2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Anladım cnm. Aslında çorapla yatırılmaz derler, kan dolaşımına engel oluor die. Ama soğukta oluyo, cesaret edemiorm bende çorapsız yatırmaya.

Anladım cnm. Aslında çorapla yatırılmaz derler, kan dolaşımına engel oluor die. Ama soğukta oluyo, cesaret edemiorm bende çorapsız yatırmaya.
Ben çorap hep giydirdim canım yatarken
Sıcak havalarda bile
Küçükler hareketsiz kalıyorlar üşür diye düşündüm hep
Büyük kızımıda hep çorapla yatırırdım hala da öyle ne kadar uyku tulumu giydirsem de örtünmedikleri için ayakları üşüyor giydiriyorum

Bende tam tersi cnm hic corap giydirmedim 40 i ciktiktan sonra.. ama ben yorganda örtüyorum.. bilmiyorum corapla sanki rahat uyuyamaz diye yapmiyorum oyle

Kızlar napiyosunuz nasıl gidiyor biz bugün 4 ay kontrolüne gittik doktor deniyorum ben hala 3. Doktorumuz bu bundan da memnun kalmadım çocuğu tartmadi bile bi tek kalbini dinledi bingildagini bile kontrol etmedi zorla orasına da bakın burasına da bakın diye diye baktırdım bi de dün banyo yaptırırken bişey fark ettim sol tarafında kaburgasında bi çıkıklık var doktor normal bu d vitaminine devam et 1 buçuk yaşına kadar oturur dedi ama korktum bilemiyorum başka bi doktora bi daha mı götürsem diye içime sinmedi dokununca bastırınca falan ağlamıyor demek ki canı yanmıyor ama huylandim işte bi kere.

Devlette mi gittiniz canim ben de öyle özelde bile böyle bi doktor bulamadim içime sinen en son gittiiğim eh işte onunda bi dediği bi dediğini tutmuyor bazen En son gittiğimizde kulağina bakmadi bile

Bende tam tersi cnm hic corap giydirmedim 40 i ciktiktan sonra.. ama ben yorganda örtüyorum.. bilmiyorum corapla sanki rahat uyuyamaz diye yapmiyorum oyle
Üstünde hiç bir şey bırakmıyor ki yazın bile gece ayaklarını sürte sürte çıkarıyordu çorapları, şimdide üstündekileri tekmeliyor

Dondurucudan cıkarıp dolabın altında bir gece cozduruyorum.sonra biberona koyup benmarı usulu ısıtıyorum.acaba hava falan mı aldı dolapta ya tadı bi tuhaf ama öykü içti. Az verdım korktum
Dolaptan daha önce verdin mi tadi öyle oluyor cezvede cizlatma işlemi varmiş denemedim ben de demin çikardim içmedi tadini sevmiyor diğer kizimdada biliyorum o da sevmezdi dökülecek diyede koymuyorum nasıl değerlendiririm bilmiyorum dökülüyor malesef

Üstünde hiç bir şey bırakmıyor ki yazın bile gece ayaklarını sürte sürte çıkarıyordu çorapları, şimdide üstündekileri tekmeliyor
Ben sana bakınca baya ince giydiriyormuşum battaniyeyide tekmeliyor sürekli üstünden alana kadar diğer kizimda haziran bebesi sevmiyorlar

Ben sana bakınca baya ince giydiriyormuşum battaniyeyide tekmeliyor sürekli üstünden alana kadar diğer kizimda haziran bebesi sevmiyorlar
Benim kızlarda öyle Haziran doğumlular sevmiyor demek ki
Ben bursadayım canım baya serin 1 haftadır çok soğuk esiyor giydiriyorum bende çünkü kendimde üşüyorum

Devlette mi gittiniz canim ben de öyle özelde bile böyle bi doktor bulamadim içime sinen en son gittiiğim eh işte onunda bi dediği bi dediğini tutmuyor bazen En son gittiğimizde kulağina bakmadi bile
Devlete gittik ya mecbur kalıyoruz gitmeye burda özelde sadece bi muayeneye 250 lira alıyorlar bir de tahlil mahlil röntgen isterlerse bin lirayı buluyor biz de karşılayamıyoruz onu malesef artık içimize sinen birini bulana kadar doktor doktor dolaşıcaz ben de istiyorum ki 1 doktorumuz olsun sürekli ona gidelim her defasında siz kimsiniz nerden geldiniz muhabbeti yaşamayalım diyorum ama hiç biri doğru düzgün ilgilenmiyor

aynen sürekli gitsen bile başindan savma havasında aslında devlet özel farketmiyor kişiyle alakalı biraz devlettede olsa iyi ilgilenen doktorlar oluyor bazen biraz araştirip site forumdan öyle dene istersen

Bunu direk öğürdü ya bi de bizim öksürükler artti Sizin ilerlemedi demi Allah korusun minikleri baya huzursuzdu bugun zar zor demin uyudu
Ilerlemedi sukur cnm ama korkma sen elinden geelni yap insallah gecer olmadi doktorada goturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…