2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canim şu sallanma yöntemini deneyecem insallah çok sağol hiç sanmıyorum da inşallah düzelir. Gece uykusunda hiç sallanmak istemiyor mesela uykuya dalınca koyuyorum uyanmiyor gündüz hemen uyaniyor.
Ah emzik alsa hiç almadı emzik biberon dahi almıyor ancak meme memeyi ver saatlerce emer sonra kusar çok kusuyor zaten o yüzden.
Gece de 5 7 dk emziriyorum çekiyorum çekmek istemiyor ama çekiyorum yoksa çok emip kusuyor neden kendi çekmiyor doğduğundan beri hiç kendisi çekmedi memeyi bilgin var mı. Kilosu iyi her ay 1 kilo aldı

MrvCn Canım bugun merti ilk uykusundan uyandiktan 1 saat sonra uyutmaya çalıştım asla uyumadı bir ara dalar gibi oldu kaka yaptı geri uyandı.
Kızıma yemek de yediremedim ayy valla çok sinirlendim bugün merte

Ah işte doymak için emmiyor fazla emdiğini anlayamıyor uykusu olduğu için sonra rahatsız olan yine bebişin oluyor emzik başta benimki de almamıştı hatta öğürüyor diye bırakmıştım. Baktım parmak emmeye başladı tekrar denedim attı verdim attı verdim az da olsa alıştı
Hala düşürüp uyanıyo ama en azından emziği verip ağzına odadan çıkabiliyorsun. Emme ihtiyacını gidermiş oluyor ve midesi boşa dolmuyor. Derdi doymak değil buna onu sen öğretmelisin. Başka nasıl uyuyabileceğini bilmiyor çünkü şuan. Uyumayı öğrendiğinde memeyi de bırakır doyduğu zaman merak etme:)

Cnm ne kadar uyanık kalıyordu 2 saat civarıysa birden hop diye 1 saatte uyuyamaz. Azar azar kısaltmak gerekiyor maalesef. Yarın 1.45dkda denersin buna alışır 1.30dkda denersin alıştıkça azalt yani. Uyku dengesini altüst etmeden düzenleyebilirsin korkma:) yeter ki başka bir sorunu olmasın(diş,hastalık,atak vs) kızma annesi biz nasıl öğrettiysek şimdiye kadar sadece öyle uyumayı biliyorlar:) ben de zamanında işime geldi anama verdim salladı ablama verdim hoplattı alıştı. Yatağa alıştırana kadar ne çektim

Valla bu saat oldu hala 2.uykuya uyutamadım. Normalde 2 saatte bir uyurdu 3 saati gecti hala uyumadı uykusu kaçtı tamamen galiba.

Son düzenleme:
Valla bu saat oldu hala 2.uykuya uyutamadım. Normalde 2 saatte bir uyurdu 3 saat oldu hala uyumadı uykusu kaçtı tamamen galiba.
Evet bugünlük bozulmuş oldu maalesef ama uyur bu kadar uyanık da kalamaz herhalde. Alıştıra alıştıra dene istersen birdahakine dengesi bozulmadan. Sonuçta oturmuş bi saati vardı mertin daha kolay hesaplayıp kısaltırsın.
Dün aşı olduk bugün bizimkide bozuldu yine onunla uğraştım hep. Bozulsa da tekrar denedikçe düzeliyor merak etme. Ben kaç kere tekrar düzelttim valla şu atak zamanı yüzünden..

Selam kızlar

Geçmişi okuyamadım inşallah bebişler çok iyidir. Biz memlekete geldik, burada eski ark. var, Doktor ona götürdüm, meme reddi vs için. İdrar yolu enf vardır dedi. Doğruymuş. 5 gün iğne olacak. Çok üzüldüm. O kadar özel muayeneye götürüyorum, şikayetlerimizi anlatıyorum, keşke bir tahlil isteseymiş İnşallah düzelir de başka bir şeye gerek kalmaz.

Pipisinin ucu da darmış, o neden olmuştur, sünnet olmalı dedi. BiZim doktor sağolsun hiç söylememişti. Gel de sinir olma..

Çok geçmiş olsun.
Bizim de dar ve aşağıdaydı canım sünnet olduk 3 aylıkken. Rahatladı çocuk işeyemiyormuş. Kaç kere ben de enfeksiyon mu oldu diye buraya yazmışımdır. Hep bezi kuru kalıyordu. Çiş yaparken yüzünğ buruşturuyordu.

Kızlar ya ben günde 3 kere mama 3 kere anne sütü veriyorum şu an. Sizce su vermeli miyim?

Bize de sünnet yolu gözüküyor şu enfeksiyonu atlatalım hayırlısıyla da

Bizim de yarın sünnet var. Bi de eğiklik varmış onu da düzeltecekmiş. Heyecanlıyım sağ salim atlatırız umarım. Üzerine eğilerek emzirebilirsin operasyon sırasında dedi doktor ama sakinleşsin derken memeyi olumsuz kodlar mı diye de düşünüyorum.

Kızlar ya ben günde 3 kere mama 3 kere anne sütü veriyorum şu an. Sizce su vermeli miyim?
Bizim şuan tamamen mamaya döndü hiç su vermedim daha. Ama çişi de sarı değil. Doktorda ver demedi bilemedim bende midesi bulanır mı mama içmesini etkiler mi.

Bizim şuan tamamen mamaya döndü hiç su vermedim daha. Ama çişi de sarı değil. Doktorda ver demedi bilemedim bende midesi bulanır mı mama içmesini etkiler mi.

Bize de ver demedi de bugün bir arkadaşım su vermen lazım dedi. Hiç aklıma gelmemişti. Çişi gayet iyi bence vermeyebilirim sen bile vermiyorsan.

Bizim de eğikti canım. Ben çıkar çıkmaz emzirdim ameliyathanede oldu. Memeye saldırdı hemen zaten. Ama içeride ağlamış. Meme verirsen belki ağlamaz. A Alliswell1677 canım senin doktor mu emzirirken sünnet yapıyordu?

Emzirirken yaptılar bizimde sünneti. İlk uyuşsun diye iğne yaptıklarında acı hissediyorlar o da içindeki yakiyormus. Zaten uyuştugu için hissetmiyor bende ayakta ona doğru eğilerek emzirdim . Sonrasında 4-5 dk da sevdiği oyuncakla onunla konuştum ağlamadan atlattık şükür. Ama panik atağn varsa yada yavruma kıyamam dersen girme. Gözünün önünde kesip dikiyorlar. Biz eşimle ikimiz girdik ikimizde bayilcak gibi olduk bı ara Birde girmeden 2 saat önce emzir aç girsin dedi. Aç olduğu içinde memeden başka birşey görmedi zaten oğlum .

Maşallah hafizan ne güzel. Ben doğumdan beri ne yaptığımı unutuyorum

Aslında kan alırken bile çok kötü oluyorum ben. Bakmam hiç o tarafa diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…