2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benım bu sorunlu olan sütü de eşim kapatmış tarıh vs yazılıyor ya .ordan anladım havasını almadı büyük ihtimal.sende cıkar da kontrol et süt önemli hemen bozulup bakteri üretiyor

Benım bu sorunlu olan sütü de eşim kapatmış tarıh vs yazılıyor ya .ordan anladım havasını almadı büyük ihtimal.sende cıkar da kontrol et süt önemli hemen bozulup bakteri üretiyor
Çıkaramam ki, 19 unda çalışmaya başlayınca artık açılınca görcez

Tadına hiç baktın mı ? Canım öyküde içti de nerden aklıma geldiyse bir Tadına bakayım dedım .
Yok cnm hiç bakmadım :) ama içiyorsa demekki bozulmamış inan bana bozuk sütü içmiyorlar ben bir kere süt verdim içmedi kokusuna baktım kötüydü attım
Canım siz antibiyotik kullandınız mı şimdi bizde hastayız maalesef
Yok doktor antibiyotiği yazdı ama kötüleşirse kullan dedi , bende günde 5 10 defa burnunu temizledim 3 günde iyileşti çok şükür
Ya tamam canim çok sağol odalar arasında geziyor onuda çikarmam
Geçmiş olsun cnm
Bizimki geçmedi işte yaa . Sizdeki devamlı olup kayıp mı oluyor kendiliğinden. Bizdeki sabit yerinde
Devamlı çıkıyor kayboluyor cildi yağlıyken daha çok çıkıyor

Ben en son wee poşetini aldim Migros sanal markette o bardi ve havası zor aliniyo gibi almaya çalişiyorum illaki kaliyor aikinti yoktur inşallah bayanda süt var öyle yaklaşik 20 poşet bi daha kullanmayim bari

Bence doktoruna danış ona göre karar ver canım
memurhanim senin kızmıydı canım rota hastalığı geçiren hastanede kaldınız sanırım o zaman daha küçüktü aşı zamanı gelmemişti galiba

Kızlar geçen gün persentil konusu oldu sayfaları okurken unuttum söylemeyi ordan bakanda vardır ama söyleyim ben bilmiyenler için e devlette e nabızda çocuklarım sekmesinde aşı takvime girip persentil değerleri var orda bebeğimizin aralığını gösteriyor açık bir şekilde ben ordanda takip ediyorum

Canım e-nabız da benim büyük kız var da küçük kız yok. Nasıl ekleyebilirim onu

Hanimlar napiyosnz nasilsnz nasil geciyor gunler uzun zqmdn beri yazamqdm 4 gun sonra biz 4 aylik oluyorz grip olduk burnu tikaniyo ara ara ama bunada sukur attlariz insllah sizlerde durumlar nasil

Hanimlar napiyosnz nasilsnz nasil geciyor gunler uzun zqmdn beri yazamqdm 4 gun sonra biz 4 aylik oluyorz grip olduk burnu tikaniyo ara ara ama bunada sukur attlariz insllah sizlerde durumlar nasil
Bu mevsim hastalık mevsimi canım malesef
Çok geçmiş olsun

Merhaba hanımlar.. Biz yine emmiyoruz kafayı yicem nasıl bu kadar süre aç kaalabiliyo anlamıyorum.. Siz emmediği zaman ekstra bişey yapıyor musunuz, sağmak gerekir mi mesela.. Emmesiği için bu sefer sütüm azalacak endişeside yaşıyorum.. Allah'ım şu 4.ay ben deli olmadan önce bitsin.. Ne atakmış ya

Evet canım ortadan şüphelenmişlerdi hastanede yattı ama sonra rota değil dediler .İlk dozu yaptırdım o zaman .şimdi sonrakı dozu yaptıracam

E nabız bizim gözükmüyor daha

Mirayın öksürüğü çok artti doktora gidicez ıhlamur versem bi kaşik sorun olur mu bu kaçinci gribi doğduğundan beri hayır nerede hata yapiyoruz anlamiyorum :/

Canım çocuk nasıl ekleniyor die soruorm
E nabızda alta doğru paylaşım sekmesi var hani tahliller randevular falan bir sürü sekme var ya onun gibi paylaşım yazan yere girdim orda göründü oraya girdin mi olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…