Ben de postlarda bi foto paylastım canım benimkinin de kızardı iyice. Acaba ek gıdalar mı yapıyorKızlar ya bayağı canım sıkıldı.Foto attım bakın oğlumun yanağında iki taraflı bunlar var.yeni sayılmaz,doğuştan da degil.birkaçaydır diyebilirim.ama sanki alanı arttı gibi.doktor önemsemedi önceden de göstermiştim.ama akşam öpüp koklarken farkettim ki o bölgelerinde yangı var bir miktar.acaba huzursuz rahatsızlık da veriyo mudur diye düşündüm.ağrısa sızlasa ne diyebilecek belli edebilecek ki dedimTabi ki doktora götüreceğim ama benzerini yaşayan ya da fikri olan var mı(net çıkmadı kırmayıp durduğundan akşam akşam,hafif egzama gibi bi yüzeyi var)
Bizimde dönüyor mevlana gibi döne döne tur yapıyor odayı ama oturmayı sevmiyor atıyor kendini önüne oyuncak koyuyorum kendini ileri atmaya çalışıyor olmayınca dönmeye başlıyorAynen bende öyle dedim ama çare yok etrafında bulunan şeylere dikkat edicez neyseki emekleyemiyorlar o zaman daha zor
Benimde yogurdum olmadi sütten mi ki acaba nasil yaptin peyniri limon sirke vs mi koydunLaktozsuz sütten peynir yaptım olmadı benim
Bı alerji testi yaptırın bakalım bu sırada bı krem verir sanırım biraz rahatlar umarım yokturBöyle kabuk kabuk diyemem ama kuru yine de.inşallah öyledir canım bi sürdüm bugün yanağımı dudağımı sıcak geldi bayağı.bazen gece falan da ağlıyor bu ara yoksa rahatsız mı oluyor dedim be bileyim,doktora gideyim bi yazarım sana da
Ben laktozsut sütten yapmiatim canım bı ara günlük süt ile oldu ama mayayi laktozsuz almadım activa almıştım. Öyle yapıp zamanla aynı mayayı kullansan sıkıntı olmaz zamanla gider benceBenimde yogurdum olmadi sütten mi ki acaba nasil yaptin peyniri limon sirke vs mi koydun
Dogru diyorsun aslinda cnm zamanla gider gercekten normal yogurt mayasi kullanacagm hazir laktozsuz yogurtta bi acayip zatenBen laktozsut sütten yapmiatim canım bı ara günlük süt ile oldu ama mayayi laktozsuz almadım activa almıştım. Öyle yapıp zamanla aynı mayayı kullansan sıkıntı olmaz zamanla gider bence
Bir de en son migrostan bı probiyotik maya aldım kutuda onunla çok güzel oldu
Bizim yanaktada tek taraflı kuruluk var kaşımış da soyuluyor gibi. Bizimde doktor önemsemedi ama geçmiyor da doğuştan beri nerdeyse sıcaklarda isilik vardı. İsilik geçti bu kaldı. Egzama olsa derdi birşey herhaldeKızlar ya bayağı canım sıkıldı.Foto attım bakın oğlumun yanağında iki taraflı bunlar var.yeni sayılmaz,doğuştan da degil.birkaçaydır diyebilirim.ama sanki alanı arttı gibi.doktor önemsemedi önceden de göstermiştim.ama akşam öpüp koklarken farkettim ki o bölgelerinde yangı var bir miktar.acaba huzursuz rahatsızlık da veriyo mudur diye düşündüm.ağrısa sızlasa ne diyebilecek belli edebilecek ki dedimTabi ki doktora götüreceğim ama benzerini yaşayan ya da fikri olan var mı(net çıkmadı kırmayıp durduğundan akşam akşam,hafif egzama gibi bi yüzeyi var)
He anladım sağ soldan fermuarla açılıp kapananları diyosun:) oğlumdan kalma var bende de daha büyük geliyor ocak şubat gibi anca denk gelir tek fermuarlı bizim patikli eldivenli astronot. İyi oluyor kucakta taşırken açılmıyor biryeri cnmBugün aldım bende daha kalın biseyler günü var bitane almıştım artık zor geliyor astronot tulumlarda robot gibi oluyor çocuklar çift taraf canım bu fermuarlari öyle giydirmek açısından kolay oluyormuş
Bizimki de sürünüyor da seninki aşmış olayı o kadar ilerleyemez bizim kızValla bizimki sürünüyor bir de tavşan gibi hopluyor bir şekilde ilerliyor yani geçen yere battaniye serdim hadi oyuncaklarıyla oynasın diye etrafına da barikat kurdum arkamı bi döndüm ki peşimden mutfağa gelmiş bizim mutfak salona çıkıyor direkt kapısı da yok peşimden gelmiş yuh dedim kv diyor eşimi belinden karyolanın bacağına bağlarmış oraya buraya gitmesin diye bana da diyo bağla bi yere oldu köpek gibi tövbe tövbe
İnsallah bisey cikmaz canim . benide haberdar edrsen sevinirim . gece huysuzluk bizde de var . ben onuda dis sancisi bide grip diye normal karsiliyorm . bi sicaklik bizde de var ama atesi yok .Böyle kabuk kabuk diyemem ama kuru yine de.inşallah öyledir canım bi sürdüm bugün yanağımı dudağımı sıcak geldi bayağı.bazen gece falan da ağlıyor bu ara yoksa rahatsız mı oluyor dedim be bileyim,doktora gideyim bi yazarım sana da
Sen mi kullandin ki . anlamadim benKızlar bu ağızdan yapılan çocuk felci aşısından sonra kendisinde çocuk felci belirtileri gören var mı
Ben yataklara düştüm. Bütün gece ateş boğaz ağrısı kusma. Çok fenaydım. Otoimmün hastalığım var diye sanırım. Ailede kanser tedavisi göre bağışıklıkla ilgili rahatsızlığı olan varsa yapılmaması gerekiyormuş bebeye. Hemşire hiçbir şey söylemedi ya deliricem gerçekten.
Öyle diyorsan iyi cnm ben de bakayımHe anladım sağ soldan fermuarla açılıp kapananları diyosun:) oğlumdan kalma var bende de daha büyük geliyor ocak şubat gibi anca denk gelir tek fermuarlı bizim patikli eldivenli astronot. İyi oluyor kucakta taşırken açılmıyor biryeri cnm
Sen mi kullandin ki . anlamadim bensen neden rahatsiz oldun ? Dr oyle bisey olsa soylemez miydi ? Ayy korktum simdi ,ne zaman oluyo bu aşı
Hemşirenin bildiğinden de pek emin değilim cnm ya da önemsemiyorlar. Bize de tanıdığım kimseye de uyarı yapan olduğunu duymadım hiçYok canım aşının yan etkilernde yazıyor evde bağışıklıkla ilgili rahatsızlığı olan varsa bebeye aşı yapılmazmış biontech gibi canlı aşı. Etrafındakileri de etkiliyor. Biontech olunca bir süre bulaştırıcılığın oluyor ya.
Dün ateşlendim bayağı. Bebek zaten huysuzdu çoo bütün gün bütün gece ağladı. Benim boğazım ağrıyor burnum şakır şakır şimdi bi de ishal oldum. Neyse yavru sakinleşti.
Hemşire demedi bir şey işte sorun o. Ya evde kanser hastası olsa allah korusun çok tehlikeliymiş. Doktor arkadaşıma sordum. Evet etkiler senin bağışıklığınla ilgili dedi. Yine böyle geçsin bir şey değil. Ama kanser hastalarında falan bağışıklığı çok düşük kişilerde daha ciddi felç yapıyormuş.
Hemşirenin bildiğinden de pek emin değilim cnm ya da önemsemiyorlar. Bize de tanıdığım kimseye de uyarı yapan olduğunu duymadım hiç
Ek gıda öncesinde de vardı canım belki daha azdı ama vardı bilemedim yaBen de postlarda bi foto paylastım canım benimkinin de kızardı iyice. Acaba ek gıdalar mı yapıyor
Bilmiyorum sen de benzer fikirlerdesin alerji testleri ne kadar güvenilir tartışılır.doktorun dediğini sizlerle de paylaşacağım.bugün götüreceğizBı alerji testi yaptırın bakalım bu sırada bı krem verir sanırım biraz rahatlar umarım yoktur
Kızlar Egzama kabuk kabuk mu oluyorBöyle kabuk kabuk diyemem ama kuru yine de.inşallah öyledir canım bi sürdüm bugün yanağımı dudağımı sıcak geldi bayağı.bazen gece falan da ağlıyor bu ara yoksa rahatsız mı oluyor dedim be bileyim,doktora gideyim bi yazarım sana da
Canım doğuştan bizimde var bacakalrda her yerinde ama...Dr a götürdüm egzamaya yatkınlığı olan kuruluk dedi.dalin asla kullanma dedi normal vazelin verdi.Bizim yanaktada tek taraflı kuruluk var kaşımış da soyuluyor gibi. Bizimde doktor önemsemedi ama geçmiyor da doğuştan beri nerdeyse sıcaklarda isilik vardı. İsilik geçti bu kaldı. Egzama olsa derdi birşey herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?