Sarp dün gece 5 saat uyudu bu gece de 6 saat uyudu deliksiz bugün bütün gün dışarıdaydık gerçi doğru düzgün de uyuyamadı sadece bir defa 2 saatliğine uyudu ondan sonra yarım saat kestirdi bi defa daha. Eve gelince banyo yaptırıp yatırdım düzene mi giriyor yoksa yorgunluktan mı bilemedim ama inşallah böyle devam ederiz
Bende çorapla yatırıyorum,çorapların boğaz lastiği sıkı oluyor haliyle makasla kesiyorum bir yerinden aşağı doğru lastiği o zaman sıkmıyor bebeğin bacağını
Bende çorapla yatırıyorum,çorapların boğaz lastiği sıkı oluyor haliyle makasla kesiyorum bir yerinden aşağı doğru lastiği o zaman sıkmıyor bebeğin bacağını
Cnm senin nasıl gidiyor. Çalışmaya başlamıştın galiba sen değil mi? Bebeğe kim bakıor, dondurduğun sütleri neyle veriolar bebeğe? Alışabildiniz mi yeni hayatınıza, bi düzen kurabildinizmi
3 aylık kontrolünde biz de karantinadaydık. Sağlık ocağı hemşiresi sadece kilosunu boyunu ölç bana söyle demişti. Rotavirüs aşısını bile aldırmıştık eczaneden kaynanamlara, evde ben kendim vermiştim Şeymaya. Bişey olmaz yani. Kilosunu tart sen, sıkıntı yoksa bişi olmaz
Ben yaptırdım canım kreşe gittiği için orda çok var ve kapar diğe önlem amaçlı
Bizdede var canım ben hiç dokunmuyorum geçiyor
Bende 4 ayı geçti adet olmadım 2 defa hamilelik testi yaptım negatif. Korunmamıştık salak kocam ben takmam dedi birdaha da tövbe ettim sen ne zmn korunursan o zmn olur dedim ama baya beyaz akıntım var anlamadım gitti
Bende öyle bi gece önceden buzdolabına indirirdim. Sonra poşetindeyken benmari usülü sıcak suda ısıtırdım. Biberon almadığı için bardaktan verirdik biz. Ama öyle çok kötü bi tat yada koku olduğunu hatırlamıorm cnm. Belkide hava almış bozulmuştur
Dolaptan daha önce verdin mi tadi öyle oluyor cezvede cizlatma işlemi varmiş denemedim ben de demin çikardim içmedi tadini sevmiyor diğer kizimdada biliyorum o da sevmezdi dökülecek diyede koymuyorum nasıl değerlendiririm bilmiyorum dökülüyor malesef
Olabilir cnm. Sen yazınca bende tırstım şimdi. İnşallah bendelilerde de sıkıntı olmaz çünkü bazılarının ağzını eşim kapattı, nasıl kapattı bilmiorm. İyice tembihlemiştim güzel kapat die ama işte erkek milleti yinede beceriksiz
3 aylık kontrolünde biz de karantinadaydık. Sağlık ocağı hemşiresi sadece kilosunu boyunu ölç bana söyle demişti. Rotavirüs aşısını bile aldırmıştık eczaneden kaynanamlara, evde ben kendim vermiştim Şeymaya. Bişey olmaz yani. Kilosunu tart sen, sıkıntı yoksa bişi olmaz
aynen kilosu net olamasa bile aynı tartıda tartığım için artış görünce sorun yok diye düşünüyorum gr olarak tam doğru olmaya bilir ama alıyor sonuç olarak. 4 aylıkken gidincede bakılır inşallah.
Bende yaptırmayı düşünüyordum ama inan o kadar uç ki konuşmalar yaptıran ve yaptırmayanlar arasında kala kaldım. Bu konuyu herkes kendi vicdanına göre ele alıyor. Bende bu şekilde karar verdim. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah. Ne kadar konuşulsa anlatılsa yinede tamamen emin olunamayan kesin olunamayan şeylerden biri.