- 23 Ocak 2019
- 3.861
- 12.608
- 208
- 35
Benım bu sorunlu olan sütü de eşim kapatmış tarıh vs yazılıyor ya .ordan anladım havasını almadı büyük ihtimal.sende cıkar da kontrol et süt önemli hemen bozulup bakteri üretiyorOlabilir cnm. Sen yazınca bende tırstım şimdi. İnşallah bendelilerde de sıkıntı olmazçünkü bazılarının ağzını eşim kapattı, nasıl kapattı bilmiorm. İyice tembihlemiştim güzel kapat die ama işte erkek milleti yinede beceriksiz
Çıkaramam ki, 19 unda çalışmaya başlayınca artık açılınca görcezBenım bu sorunlu olan sütü de eşim kapatmış tarıh vs yazılıyor ya .ordan anladım havasını almadı büyük ihtimal.sende cıkar da kontrol et süt önemli hemen bozulup bakteri üretiyor
Yok cnm hiç bakmadım :) ama içiyorsa demekki bozulmamış inan bana bozuk sütü içmiyorlar ben bir kere süt verdim içmedi kokusuna baktım kötüydü attımTadına hiç baktın mı ? Canım öyküde içti de nerden aklıma geldiyse bir Tadına bakayım dedım .
Yok doktor antibiyotiği yazdı ama kötüleşirse kullan dedi , bende günde 5 10 defa burnunu temizledim 3 günde iyileşti çok şükürCanım siz antibiyotik kullandınız mı şimdi bizde hastayız maalesef
Geçmiş olsun cnmYa tamam canim çok sağol odalar arasında geziyor onuda çikarmam
Devamlı çıkıyor kayboluyor cildi yağlıyken daha çok çıkıyorBizimki geçmedi işte yaa . Sizdeki devamlı olup kayıp mı oluyor kendiliğinden. Bizdeki sabit yerinde
Yok canim sese uyandi ama meme reddi gaz vs hep ondan sonra başladi diğer kizimada yaptirmiştim yine rota adeno oldu sürekliBiz 2. Dozunu olduk cnm.. inan uyksuuz kalmasi o hastaliga yakalanmasindan daha iyidir
Ben en son wee poşetini aldim Migros sanal markette o bardi ve havası zor aliniyo gibi almaya çalişiyorum illaki kaliyor aikinti yoktur inşallah bayanda süt var öyle yaklaşik 20 poşet bi daha kullanmayim bariBenım bu sorunlu olan sütü de eşim kapatmış tarıh vs yazılıyor ya .ordan anladım havasını almadı büyük ihtimal.sende cıkar da kontrol et süt önemli hemen bozulup bakteri üretiyor
Bence doktoruna danış ona göre karar ver canımBende yaptırmayı düşünüyordum ama inan o kadar uç ki konuşmalar yaptıran ve yaptırmayanlar arasında kala kaldım. Bu konuyu herkes kendi vicdanına göre ele alıyor. Bende bu şekilde karar verdim. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah. Ne kadar konuşulsa anlatılsa yinede tamamen emin olunamayan kesin olunamayan şeylerden biri.
Canım e-nabız da benim büyük kız var da küçük kız yok. Nasıl ekleyebilirim onuKızlar geçen gün persentil konusu oldu sayfaları okurken unuttum söylemeyi ordan bakanda vardır ama söyleyim ben bilmiyenler için e devlette e nabızda çocuklarım sekmesinde aşı takvime girip persentil değerleri var orda bebeğimizin aralığını gösteriyor açık bir şekilde ben ordanda takip ediyorum
Paylaşım sekmesi var ona tıklamıştım görünmüştü sonra canımCanım e-nabız da benim büyük kız var da küçük kız yok. Nasıl ekleyebilirim onu
Bu mevsim hastalık mevsimi canım malesefHanimlar napiyosnz nasilsnz nasil geciyor gunler uzun zqmdn beri yazamqdm 4 gun sonra biz 4 aylik oluyorz grip olduk burnu tikaniyo ara ara ama bunada sukur attlariz insllah sizlerde durumlar nasil
Amin canim cok sagolasn insallah atlatrz bu hastaligidaBu mevsim hastalık mevsimi canım malesef
Çok geçmiş olsun
Evet canım ortadan şüphelenmişlerdi hastanede yattı ama sonra rota değil dediler .İlk dozu yaptırdım o zaman .şimdi sonrakı dozu yaptıracamBence doktoruna danış ona göre karar ver canım
memurhanim senin kızmıydı canım rota hastalığı geçiren hastanede kaldınız sanırım o zaman daha küçüktü aşı zamanı gelmemişti galiba
E nabız bizim gözükmüyor dahaKızlar geçen gün persentil konusu oldu sayfaları okurken unuttum söylemeyi ordan bakanda vardır ama söyleyim ben bilmiyenler için e devlette e nabızda çocuklarım sekmesinde aşı takvime girip persentil değerleri var orda bebeğimizin aralığını gösteriyor açık bir şekilde ben ordanda takip ediyorum
Canım çocuk nasıl ekleniyor die soruormPaylaşım sekmesi var ona tıklamıştım görünmüştü sonra canım
E nabızda alta doğru paylaşım sekmesi var hani tahliller randevular falan bir sürü sekme var ya onun gibi paylaşım yazan yere girdim orda göründü oraya girdin mi olmadı mıCanım çocuk nasıl ekleniyor die soruorm
Eklemen lazım canımE nabız bizim gözükmüyor daha
Yok canim ondan değilRotadan dolayı mı gece uyanık kaldı 2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?