Olup hemen emzirdim ben.Kızlar siz hepiniz covid asisi oldunuz mu ve olduktan sonra sutunuzu sagip attınız mı yoksa icirdiniz mi bebeğinize ?
Anladım. Herkesin düşüncesi farklı valla kimisi ince diyor kimisi kalın. Bende ne yapacağımı şaşırdım.Bence o sıcaklığa giydirdiklerin az bana göre.biz tine hareket ediyoruz yatakta onlar kımramadan yatıyorlar.İki üç gündür kısadan uzun zıbına geçtim ben kolları tek kat olmasın diye çünki kolları zaten dışarda uyurken.üstüne de çok ince olmayan pijama giydiriyorum.çok ağır olmayan yorganını örtüyorum,hatta sabaha karşı soğuk hissedersem ince battaniye de atıyorum üstüne.üşütmediğimde gaz da az oluyor diğer türlü karnı gurul gurul.öyle soğuk bir yer de değil yaşadığım yer şu an bile 23 derece.
Ama bir de şu var terlerse kalın giydirsen de hasta olur,sık sık kontrol et vücudundan kafadan değil,terliyse kesin değiştir yada bez sok.ve daha ince giyir.nevresiminin ve kıyafetlerinin pamuklupundan da emin ol.bazı markalar pamuk yazsa da polyester karışımlı oluyor ince olsa da terletip hasta yapıyor
Evham yaptırmak istemem ama kafa terlemesi sadece sıcakladıpından olmuyor canım,aynı anda vücudu da terli mi bak.kansızlık da yapabiliyor kafa terlemesini vücudu terli değilse.benim büyük oğlumda kafadan terlerdi ordan biliyorum
Sağlık ocağı 24 saat emzirme dedi doktorum emzir dedi. Doktorumu dinledim hemen emzirdim.Kızlar siz hepiniz covid asisi oldunuz mu ve olduktan sonra sutunuzu sagip attınız mı yoksa icirdiniz mi bebeğinize ?
Bir aylık olmadan oldum canimKızlar siz hepiniz covid asisi oldunuz mu ve olduktan sonra sutunuzu sagip attınız mı yoksa icirdiniz mi bebeğinize ?
Ben olmadım canım ama olmayı istiyorum aynı zamanda da bebek için korkuyorum. Kafam karışık bu konuda yaKızlar siz hepiniz covid asisi oldunuz mu ve olduktan sonra sutunuzu sagip attınız mı yoksa icirdiniz mi bebeğinize ?
Oldm emzirdim cnm dün haberde gördüm anne sütü 10 ay antikor salgıliyormus hatta anne sutunden birseyler yapmayı planlıyorlarmış evdekilerle dalga geciyom bende seve seve sizi emziririm diyeKızlar siz hepiniz covid asisi oldunuz mu ve olduktan sonra sutunuzu sagip attınız mı yoksa icirdiniz mi bebeğinize ?
Olup emzirdim ben deKızlar siz hepiniz covid asisi oldunuz mu ve olduktan sonra sutunuzu sagip attınız mı yoksa icirdiniz mi bebeğinize ?
Ben güneşli günlerdeymişim iki gündür hiç öyle gelmiyor bana amaKızlar atak haftası hesaplama sitesi buldum. Doğması gereken tarihi girince hesaplıyor. 35günlük atak döneminin daha 2. Günündeymişim
Olup hemen emzirdim ben.
Sağlık ocağı 24 saat emzirme dedi doktorum emzir dedi. Doktorumu dinledim hemen emzirdim.
Bir aylık olmadan oldum canim
20 günlük ya biraz fazlaydi kizim emzirdim bi şikayetimiz olmadi hemen olup emzirdim ki o zaman lar emiyoduda.
Antikor geçsin diye ikinciside oldum iki buçuk aylikti bende biraz halsizlik ve çarpinti oldu
bence geciktirme hastaliği hafif atlatmada büyük önemi var.
O kadar fazla hastalık ölüm sayisida bi önlemde yok. Sürü psikolojisi herkes bu hastaliği geçirecek yani yaşamımızın içinde olacak be çok zor bi hastalık yoğun bakimlar gençlerle dolu sürekli mutasyona uğruyor
3 ve 4 dü de olmayi düşünüyorumda randevu çikmiyor gidip oluyosundır randevusuz heralde.
Ben olmadım canım ama olmayı istiyorum aynı zamanda da bebek için korkuyorum. Kafam karışık bu konuda ya
Oldm emzirdim cnm dün haberde gördüm anne sütü 10 ay antikor salgıliyormus hatta anne sutunden birseyler yapmayı planlıyorlarmış evdekilerle dalga geciyom bende seve seve sizi emziririm diye
Tamam kızlar sagolun bende bugün oldum artık baktım bu işin sonu yok. sorunsuz atlatırım bende insallahOlup emzirdim ben de
İlk doz mu? İlk doz bende sorunsuz geçti ama ikincisinde ateşlendim ve bütün gün halsizlikten elim kolum kalkmıyordu. Kimisini de hiç etkilemiyor. İnşallah seni de etkilemez. Bebeğe bakacak güç bulamamıştım çok zor bir gündüTamam kızlar sagolun bende bugün oldum artık baktım bu işin sonu yok. sorunsuz atlatırım bende insallah
Bende 21 günlükken oldum ilk dozu hiç bir şey olmadı özellikle anne sütünden geçsin dedim hatta antikorlarTamam kızlar sagolun bende bugün oldum artık baktım bu işin sonu yok. sorunsuz atlatırım bende insallah
Nutricare bizimkine yaramadı içmedi kendisi de zaten nutri konfor yarıyor bir tek mercimek çorbası da içme deli misin direkt gaz bombası kuru baklagil bezelye iç bakla sakın yeme bunları direkt gaz yapıyorYa onlari çok içiyodum canim bence var işte damlasi iyi gelmedi süt azaldikça stres oluyor insan yoksa süt ürünleri önemli değilde. Şu anne çayi filan onu içiyorum laktoz yazmiyo. Bende bi kere gördüm siyah parça mercimek çorbası yemiştim ama
Bildiğimiz bebelac gold mu canim ben almiştim duruyor evde.
Değilmiş şimdi baktimda nutricareymiş diğeri
Canım ben çok denedim laktozsuz süt içtiğim halde gaz yapıyordu direkt süte ve hayvansal gıdaya alerjisi var anladığım kadarıyla çünkü doktor dana etini de yasakladı yemiyorum yoğurt çorbasını denemedim de o da yapar büyük ihtimalle çok şansımı zorlamak istemedim açıkçası zararlı demek ki deyip bıraktım bi de lor peyniri çok felaket yapıyor bi kere börek yaptım yedim o zaman bilmiyordum daha 20 günlük falandı felaket oldu çocuk bi daha da sürmedim ağzıma eşim kızıyor azcık ye sağlığına zarar diye ama elimden bir şey gelmiyor direkt kestim hepsini mecburen hatta sütlü kurabiyeler bile gaz yapıyor onu da fark ettimBende farkettim ki kesin konuşamasam da süt ürünü tüketsem çok gazı oluyor karnı gurul gurul.iki gün yoğurt yemedim(bitmişti bilerek değil:) daha rahattı böyle iştah bile düşüyor hissettim.dünden bu yana yine yiyorum fazlalaştı sorunlar.gaz fazla emme az.acaba diyorum yoğurtla yapılan çorba falan pişiyor ya aynı sorunu çıkarıyor mu aynı derecede.ben hiç düşünemiyorum yoğurtsuz sütsüz hayat.en azından doğrudan tüketmesem biraz azalır mı şikayetler canım sen tecrübe etmişsindir
Aynen ya bi kere yaptim öyle bi hata ya sorma şimdi meyve bile yemiyorum artıkNutricare bizimkine yaramadı içmedi kendisi de zaten nutri konfor yarıyor bir tek mercimek çorbası da içme deli misin direkt gaz bombası kuru baklagil bezelye iç bakla sakın yeme bunları direkt gaz yapıyor
Evet ilk dozu oldum bugün. Bebeğimin 3.ayini geçmesini bekledim bir de etraftan da kötü haberler duydukça artık asi olmak kaçınılmaz oldu. Allahim esirgesin hepimiziİlk doz mu? İlk doz bende sorunsuz geçti ama ikincisinde ateşlendim ve bütün gün halsizlikten elim kolum kalkmıyordu. Kimisini de hiç etkilemiyor. İnşallah seni de etkilemez. Bebeğe bakacak güç bulamamıştım çok zor bir gündü
Bu haberler çok üzüyor beni yaBende 21 günlükken oldum ilk dozu hiç bir şey olmadı özellikle anne sütünden geçsin dedim hatta antikorlar
Bir tanıdığım hamile olduğu için aşı vurulmak istememiş son ayında yakalandı bebeği hemen aldılar ama anne kurtulamadı ne yazık ki
Nutricarede kusuyordu kendisi benden önce fark etti zaten yaramadığını içmedi reddetti hep ben de sonradan fark edip demek ki bu mama yaramıyor deyip nutri konfora geçtim aynen nutri konfor reflu maması sindirimi kolay ve kusma yapmıyor önceden yutkunuyordu hep süt kesiği gibi kusuyordu şimdi hiç yokAynen ya bi kere yaptim öyle bi hata ya sorma şimdi meyve bile yemiyorum artık
Nutricarede kustumu canim nutrikonforda çok bulunmuyormuş gerçi bizimki daha sütleri içemiyor. Bu mama reflü maması mı canim sizdede yüzünü ekşitme buruşturma öksürme öğürme var mıydı
İkinci kötü geçiyo canimEvet ilk dozu oldum bugün. Bebeğimin 3.ayini geçmesini bekledim bir de etraftan da kötü haberler duydukça artık asi olmak kaçınılmaz oldu. Allahim esirgesin hepimizi
Bu haberler çok üzüyor beni yaAllah rahmet eylesin.
Bende bilerek cumaya getirdim eşim haftasonu evde olur da yardım eder bana diye
Maşallah bizimde süt kesiği gibi kusuyor kusunca bi midesi kalktimi.Nutricarede kusuyordu kendisi benden önce fark etti zaten yaramadığını içmedi reddetti hep ben de sonradan fark edip demek ki bu mama yaramıyor deyip nutri konfora geçtim aynen nutri konfor reflu maması sindirimi kolay ve kusma yapmıyor önceden yutkunuyordu hep süt kesiği gibi kusuyordu şimdi hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?