2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
E nabızda alta doğru paylaşım sekmesi var hani tahliller randevular falan bir sürü sekme var ya onun gibi paylaşım yazan yere girdim orda göründü oraya girdin mi olmadı mı
Oldu canım. Persentile nereden bakıyorduk

Sagıp veriyorum yoksa kilo almiyor cnm zor durum Allah yardimcimix olsun

Tamam tamam gördüm canım sağ ol

Cnm senin nasıl gidiyor. Çalışmaya başlamıştın galiba sen değil mi? Bebeğe kim bakıor, dondurduğun sütleri neyle veriolar bebeğe? Alışabildiniz mi yeni hayatınıza, bi düzen kurabildinizmi
Yazmıştım aslında ama kaçırdın canım demekki.seminer haftası gittim evet ama baktım tadı tuzu kaçtı bebeğin aylıksız izin aldım birinci dönem sonuna kadar.ek gıdaya geçecek öyle başlıycam inşallah

Valla bu ay benimde zor geçiyor aynen.bi gün iyi emse bi kaç gün mırın kırın.inşallah 5.ayda düzelir

Arkadaşlar merhaba, kızım 4. Ayını bitirdi malum atak bizi inanılmaz zorladı. Atak döneminde rahatlasın diye hep kucakta salladık şimdi yatağına koyunca hemen anlıyor ve inanılmaz ağlıyor. Yatakta bişey var sanki onu rahatsız eden kıyamet kopuyor resmen. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba

Kizlar ben bakır spirail taktirdim pazartesi dayanamiyorum cok sancım oluyor yarin gidip cikarttiracam yapanlar varsa sizdede böyle oldu mu

Kızlar iyi akşamlar
Maalesef demetten (Elayagiz) iyi haberler yok bu hafta da uyanmazsa bitkisel hayata girecekmiş
Allahım şifa versin inşallah çok çok üzüldüm
Bronşit olmuşuz çoook üzgünüm kendimi çoook suçluyorum dua edinde ilerlemesin
Geçmiş olsun cnm

Merhaba arkadaşlar. Oğlum 6,1 kg. 66 cm uzunluğunda. 27 Haziran doğumlu. Sizin kg lar nasıl?sadece anne sütü alıyoruz

Canım persentil eğrisini buldum ama bizim çocuğun gelişimini göstermiyor genel bir eğri o anladığım kadarıyla. Bebek+ uygulaması çok daha kullanışlı kendin giriyorsun ama değerleri. Yoksa ben mi bulamadım?

Evet canım sağman gerekir süt azalıyor yoksa maalesef. Çocukla uğraşırken süt sağmak çok zor biliyorum ama mecbur..

Merhaba arkadaşlar. Oğlum 6,1 kg. 66 cm uzunluğunda. 27 Haziran doğumlu. Sizin kg lar nasıl?sadece anne sütü alıyoruz

Maşallah boylu bir oğlan. Kilomuz biraz fazla. 3 cm daha kısayız. 5 haziran doğumluyuz hem de.

Eklentiler

• 68EB8B06-C131-4FA2-972C-F4D826FE9AE0.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 55
Öyle mi görmemiştim cnm. İyi yapmışsın

Grafiğin altında renkler var yeşil olan senin bebeğini gösteriyor canım

Kucakçı olmuş cnm seninkide. Bizimkide öyle. Devamlı kucakta gezsin, etrafı izlesin istio. Artık etrafta da dikkatını çeken şeyler olduğunun farkında. Merak edio

Grafiğin altında renkler var yeşil olan senin bebeğini gösteriyor canım
Sanki yeşil normal olanı gösteriyor gibi geldi. Ki zaten bizim bebeğin bilgilerini nerden bilicekki dicem ama aylık sağlık ocağındaki bilgilerden mi hazırlanıo grafik. Belkide öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…