2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar ben mi yanlış bakıyorum yeşil olan benim kızı gösteriyor benim anladığım bu
Cnm iphone larda böyle gösteriyor galiba. Senin telefonun markasında farklı çalışıyor olabilşr uygulama. Ondan farklıdır belki. Bizdeki sanki genel aralığı gösteriyor gibi geldi bana

Eklentiler

• 25C21EE1-141D-4D22-8269-BBFE9CAC4C86.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 73
Cnm iphone larda böyle gösteriyor galiba. Senin telefonun markasında farklı çalışıyor olabilşr uygulama. Ondan farklıdır belki. Bizdeki sanki genel aralığı gösteriyor gibi geldi bana
Benim telde iphone canım ama neden öyle gösteriyor ki bilgileriniz mi girilmemiş acaba

Bizim hiçbir doktor kilomuzu girmemiş sanırım NarinNarin

Eklentiler

• 0F005211-9F4F-46F5-A7AC-D64EF9764374.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 61
Sanki yeşil normal olanı gösteriyor gibi geldi. Ki zaten bizim bebeğin bilgilerini nerden bilicekki dicem ama aylık sağlık ocağındaki bilgilerden mi hazırlanıo grafik. Belkide öyledir
Bende baktim yesil bebegin cnm kilo boy gecen ayla aynı hemsirenin dedigi gibi

Hemşiren girmemiştir canım takibi onlar yapıyor

Hemşire?

Bizimki sizlere ömür galiba.

doğduğunda bir kere bana mesaj attı doğum kitapçığının fotosunu istedi.

1 aylık olunca gittim aşıya. Randevum yok diye azarladı. Nasıl randevu alıcam dedim. Ben ararım dedi. Aramadın dedim. Aramam lazımdı dedi. Aynen böyle saçma diyalog yaşadık ve aşımı yaptı.

2 aylık aşısını annemlerin ordaki sağlık ocağında yaptırdım bu arada beni öncesinde asla aramadı aşı için.

4 aylık aşısı için pazartesi mesaj attım aşıya gelicem beni aramadınız randevu almam gerekiyor mu dedim. Mavi tik oldu cevap yok. Salı aradım açmadı. Çarşamba aradım açmadı. Bugün aradım telefonu kapalı. Şimdi de anneme geldim. Pazartesi atlayıp gidicem artık..

Yazacaktım aslında mesajın devamına da bebek kucağımdaydı zorla yazdım,senin hemşireyi biliyoruz diyeama üzülme tek değilsin benim diğer çocuklara da düzgün girmemiş eski hemşirem sağolsun,halbuki onları merak ediyordum çok

Bir de bu kadar rahat nasıl davranabiliyor ya şikayet etme hakkın yok mu vallahi et,işini düzgün yapmayı öğrensin

Bence 182 ye şikayet et cnm

Bronşit olmuşuz çoook üzgünüm kendimi çoook suçluyorum dua edinde ilerlemesin
Cok gecmis olsun canim. Bronşit olduysa ona su hava makinesinin adı neydi ondan kullanırsan ilerlemiyor benim bildiğim. Zaten doktor söylemiştir.
Aşı için randevu alınmıyor canim sadece giriş yaptırman yeterli. Aşıyla ilgilenen hemşire çünkü doktorluk işiniz yok.
Ama tabi senin anlattığına göre sizin asm de her an her şey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…