorum

Göğsüne elimi koyuyorum genelde alev alev. Kansızlık mı bilmem tabi demir ilacına ne zaman başlayacaklar? Bu kadar küçük bebekte kansızlık olur mu ki emerken?

Evet ama sen de göz teması kuruyoruz denişsin zaten

Canım ebebekte yastık alsana ben aldım çok kullanmiyoruz ama hep aynı tarafa yatıyor ağlıyorsa iyi gelir kare olanı var o daha kullanişli. Şu kalp şeklinde aldiğimizda kullanişli değil sert
Bakim alayım bende teşekkürler

Haha ah bu babalar hiç anlamıyo bebekleri

Gece eşim nöbetten gelirken almış aspiratör. Cidden buna ihtiyacımız varmış tabi yine zor bir geceydi ama düne göre daha iyiydik. İnşallah biran önce iyileşir bebeğim. Hastalık gelmeden sağlığın kıymetini bilmiyoruz ne yazık ki.

Cok sevindim cnm bebekler bu sekilde daha rahat nefes alip sakinlesiyorlar

Göğsüne elimi koyuyorum genelde alev alev. Kansızlık mı bilmem tabi demir ilacına ne zaman başlayacaklar? Bu kadar küçük bebekte kansızlık olur mu ki emerken?
Vücudu da terliyse sıcaktadır tabiki ama tek kafa olunca olmayabilir. kansızlıkta birden oluşan bir şey değil altı ay anne sütü alıyor ama 4 ayda başlıyorlar takviyeye

Ya canım sen instagrama ne bakıyosun. Oradakilere kalırsak bin tane problem buluruz. Kendilerine hemen tedaviye gidelim diye durduk yerde rahatsızlık çıkarıyorlar. Bebekte bi sorun olsa anneler anlar zaten yedi yirmi dört birlikteyiz sonuçta. Her gelişimin bi vakti var. Vakti geldiğinde bi bakmışsın aniden yapıyor. Mesela yürüme gibi düşün. Bi bakıyosun bi gün kalkmış yürüyor yani bebekler böyle.

Canim çocuğuna kim bakıyor? Emziriyor muydu annesi.
Ya anne ya kvalide bir tane de 3 yaşında oğlu var.. Evet emziriyordu
Kızlar Defne 10 günde 300 gram almış cok şükür dün mama almayı düşünüyordum almayacağım insallah sunu fark ettim 2 3 sqat acemmeyince güzel emiyor insallah düzelecek
Maşallah canım çok sevindim

Gece 2 den sabah 10 kadar 90 cc içti sadece ya nasıl duruyor böyle diştenmi yarın gidicez doktora meme emme zaten yok
Bjzide bilgilendir cnm gittim de bugun doktora disi sormayı unuttum aklm 5 karış havada ya defne boynuna baktirdim kafasi hep saga düşüyordu ultrasonlq baktilar cok şükür brisey yok masaj ve sag sol yatirarak düzelir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…