Bnmki uyumuo da yaa uyanınca pfffBizimki de son 3 gündür falan öyle uyku düzeni sarktı iyice 11e kadar erken uyumak istemiyor gündüz uykularında da direniyor hep uykusu olduğu halde dediğin gibi uyaninca hemen emekleme pozisyonu alıp zıplamaya başlıyor geceleri bekliyorum bazen yatakta kendi kendine yuvarlanarak uyuyakalıyor nadir olsa da bazen de yarım saat tepinip sıkılıyor ağlamaya başlıyor 1 buçuk saat 2 saat falan uyanık kalıyor
Aynı aynı ben oğlumda hatırlamıorm olduysa da silmişim herald kızım geceleri eller havaya modundaBenim oğlanın gece uykusu çok iyiydi son 1 aydir saat başı en olmadı 2 saatte bir uyanıyor emip yatıyor. Bazen de tamamen uyanıyor 2 saat salla salla ancak uyuyor. Resmen uykusuz geziyorum
Bzmki de ilk iki dişi bi hafta arayla çıkardı bi ay önce, onun etkisini bunun etkisi çıldırıoruz hep beraberYeter annesi az kalmıştır dayan her bebek bir değil bilemeyiz:) bqk benimli 1 haftada 2 diş çıkardı etkisi hala sürüyo 3 haftaya atlatıcaz inş sonrada oturmayı öğrenecek kalkıp oturcak yatakta vs vs. Allah yardımcımz olsun
Aynısından bende de var bi muzu sevdi dün, bgn de yumurta sarısı denedm bkalm neler olcakBizim ki ne meyve yiyor ne sebze ikinci dişte belli oldu tarhana seviyor bı sürekli tarhana mi yapyim anlamadım siz kahvaltıya ne veriyisunuz bugün karışımları da sevmiyor
Yaa hiç görmemişi duymamşm ya çok üzüldm çok çok geçmiş olsn rabbim şifa versnSebebi belli değil, evindeyken bir anda yığılıp kalmış yere kalbi durmuş yine çalıştırmışlardı.. 2.5 aydır uyanmıyor bitkisel hayatta
Aynısından bende de var bi muzu sevdi dün, bgn de yumurta sarısı denedm bkalm neler olcak
Muz azcık kakayı zorlaştırdı sankim bgn verirsem bişiler zeytinyağ katcam azcık. Diş için deneyeblrm karagil be zeytinyağıBen de muzu fileye koyup verdim yiyecek olduğunu biliyot ya ağzına götürmüyorsonradan biraz yedi. Dişlerine Z. Yağı karanfil biraz iyi geldi belki dislerden sizinde
Ben kahvaltıya patates kızartması veriyorum. Zararlı falan demeyin çünkü alerjiden başka verecek şey bulamıyorumBen de muzu fileye koyup verdim yiyecek olduğunu biliyot ya ağzına götürmüyorsonradan biraz yedi. Dişlerine Z. Yağı karanfil biraz iyi geldi belki dislerden sizinde
Kabak havuc balkabagi avakado vs yiyemiyor mu cnmBen kahvaltıya patates kızartması veriyorum. Zararlı falan demeyin çünkü alerjiden başka verecek şey bulamıyorumbazen de babaanne usulü ekmeği minik koparıp çaya batırıp yediriyorum. Kendim de birşey yiyemiyorum çöktüm iyice hemen vücudunda sivilceler çıkıyor. Gün içinde pirinçli ya da sehriyeli çorba yapıyorum yarı blenderlayip veriyorum. Bazen de muz ezip içine z.yagi koyup yediriyorum başka yedirecek bir şey bulamiyorum resmen cocuga.
Ben kendim ne yersem onu veriyorumBen kahvaltıya patates kızartması veriyorum. Zararlı falan demeyin çünkü alerjiden başka verecek şey bulamıyorumbazen de babaanne usulü ekmeği minik koparıp çaya batırıp yediriyorum. Kendim de birşey yiyemiyorum çöktüm iyice hemen vücudunda sivilceler çıkıyor. Gün içinde pirinçli ya da sehriyeli çorba yapıyorum yarı blenderlayip veriyorum. Bazen de muz ezip içine z.yagi koyup yediriyorum başka yedirecek bir şey bulamiyorum resmen cocuga.
Iste o sebzeleri çorba yapıp veriyorm onun dışında öyle kahvaltiyda peynir yumurta vs veremiyorum alerjisinden. Sürekli aynı şeyler yiyor mecburen. Birgün kabak pirinçli çorba yapsam ertesi gün şehriye havuc hep böyle gidiyor. Korkudan başka şey yediremiyorumKabak havuc balkabagi avakado vs yiyemiyor mu cnm
Bende aynı kendim de bu alerjiden her seyi yiyemedigim icin ona da kendi yediklerimden tattiriyorum. Dün de sulu köfte yapmıştım biraz vereyim dedim sabaha kadar bin kez uyandı heralde ete de alerjisi var.Ben kendim ne yersem onu veriyorumekmeği çaya, çorbaya, yemeğin suyuna bakıyorum.ama çok değil sabah yapiyorsam üç dört kez veriyorum gün boyu vermiyorum.ac kalıyor müdür ki ya, sut yetiyordur heralde daha diye düşünüyorum
Ah kiyamam yavrum ya...ne zman geçiyor bu durum? İkiniz için de zor oluyordur.bende egemenden şüpheleniyordum. Kuruluğu vazelinle geçti.kusmasi da şu an geçti.dr a gitmekten de vazgeçtim.sizinde belitiler arada geçiyor mu?Iste o sebzeleri çorba yapıp veriyorm onun dışında öyle kahvaltiyda peynir yumurta vs veremiyorum alerjisinden. Sürekli aynı şeyler yiyor mecburen. Birgün kabak pirinçli çorba yapsam ertesi gün şehriye havuc hep böyle gidiyor. Korkudan başka şey yediremiyorum
Bende aynı kendim de bu alerjiden her seyi yiyemedigim icin ona da kendi yediklerimden tattiriyorum. Dün de sulu köfte yapmıştım biraz vereyim dedim sabaha kadar bin kez uyandı heralde ete de alerjisi var.
Cok zor alerji olayı kilosu nasıl cnm sanırım kızında da alerji cok çekmiştim diyordun. 1 yaşına kalmaz gider hepsi insalllahIste o sebzeleri çorba yapıp veriyorm onun dışında öyle kahvaltiyda peynir yumurta vs veremiyorum alerjisinden. Sürekli aynı şeyler yiyor mecburen. Birgün kabak pirinçli çorba yapsam ertesi gün şehriye havuc hep böyle gidiyor. Korkudan başka şey yediremiyorum
Bende aynı kendim de bu alerjiden her seyi yiyemedigim icin ona da kendi yediklerimden tattiriyorum. Dün de sulu köfte yapmıştım biraz vereyim dedim sabaha kadar bin kez uyandı heralde ete de alerjisi var.
Evet canım şuan belirtisi yok arada bir vücudunda tektuk kızarıklık cikip geçiyor ama alerjisi devam ediyor. Ne zaman bir kaçak olsa hemen çıkıyor vücudunda gece de cok uyanıyorAh kiyamam yavrum ya...ne zman geçiyor bu durum? İkiniz için de zor oluyordur.bende egemenden şüpheleniyordum. Kuruluğu vazelinle geçti.kusmasi da şu an geçti.dr a gitmekten de vazgeçtim.sizinde belitiler arada geçiyor mu?
Kilosu iyi canim şükür tek tesellim o. Insallah geçer de bende rahatlarım oğlum da.Cok zor alerji olayı kilosu nasıl cnm sanırım kızında da alerji cok çekmiştim diyordun. 1 yaşına kalmaz gider hepsi insalllah
Maaşallah hızlı gidiyo senin kız o yüzden peş peşe ataklara giriyodur. İyi haber, erken bitecek sıkıntılar hepsi bitince:) Sabır annesi hepimiz dertliyiz maalesef yapacak birşey yokBzmki de ilk iki dişi bi hafta arayla çıkardı bi ay önce, onun etkisini bunun etkisi çıldırıoruz hep beraberottruo artık desteksiz bzm hanım ama emekleme pozisyonundan ilerleyemio veya kendi oturma pozisyonuna geçenio die çok atarlı sürekli mızmız
Bizimle yemeleri daha iyi zaten canım bizimkide tatsız tuzsuz az tuz oluyir ya bazen onu daha çok seviyor sebze püresi senden onlar alerji yapmaz ben bulgur maydanoz havuç yaptım onu sevdi mesela nanede ekliyorum ben daha iyi oluyor. Corbalarina sebze ekle sebzeyi severse daha iyi bizim yemiyor bı turlu sebze corbayada alışsın istemiyorum ilk kızım hala çorba besleniyor gibi bir şey bakıcı yüzünden. Şimdi kızımda yemiyor yoksa bilmiyorum daha zamanı vardır heraldeBen kahvaltıya patates kızartması veriyorum. Zararlı falan demeyin çünkü alerjiden başka verecek şey bulamıyorumbazen de babaanne usulü ekmeği minik koparıp çaya batırıp yediriyorum. Kendim de birşey yiyemiyorum çöktüm iyice hemen vücudunda sivilceler çıkıyor. Gün içinde pirinçli ya da sehriyeli çorba yapıyorum yarı blenderlayip veriyorum. Bazen de muz ezip içine z.yagi koyup yediriyorum başka yedirecek bir şey bulamiyorum resmen cocuga.
Evet canım şuan belirtisi yok arada bir vücudunda tektuk kızarıklık cikip geçiyor ama alerjisi devam ediyor. Ne zaman bir kaçak olsa hemen çıkıyor vücudunda gece de cok uyanıyor
Kilosu iyi canim şükür tek tesellim o. Insallah geçer de bende rahatlarım oğlum da.
Seni bi an kırmızı görünce taniyamadımdiyet yaparken doktora sordunuz mu tek belirti döküntüler mi?
Tabiki canım. Zaten alerjisi çıktı çıkalı geceleri hiç uyumuyor . Vücudu cok kötüydü hatta buraya da atmıştım. krem verdi bende diyet yapmaya başlayınca düzeldi ama alerji doktoruna randevu bulamıyoruz cocuk doktoru yönlendirdi bizi bunlara ki bende zaten tahmin ediyordumdiyet yaparken doktora sordunuz mu tek belirti döküntüler mi?
Ben sebzeli çorba yapınca seviyor mert ya yiyor. Kendi yemeklerimizden de elimle.ezip veriyorum onları da iyi kötü yiyorBizimle yemeleri daha iyi zaten canım bizimkide tatsız tuzsuz az tuz oluyir ya bazen onu daha çok seviyor sebze püresi senden onlar alerji yapmaz ben bulgur maydanoz havuç yaptım onu sevdi mesela nanede ekliyorum ben daha iyi oluyor. Corbalarina sebze ekle sebzeyi severse daha iyi bizim yemiyor bı turlu sebze corbayada alışsın istemiyorum ilk kızım hala çorba besleniyor gibi bir şey bakıcı yüzünden. Şimdi kızımda yemiyor yoksa bilmiyorum daha zamanı vardır heraldeyumurta yok ben de kahvaltı vermiyorum doğru düzgün ben yokum ya irmik meyve onlarla bisiler yapiyolar peynir oluyor az pütürlü onu sevmiyor napicam şaşırdım. Bu Hamm bisküvisi var içinde yumurta yok ondan ekliyorum bazen. Süt var mı bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?