2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar Egzama kabuk kabuk mu oluyor
Hadi yaaa arkadaşlar gittik doktora.burda ili dr var devlette diğerine gidiyorduk o izinliymiş buna gittim bu sefer.tamamen ters şeyler konuşuyorlar birbirlerine.önceki gitmem de meme reddi vardı,kan gördüm demiştim(sanırım o makat yırtılmasıymış)kusma vardı,yüzünde hafif vardı kızarıklık.kan görünce hemen kesmiştim süt ürünlerini onla alakası yok,yok bu bebekte alerji demişti doktor bozdurmuştu diyeti.şimdi bu ise sadece yüzündeki egzama benzeri kızarıklık sebebiyle alerji olabileceğini en az iki üç hafta süt ürünleri tüketmememi tavsiye ediyor.bir de krem yazdı kortizonluymuş ama kullanma niyetim yok.diyorum ya bu alanda doktora girmek mesele değil de kimin ne dediğine inanacaksın o problem

Merhaba Haziran anneleri ben temmuz annelerinden geliyorum Sadece anne sütü ile beslenen bebeklerin çalışan anneleri nasıl bir rutininiz var paylaşır mısınız

Aynen kime ne kadar guvenecegini bilmiyorsun bebeklerimiz büyüdü belki tolere edecekler bu durumu diyetle hemen uzaklastiriyolar sonra devam ettirmeleri daha kotu olabilir ne yapmayı düşünüyorsun ben başlamadım bı sıkıntı olursa denerim
Diyet en kolayı en risksiz olanı çünkü ve en garanti olduğu için onlara göre ugrasmiyolar dinlemekle dahil bence

Gerçekten insan neye inanacak şaşırıyor.tekrarlayan meme reddi+ kusma+ geçmeyen kabuklu kuruluk, kızarıklık+ kilo artışı çok az ve hatta kilo kaybı var.alerjiden şüpheleniyorum şahsen.durduk yere olduğunu dusunmuyorum.bisey yok normal diyen olursa dikkate alamam sanirim.

Kusması nasıl bu gittiğim doktor demişti meme reddi ve kilo alımı kötüyse düzelir diye şimdi bı sıkıntı yokta bı dene istersen ben de umarım olmaz sıkıntı olursa düşünüyorum

Evet bu saydıkların alerji tamamen. Pişik de oluyor mu sürekli? Köpüklü kaka, ishal?
Biz bu belirtilerle 2. Ayımızdan beri diyetteyiz. Alerji maması ve ek gıda ile şu an şikayetimiz kalmadı.

Evet bu saydıkların alerji tamamen. Pişik de oluyor mu sürekli? Köpüklü kaka, ishal?
Biz bu belirtilerle 2. Ayımızdan beri diyetteyiz. Alerji maması ve ek gıda ile şu an şikayetimiz kalmadı.
Kakası katı mi canım. BEn hiç zeytin yağı koymuyorum genelde bir, bazen o halde iki uckere de sıvı yapabiliyor yaparken de ikiniyodu bı ara bakıyorum yine katı değil az katı

Kakası katı mi canım. BEn hiç zeytin yağı koymuyorum genelde bir, bazen o halde iki uckere de sıvı yapabiliyor yaparken de ikiniyodu bı ara bakıyorum yine katı değil az katı

Kakası katılaştı bizimkinin ben zeytinyağı çorbasına da anne sütüne de katıyorum şu an

Canım doğuştan bizimde var bacakalrda her yerinde ama...Dr a götürdüm egzamaya yatkınlığı olan kuruluk dedi.dalin asla kullanma dedi normal vazelin verdi.
Hangi şampuan kullanmalıyız peki? Sebamedden unibaby e geçtim farketmedi. Banyodan sonra bebe yağı sürüyorum sadece normal kuruluk olsa nemlenirdi herhalde bu ay tekrar sorayım bende

Kizlar bebeklerin başı yamuk olanlar vardı bizim hala düzelmedi sizinde oylemi
Bizim ki hala aynı en ufak düzelmedi. Küçükken yatırıyordum diğer tarafa ama şimdi hareketli durmuyor dönüyor hemen.sanırım düzelmeyecek.

Kızlar sizde de ayak ağrısı var mı? Topuk dikeninden bahsetmişti biri nasıl birşey tam olarak. Ben her ayağa kalktığımda zor basıyorum acıyor resmen ayağım ödem falandır geçer dedim ama geçmiyorda. Neden olabilir hangi doktora gidilmeli bunun için iyice rahatsız oldum artık. Tüm gün ayaktaymışım gibi ağrı çekiyorum sürekli

Evet konuşmuştuk canım ortopediye gitmen lazım çok geçmiş olsun

Bizim ki hala aynı en ufak düzelmedi. Küçükken yatırıyordum diğer tarafa ama şimdi hareketli durmuyor dönüyor hemen.sanırım düzelmeyecek.
Bizim biraz düzeldi ama kaldı yine de kendime kiziyorum durup durup ama durmadı öylede inşallah hep tersine yatırmaya calsiriz düzelir

Benimde öyle ya ben de ortopedi servisinde çalışıyorum ama sormadım ilk kizimdada olmuştu kilo verince geçti o sırada gittim bisey demedi filmde yoktu topuk dikeni. aslında tabanlık veriyor larmis bende çok Sıkıntı yok şimdi bazen gece kalkınca basamiyorum çok ayakta durunca oluyor

Canım nasıl hiç uyumuyor? Benimki de bu ara dengesizlesti atak haftasıymıs öyle dedi eğitmenimiz ama bilemiyorum valla
Bildiğin hiç uyumuyo r canım ben işe başladım ya her şey koptu takip edemiyorum yorgunluk had safhada .eve geldim daha hiç uyutamamislar bı yarım saat ancak İki üç saat uyanık sonra on beş yirmi dk kestirme yapıyor uyutmak içinde sallıyoruz uyanıyor yine aynı bı iki saat uyumuyor akşam yedide bayıldı en son hala uykusunda ağlıyor doktora götürsem mi bilmiyorum birisi çıktı dişin diğeri çıkmak üzere böyle halsiz gibi gözleri küçülmüş cildi kuru sanki suda veriyorum uykuda ağzını açıp duruyor sonra ağlıyor saatlerine dikkat etmiyorlar ini ayağını kemiriyor mesela o halde sallayınca uyumuyor haliyle bı de dişten sanirim
uyku eğitimi nasıl gidiyor sizin ise yaramistir umarım

Evet sürekli pişikti bir ay öncesinr kadar ama şu an biraz daha iyi durumda.anne sütüne mi alerjisi var demek bu

Hangi şampuan kullanmalıyız peki? Sebamedden unibaby e geçtim farketmedi. Banyodan sonra bebe yağı sürüyorum sadece normal kuruluk olsa nemlenirdi herhalde bu ay tekrar sorayım bende
Bana sabun önerdi canım. Heryerini onunla yıka dedi.ismine şu an bakamıyorum yarın soyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…