2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sütümü geceleri sağıyorum kızlar dün gece sağdığımı dolap ta bekletip bu gece sağdığım la birleştirip buzluğa atıyorum sizce sağlıklı mı bebiş için

succulentaski su vermiyorum bende canım
Anne sütü ve mama alıyordu vermedim şimdi sadece mama ile besleniyor yine vermiyorum doktorumuz kesinlikle verme dedi mamayı zaten suyla yapıyorsun su ihtiyacını karşılıyor o dedi
Ek gıdaya başlayınca vermeye başlayacağız dedi 15 gün sonra

Çok sevindim bu bilgiye. Zaten verilecek olsa doktor derdi de hadi unutmuşsa diye size sorayım dedim. Biz de bu ay sonu başlayacağız inşallah

Sütümü geceleri sağıyorum kızlar dün gece sağdığımı dolap ta bekletip bu gece sağdığım la birleştirip buzluğa atıyorum sizce sağlıklı mı bebiş için
Bence 1 gece beklemiş sütü başka sütle birleştirmek pek iyi olmaz cnm. Ayrı ayrı sakla derim. Bende 20 30ml sağdığım zamanlarda hiç birleştirmemiştim bile 3 saatte sağardım üstelik. Bilemedim.

Canım evet tadı orjinalindeki gibi ya da ayrı saklandığındaki gibi olmayabilir ama sağlıksız sayılacağını da düşünmüyorum ben.ikisini aynı ısıya getirip at buzluğa besin değerleri açısından birleştirildiği için bir kayba uğramaz bana göre.Tek içimlik için yeterliyse birisi ayrı sakla evet ama,değilse birleştir bebeğe verirken zaten birleştireceksin

Bende öyle yapıyorum. Sagdiktan sonra ikisi de soğukken birlestiriyorm

Kızlar benim sütüm azaldı ya geçenlerde sabahları iki gögüsten 300 ml süt sağıyordum şimdi ikisinden 150 zor niye böyle oldu ki

Sizin nasıl olur bilmiyorum fazla et parçasını mi artık yakmıştı doktor onun sesi bile yetmişti bana .
Evet biraz koktu gibi ama maske sağolsun çok almadım kokuyu. Huzursuzlanacak gibi olunca üzerine eğilip emzirdim o taraftaki gözümü de kapattım bir şey görmemek için nasıl olacak şimdi çabuk iyileşti mi bebişiniz

İlk gün huzursuzluk vardı ertesi güne normal düzene döndük. Küçükken çabuk iyileşiyor.

Kızlar demir ilacı bizi mahvetti ya. Salıdan beri kullanıyoruz bir gün kanlı kaka gördüm son iki gündür de tuvaleti düzensizleşmişti. Bugün zirve yaptı saat 3ten beri ağlıyor sonra yorulup uyuyor diyebilirim. Bir ara kaka yapıp rahatladı ama sonra yine devam. Zeytinyağı içirdik biraz da poposuna sürdük. Karnına masaj yapayım ya da bacakları iteyim diyorum ağlamaya başlıyor. Doktoru aradım demir ilacı yapabiliyor böyle bi 10-15 gün keselim sonra da 2 günde bir olarak başlarız dedi. Bugün içirmemiştim allahtan. Uzun süre sonra bebek ağlarken ben de ağladım bakalım ne zaman düzelecek. Sünnet de oldu bugün yavrum

Hangi demir ilacını kullanıyordun?

Sağlık ocağınınkini bizim doktor takık bu konuya daha önce de yazmıştım belki hatırlarsın
Bende 2 3 kere kullandim kakasi dahs mukuslu oldu ve kan gibi lekeler vardi
Sidefer kullanan arkadaslar damla seklindr bir ilac mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…