2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de postlarda bi foto paylastım canım benimkinin de kızardı iyice. Acaba ek gıdalar mı yapıyor

Aynen bende öyle dedim ama çare yok etrafında bulunan şeylere dikkat edicez neyseki emekleyemiyorlar o zaman daha zor
Bizimde dönüyor mevlana gibi döne döne tur yapıyor odayı ama oturmayı sevmiyor atıyor kendini önüne oyuncak koyuyorum kendini ileri atmaya çalışıyor olmayınca dönmeye başlıyor

Bı alerji testi yaptırın bakalım bu sırada bı krem verir sanırım biraz rahatlar umarım yoktur

Benimde yogurdum olmadi sütten mi ki acaba nasil yaptin peyniri limon sirke vs mi koydun
Ben laktozsut sütten yapmiatim canım bı ara günlük süt ile oldu ama mayayi laktozsuz almadım activa almıştım. Öyle yapıp zamanla aynı mayayı kullansan sıkıntı olmaz zamanla gider bence
Bir de en son migrostan bı probiyotik maya aldım kutuda onunla çok güzel oldu

Dogru diyorsun aslinda cnm zamanla gider gercekten normal yogurt mayasi kullanacagm hazir laktozsuz yogurtta bi acayip zaten

Bizim yanaktada tek taraflı kuruluk var kaşımış da soyuluyor gibi. Bizimde doktor önemsemedi ama geçmiyor da doğuştan beri nerdeyse sıcaklarda isilik vardı. İsilik geçti bu kaldı. Egzama olsa derdi birşey herhalde

Kızlar bu ağızdan yapılan çocuk felci aşısından sonra kendisinde çocuk felci belirtileri gören var mı
Ben yataklara düştüm. Bütün gece ateş boğaz ağrısı kusma. Çok fenaydım. Otoimmün hastalığım var diye sanırım. Ailede kanser tedavisi göre bağışıklıkla ilgili rahatsızlığı olan varsa yapılmaması gerekiyormuş bebeye. Hemşire hiçbir şey söylemedi ya deliricem gerçekten.

Son düzenleme:
He anladım sağ soldan fermuarla açılıp kapananları diyosun:) oğlumdan kalma var bende de daha büyük geliyor ocak şubat gibi anca denk gelir tek fermuarlı bizim patikli eldivenli astronot. İyi oluyor kucakta taşırken açılmıyor biryeri cnm

Bizimki de sürünüyor da seninki aşmış olayı o kadar ilerleyemez bizim kız maaşallah mutfak da en tehlikeli yer bol artık kırıntı bulur oralarda sürekli süpürme serüvenleri başlar artık:)

İnsallah bisey cikmaz canim . benide haberdar edrsen sevinirim . gece huysuzluk bizde de var . ben onuda dis sancisi bide grip diye normal karsiliyorm . bi sicaklik bizde de var ama atesi yok .

Sen mi kullandin ki . anlamadim ben sen neden rahatsiz oldun ? Dr oyle bisey olsa soylemez miydi ? Ayy korktum simdi ,ne zaman oluyo bu aşı

Öyle diyorsan iyi cnm ben de bakayım

Sen mi kullandin ki . anlamadim ben sen neden rahatsiz oldun ? Dr oyle bisey olsa soylemez miydi ? Ayy korktum simdi ,ne zaman oluyo bu aşı

Yok canım aşının yan etkilernde yazıyor evde bağışıklıkla ilgili rahatsızlığı olan varsa bebeye aşı yapılmazmış biontech gibi canlı aşı. Etrafındakileri de etkiliyor. Biontech olunca bir süre bulaştırıcılığın oluyor ya.
Dün ateşlendim bayağı. Bebek zaten huysuzdu çoo bütün gün bütün gece ağladı. Benim boğazım ağrıyor burnum şakır şakır şimdi bi de ishal oldum. Neyse yavru sakinleşti.
Hemşire demedi bir şey işte sorun o. Ya evde kanser hastası olsa allah korusun çok tehlikeliymiş. Doktor arkadaşıma sordum. Evet etkiler senin bağışıklığınla ilgili dedi. Yine böyle geçsin bir şey değil. Ama kanser hastalarında falan bağışıklığı çok düşük kişilerde daha ciddi felç yapıyormuş.

Hemşirenin bildiğinden de pek emin değilim cnm ya da önemsemiyorlar. Bize de tanıdığım kimseye de uyarı yapan olduğunu duymadım hiç

Ben de postlarda bi foto paylastım canım benimkinin de kızardı iyice. Acaba ek gıdalar mı yapıyor
Ek gıda öncesinde de vardı canım belki daha azdı ama vardı bilemedim ya
Bı alerji testi yaptırın bakalım bu sırada bı krem verir sanırım biraz rahatlar umarım yoktur
Bilmiyorum sen de benzer fikirlerdesin alerji testleri ne kadar güvenilir tartışılır.doktorun dediğini sizlerle de paylaşacağım.bugün götüreceğiz

Kızlar Egzama kabuk kabuk mu oluyor

Canım doğuştan bizimde var bacakalrda her yerinde ama...Dr a götürdüm egzamaya yatkınlığı olan kuruluk dedi.dalin asla kullanma dedi normal vazelin verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…