2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İlk defa bu gece oturayım biraz tv izleyim dedim kırmızı odaya denk geldim son sahnelerine bebeği gördüm ağla ağla içim çıktı Allah kimseyi evladından ayırmasın çok amin

İlk defa bu gece oturayım biraz tv izleyim dedim kırmızı odaya denk geldim son sahnelerine bebeği gördüm ağla ağla içim çıktı Allah kimseyi evladından ayırmasın çok amin
Amin cnm ben o tarz dizileri izlemeyi bıraktım dayanamıyorum beni çok etkiliyor

Amin cnm ben o tarz dizileri izlemeyi bıraktım dayanamıyorum beni çok etkiliyor
Bende izlemiyordum ya kanalları gezeyim derken takıldım kaldım çok etkileniyorum bende
En güzeli uyumak zaten
İyi geceler kızlar bakalım ne kadar uyuyabileceğiz

Ay gece gece sinirlerim bozuldu yaa.. biri bdv de yazmiski 25 haftalik bebegim down sendromlu cikti aldirmak istiyorum. Kocaman bebek yaaa ozaman en basta nifty test yaptirsana arkadas ya 10 haftalikken yaptir madem aldirma gibi bi dusunce var eger bebek downsa cok uzuldum ya kocaman bebek

Çok garp ikili üçlü testte çıkmamış mı? 25 hafta ne…
Büyük konuşmak istemiyorum ama cahillik bu. Böyle hassasiyetleri olan insanların dikkat etmesi lazım. kendine de eziyet 25 haftalık bebeği aldırmakla 12 haftalık aynı şey mi?

cok uzucu canim cok etkilendim gece uyuyamadim. ben 23 haftalik bebegimi erken dogumla kaybetmistim inan tam bir bebekti sadece daha kilo almasi lazimdi

cok uzucu canim cok etkilendim gece uyuyamadim. ben 23 haftalik bebegimi erken dogumla kaybetmistim inan tam bir bebekti sadece daha kilo almasi lazimdi

Evet muhtemelen o acıyı yaşamadan anlamayacak. Bebek doğmadan annelik hissi pek gelmiyor. Ben şu an hamile halimden çok farklıyım duygusal olarak. Mantık diye bir şey kalmadı

Evet muhtemelen o acıyı yaşamadan anlamayacak. Bebek doğmadan annelik hissi pek gelmiyor. Ben şu an hamile halimden çok farklıyım duygusal olarak. Mantık diye bir şey kalmadı
aynen cnm.. ne diyim Allah kimseye pismanlik vermesin...

Oğlumda bana da demişti doktor boynu kalın anomali bebek olacak diye. Yanılabiliyor bu testler sürekli neden ısrarla yapmak istiyorlarsa hala. Hamile kadınlara işkence bence. Kesin sonuç çıkan testlerde bebeğe zarar verme riski var. Yani kabul etmeyeceğin sonuçlar olabiliyorsa hiç hamile kalmamalı insan

Bazı durumlarda iyi olabiliyor. Down sendromu değil de bebeğin hayatta kalamayacağı anomaliler tespit edildiğinde bebek büyümeden müdahale etme şansı oluyor. Çok yakınımda 2 kişinin başına geldi. Ama ikisi de gebeliğe devam etmek istedikleri için gebeliğin çok ileri dönemlerinde ölü doğum yapmak zorunda kalmışlardı. Bu çok acı oluyor. Niffty test yaptırmak erkenden mantıklı o yüzden..

Ama emin olmadıkları şeyleri de söylüyorlar işte. Tamam kesin sonuç alınabilecek şeylere bakılsın yine ama ben kimden duyduysam bu down sendromunu daha hiç doğru çıktığını görmedim neyseki. Anasına da yazık ağlayarak doktordan çıkmak bir sonraki kontrole kadar içi içini yemek çok zor gerçekten. Ben başka test bile istememiştim hemen doktor değiştirdim ve engelli olsa bile brnim yavrum dedim sabrettim 4dye kadar. Herkes kabullenemeyecekse bebeğe de yazık o da can taşıyor kalbi attıktan sonra

Vallah aklımdan hiç çıkmıyor ya Allah biran önce evlatlarına kavuştursun
Kızlar siz hepiniz covid asisi oldunuz mu ve olduktan sonra sutunuzu sagip attınız mı yoksa icirdiniz mi bebeğinize ?
Ben olmadım cnm hala kararsızım
Bende perişan oldum yaa ağlamaktan ne acı birşey… o kızın aklı başında olmamasına rağmen bebeğine nasılda sahip çıktı bazılarıda sokağa atıyor mahfoldum ya böyle bir acı allah kimseye yaşatmasın

Yok cnm fetal dna zararsiz sadece kandan yuzde 99 dogruluk veriyor ben hepsine yaptirdim icimde cook rahat etti sadece down degil trisomi hastaliklarinida tariyor cunku kanda..

Canim konu nerde merak ettim baktım bulamadim

Ben oldum artık canim etraftan kötü haberler cok almaya başladık artik. bize bir şey olsa çocuklarımız ne olur

Kızlar bebisler büyüyor artik. Mama sandalyesi aldınız mi. Bir bebek mağazasında kraft smack mama sandalyesi 179 tl ye gördüm. Kraftin kendi sitesinde 279 aynisi.

Kızlar bebisler büyüyor artik. Mama sandalyesi aldınız mi. Bir bebek mağazasında kraft smack mama sandalyesi 179 tl ye gördüm. Kraftin kendi sitesinde 279 aynisi.
Ben kizima ikea antilop kullandım ogluma da yine ondan kullanıcanim. Su büyük mama sandalyeleri var onlar bizim eve de uymaz bana da uymaz ama senin dediğin de güzel duruyor.

Ya banada sanki yoğurt yediğim zamanlar o gecesi çocuk çok gazlı gibi geliyor denemek lazım
Kızlar siz hepiniz covid asisi oldunuz mu ve olduktan sonra sutunuzu sagip attınız mı yoksa icirdiniz mi bebeğinize ?
1.dozu oldum 2.olmadım korkuyorum yan etkisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…