Kızlar merhaba kurban oluyum benim içimi bı rahatlatın nolur. Belki bazı kişiler kızacak bana ama nolur bı yazınTam 4 aylık kız bebeğim var. Uzun zamandır göz teması kuruyoruz bana gülüyor konusuyor cingiraklara sesli oyuncaklara bakıyor oyalaniyir. Yerse sırt üstü yatarken çok güzel göz teması kuruyoruz. Fakat bböyle bazen kucağıma karşıma alıyorum benden gözlerini kaçırıyor yakalıyorum zorla 3 4 sn bakıyor sonra yine etrafa bakıyor elini emiyor sürekli saga sola bakıyor . Yani etrafı keşfettigi için mi yoksa herhangi bi sorun teşkil eder mi.
Ablamgile dedim çocuk büyüttüler bilirler diye gayet akıllı çok Zeki diyorlar. Oyuncak takibi var. Beni de takip ediyor.
Arkadaşlar merhaba. Oğlum 3 ay 5 günlük. İstanbuldayız ve evimiz 23-24 derece civarı. Ben gece kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum. Sizce az mı? Üstüne de nohut battaniye ve bi battaniye daha örtüyorum. Gündüz de yelek giydiriyorum genelde.
2 gündür öksürüğü var doktora gittik ciğerlerinde bir şey görmedi takip edin dedi. Ben üşütüyor muyum bu çocuğu of moralim çok bozuldu. Doktoruna sormayı da unuttum o an sadece bronşit falan demesin diye korkuyla gittim hastaneye.
Açken verince kusmuyordu canim ya ben yokken vermiş oldum onuda deneyim biCanim hemsire kan ilacini verdikten sonra 1 çay kaşığı kadar su ver dedi. Normalde su için erken ama kan damlası ağır gelebilir dedi. Sende bir dene istersen kusmaz belki.
Allah razı olsun canım içim rahatladı. Evde durmakta kafayı yedim artık sanırım ondan böyle biseyler düşünüp duruyorumCanım çok normal daha gözleri yeni yeni açılıyor onların renkleri etraftaki eşyaları yeni fark ediyorlar benim oğlum da aynı senin dediğin gibi bazen dakikalarca beni izliyor gözlerime bakıyor ama bazen de dikkati dağınık oluyor ne yaparsam yapayım bana bakmıyor hatta emzirirken bile dikkati dağılıyor etrafa bakıyor kendini boşa strese sokma ancak 5-6 aylık olunca dikkatlerini uzun süre toplayabilirler
Bence o sıcaklığa giydirdiklerin az bana göre.biz tine hareket ediyoruz yatakta onlar kımramadan yatıyorlar.İki üç gündür kısadan uzun zıbına geçtim ben kolları tek kat olmasın diye çünki kolları zaten dışarda uyurken.üstüne de çok ince olmayan pijama giydiriyorum.çok ağır olmayan yorganını örtüyorum,hatta sabaha karşı soğuk hissedersem ince battaniye de atıyorum üstüne.üşütmediğimde gaz da az oluyor diğer türlü karnı gurul gurul.öyle soğuk bir yer de değil yaşadığım yer şu an bile 23 derece.Arkadaşlar merhaba. Oğlum 3 ay 5 günlük. İstanbuldayız ve evimiz 23-24 derece civarı. Ben gece kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu pijama giydiriyorum. Sizce az mı? Üstüne de nohut battaniye ve bi battaniye daha örtüyorum. Gündüz de yelek giydiriyorum genelde.
2 gündür öksürüğü var doktora gittik ciğerlerinde bir şey görmedi takip edin dedi. Ben üşütüyor muyum bu çocuğu of moralim çok bozuldu. Doktoruna sormayı da unuttum o an sadece bronşit falan demesin diye korkuyla gittim hastaneye.
Evham yaptırmak istemem ama kafa terlemesi sadece sıcakladıpından olmuyor canım,aynı anda vücudu da terli mi bak.kansızlık da yapabiliyor kafa terlemesini vücudu terli değilse.benim büyük oğlumda kafadan terlerdi ordan biliyorum@biradamavisi Bana da terliyor olabilir gibi geldi ya. İstanbul o kadar da soğuk değil bizim ev normal evlerden soğuk olduğu halde.
Ben gece uzun kollu bir tulum giydiriyorum içine bir şey giydirmiyorum atlet zıbın falan. Üstüne de ince battaniye örtüyorum. Kendim nasıl yatıyorsam öyle yatırıyorum. Ne zaman baksam da göğsü sıcak. Saçları terlemiş oluyor. Odada derece var 23 derece şu an.
Bence o sıcaklığa giydirdiklerin az bana göre.biz tine hareket ediyoruz yatakta onlar kımramadan yatıyorlar.İki üç gündür kısadan uzun zıbına geçtim ben kolları tek kat olmasın diye çünki kolları zaten dışarda uyurken.üstüne de çok ince olmayan pijama giydiriyorum.çok ağır olmayan yorganını örtüyorum,hatta sabaha karşı soğuk hissedersem ince battaniye de atıyorum üstüne.üşütmediğimde gaz da az oluyor diğer türlü karnı gurul gurul.öyle soğuk bir yer de değil yaşadığım yer şu an bile 23 derece.
Ama bir de şu var terlerse kalın giydirsen de hasta olur,sık sık kontrol et vücudundan kafadan değil,terliyse kesin değiştir yada bez sok.ve daha ince giyir.nevresiminin ve kıyafetlerinin pamuklupundan da emin ol.bazı markalar pamuk yazsa da polyester karışımlı oluyor ince olsa da terletip hasta yapıyor
Evham yaptırmak istemem ama kafa terlemesi sadece sıcakladıpından olmuyor canım,aynı anda vücudu da terli mi bak.kansızlık da yapabiliyor kafa terlemesini vücudu terli değilse.benim büyük oğlumda kafadan terlerdi ordan biliyorum
uranus35 canim göz teması çok onemliymis bı kaç doktor takip ediyorum hepsi böyle bende ayakta bana bakmayinca acaba bişey mi var diye endişe duydum
Ya sanırım hiç bı doktoru takip Filan etmeyecen boyoe adamin aklına bı suru şey düşündürüolar
Bilgim yok cnm ilaçlar kesileli 4-5 gün oluyor uyanması bekleniyor diyor yakınları...Entübe mi acaba bilinci kapalı mı
Canim çocuğuna kim bakıyor? Emziriyor muydu annesi.Bilgim yok cnm ilaçlar kesileli 4-5 gün oluyor uyanması bekleniyor diyor yakınları...
Bakim alayım bende teşekkürlerCanım ebebekte yastık alsana ben aldım çok kullanmiyoruz ama hep aynı tarafa yatıyor ağlıyorsa iyi gelir kare olanı var o daha kullanişli. Şu kalp şeklinde aldiğimizda kullanişli değil sert
Haha ah bu babalar hiç anlamıyo bebekleriBizimkinin kafasının arkası dümdüzdü şimdi şükür düzeliyor yavaş yavaş yamuklukta gitti ben gündüzleri soluna yatırıyorum pencere arkasında kalıyor ışık gözünü almıyor kendisi de loş seviyor rahat uyumak için ondan dönmüyor geceleri de sağına yatırıyorum bıkmasın diye öyle haftada 1-2 de babası uyuttuğunda sırt üstü yatırıyor o yan yatırınca uyanıyormuş
Cok sevindim cnm bebekler bu sekilde daha rahat nefes alip sakinlesiyorlarGece eşim nöbetten gelirken almış aspiratör. Cidden buna ihtiyacımız varmış tabi yine zor bir geceydi ama düne göre daha iyiydik. İnşallah biran önce iyileşir bebeğim. Hastalık gelmeden sağlığın kıymetini bilmiyoruz ne yazık ki.
Vücudu da terliyse sıcaktadır tabiki ama tek kafa olunca olmayabilir. kansızlıkta birden oluşan bir şey değil altı ay anne sütü alıyor ama 4 ayda başlıyorlar takviyeyeGöğsüne elimi koyuyorum genelde alev alev. Kansızlık mı bilmem tabi demir ilacına ne zaman başlayacaklar? Bu kadar küçük bebekte kansızlık olur mu ki emerken?
uranus35 canim göz teması çok onemliymis bı kaç doktor takip ediyorum hepsi böyle bende ayakta bana bakmayinca acaba bişey mi var diye endişe duydum
Ya sanırım hiç bı doktoru takip Filan etmeyecen boyoe adamin aklına bı suru şey düşündürüolar
Ya anne ya kvalide bir tane de 3 yaşında oğlu var.. Evet emziriyorduCanim çocuğuna kim bakıyor? Emziriyor muydu annesi.
Maşallah canım çok sevindimKızlar Defne 10 günde 300 gram almış cok şükür dün mama almayı düşünüyordum almayacağım insallah sunu fark ettim 2 3 sqat acemmeyince güzel emiyor insallah düzelecek
Ya yersiz düşüncelerim . Ayakta bakmıyor diye endişe duydum oda etrafa baktığı için sanırım. Böyle biseyler dusunmeyecem bir daha kendime söz verdimEvet ama sen de göz teması kuruyoruz denişsin zaten
Bjzide bilgilendir cnm gittim de bugun doktora disi sormayı unuttum aklm 5 karış havada ya defne boynuna baktirdim kafasi hep saga düşüyordu ultrasonlq baktilar cok şükür brisey yok masaj ve sag sol yatirarak düzelir dedilerGece 2 den sabah 10 kadar 90 cc içti sadece ya nasıl duruyor böyle diştenmi yarın gidicez doktora meme emme zaten yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?