2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah razı olsun canım içim rahatladı. Evde durmakta kafayı yedim artık sanırım ondan böyle biseyler düşünüp duruyorum
Ben de senin gibi evdeyim sürekli baktım her şeyi kafaya takmaya başladım artık sarpı uyutunca başka odaya geçip dizi izliyotum örgü falan örüyorum kafamı dağıtmak için

Büyük kizimda hiç durmuyor ya evdedir hiç bi şeye yetişemiyorum evi boşverdimde almasi gerekeni alsın süt/ yoksa gerisi metabolizma önemli değil
Bizimkide üç saat dursa emecek gibi ama ben içmedi diye hep peşinde zorluyorum dişi üç aylık gibi daha gelen yok gibi yeşil soğan sür felan dedi bi de jel alayım oyle rahatlar belki bi şeyler der:/

Benimki de dün öyleydi canım memeyi zaten artık nerdeyse almicak zorla sokuyorum ağzına dişten heralde
Birde karnı gurul gurul hem gaz oluyor gece sürekli kipirdaniyor süt ürünleri diyeti yapayım dedim sütüm azalırsa mama
ya kalırsak normal mamada içemezki.

Sizin alerji durumu varmıydi canim bizimde salyalari akiyor

Kızlar Defne 10 günde 300 gram almış cok şükür dün mama almayı düşünüyordum almayacağım insallah sunu fark ettim 2 3 sqat acemmeyince güzel emiyor insallah düzelecek

Ben de 4 saate çıkardım artık. İştahla emmeye başladı böyle. Ben 2 saatte bir zorluyordum sanırım. Saldım böyle iyiyiz meme reddini de unuttum attım kafamdan emerse emer emmezse biberon olmazsa mama. Annenin psikolojisi önemli ya biz strese girdikçe kötü oluyor. Bir de şu meme reddi kavramını hayatımıza kim soktuysa allah onu bildiği gibi yapsın.

Büyük kızın kaç yaşında canım küçük mü
Benim kız 5 yaşında kreşe gidiyor sabah 9 da götürüyorum 4.30 gibi alıyorum
İyi ki okul var yoksa çok zor olurdu ikisi birlikte evde

Bende mi acaba çok sık teklif ediyorum ki

Var hem süt alerjisi hem de laktoz intoleransı var canım süt ürünlerini kestim ben 1 ay falan oldu sanıyorum ama sütümde azalma olmadı gerçi bizimki zaten doğduğundan beri mama takviyeliydi ama her sabah rezene içiyorum bir bardak bol bol da su içiyorum sütüm yerinde hala ama bu gidişle azalacak çünkü emmiyor artık

Senin ne zaman başına gelmişti kaç aylıktı?
Benim sekiz seneden fazla olduğu in tam ayını hatırlamıyorum.tabiki bu ayda kansızlık teşhisi konulduğunu görmedim ama Demir takviyesi olmayınca bir yaşında tavan yapıyor kansızlık.ve onun da önemli belirtilerinden biri baş terlemesi.illaki o olacak diye değil de olabilir diye yazdım.demekki sıcaklıyor terliyor diye düşünmemek için

Belirtilerimiz nelerdi diyetle iştahı açıldımı mama özel mamamı kullanıyorsunuz canim bence streslere azalabilir diyette insan ekstra stres oluyor

Emdikçe çok oluyor bi gün full emdi hemen farketti laktoz olayida kesin var bizde relektaz damlada karnını ağrıttı ishal yapti

Büyük kızın kaç yaşında canım küçük mü
Benim kız 5 yaşında kreşe gidiyor sabah 9 da götürüyorum 4.30 gibi alıyorum
İyi ki okul var yoksa çok zor olurdu ikisi birlikte evde
5 yaşinda canim kreşe gidiyor bi de annem var yinede yetişemiyoruz süt sağiyorum , yemek yemiyor kardeşini huysuzlandirip kiskaniyor yorgunluğa raziyim valla. Birde gidiyor beşte geliyor. Akşam bi kişi hep onunla geç yatiyor yemek saatleri tam bir sıkıntı. Giyinmesi bile hala kısa kollu giyiyodu dişarida.kendisi çikip çikip komşuya arkadaşina gidiyodu kreşede 2.5 yaşindan beri gitti bize gelince dinlemiyor orada uyumlu. Alişamadi hala 2016 doğumlu mu.

kızlar merhabalar nasılsınız? nicedir giremiyorum girsem yazamıyorum Allahım bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah. Benim bebeğim 4 aylık oldu ama kaka yapamıyor 7 gün oldu öncesinde de benim müdahalemle yaptı ne yapacağım bilmiyorum emiyor günde 60 cc mama veriyorum anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diye çok önemsemedim ama mama da veriyorum ben niye yapamıyo acile gideceğim artık

Kakasında sümüksü siyah parçalar vardı doktora söyledim anında süt ürünlerini kes dedi kestikten 1 hafta sonra kakası normale döndü özel mama kullanmıyoruz bebelac gold nutri konfor kullanıyoruz bu laktoz intoleransına iyi geliyomuş bi de bizimkinde gastrit vardı ona da iyi geldi kusma falan olmuyor bunu kullandığımızda yani stres yapacak bir şey yok aslında peynir yoğurt süt yemiyorum diye en başta ne yicem ben diye kaldım tabi öyle ama bi süre sonra alışıyorsun bi de çocuğum kıvranacağına yemeyiveririm diye kabul ediyosun laktoz için de humananın hiç bir şeyini kullanma ne çayını ne mamasını içinde laktoz vardır diye kocaman yaziyolar zaten kutunun üzerine aman diyim

Evet canım 2016 Haziran doğumlu
Allah yardımcın olsun
Benim kız üzmez uyumludur ama hep aktivite bekliyor oda.akşam 9 da yatar sabah kendi kalkar bana zararı yok çok şükür kıskanma olmadı bizde inş böyle devam eder
Süt sağmak zor iş kendimden biliyorum vakit lazım hep

Ya onlari çok içiyodum canim bence var işte damlasi iyi gelmedi süt azaldikça stres oluyor insan yoksa süt ürünleri önemli değilde. Şu anne çayi filan onu içiyorum laktoz yazmiyo. Bende bi kere gördüm siyah parça mercimek çorbası yemiştim ama
Bildiğimiz bebelac gold mu canim ben almiştim duruyor evde.
Değilmiş şimdi baktimda nutricareymiş diğeri

Son düzenleme:
Maşallah Benim kizimda 2016 Haziran Aslinda çok akilli konuşuyor duygusal hassas bir çocuk neden böyle oluyor bilmiyorum kardeş olana kadar geç yatardi geç kalktiği için ama söz dinlerdi
kardeşide dört gözle bekledi aldiğimiz her şeyi sevdi filan.şimdi Aldiklarimizi kiskaniyor severken bile dövüyor Alişir inşallah Sağolasinn canim

kızlar bebeğim sadece anne sütü alıyor şimdi bezini değiştirirken bezinde susam tanesi gibi bazıları daha büyük kahverengi pütürler gördüm. bu alerjiyle alakalı olabilir mi acaba ?

Bende farkettim ki kesin konuşamasam da süt ürünü tüketsem çok gazı oluyor karnı gurul gurul.iki gün yoğurt yemedim(bitmişti bilerek değil:) daha rahattı böyle iştah bile düşüyor hissettim.dünden bu yana yine yiyorum fazlalaştı sorunlar.gaz fazla emme az.acaba diyorum yoğurtla yapılan çorba falan pişiyor ya aynı sorunu çıkarıyor mu aynı derecede.ben hiç düşünemiyorum yoğurtsuz sütsüz hayat.en azından doğrudan tüketmesem biraz azalır mı şikayetler canım sen tecrübe etmişsindir
Kıskanan çocuk kıskanıyor canım.oğlum sekiz kardeşi beş yaşlarında hala kıskanıyor doğduğu günden beri,yapacak bişey yok alışacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…