2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar cinsel ilişkinizi eskisi gibi devam ettiriyor musunuz? Ben başta korkmuştum ama baktım zararı yok

Aynen canım bende öyle yapıcam Allah nasip ederse

Beni de listeye eklermisiniz. Tahmini doğum tarihi:02.06.2021 son adet tarihim:26.08.2020 cinsiyet belli değil

Kizlar ben birde bişey danışmak istiyorum tecrübeli annelere ilk bebisinize oda yaptınız mi? Yapsam mı yapmasam mi diye düşünmeye başladım da ben
Yapmadım ben sonradan kendilerine göre istiyorlar zaten kendilerine göre ikeadan aldım dolap şifonyer oyuncak dolabı normal beşiktahterevalliden oda fiyatını geçti aslında :) bi de park yatak. ama park yatak dolap yeter bence en çok kullandığımız bu oldu şimdi nasipse sepet beşik alırım diyorum sonra büyüğe oda yaparım :)

Canım ne kullanıyorsun tiroid düşürmek için benimde yüksek haftaya gidicem doktora ama bilgim olsun yinede
Levatiron kullanıyorum canım aç karnına içiliyor bi süre bekleniyor yıllardır kullanıyorum ben geçen hamilelik sıkıntı olmadı aynı devam etti bu sefer doz ayarlayamadık nedense

Kizlar az evvel ilk defa aşerdim çorba yiyordum bir anda aklıma salatalık turşusu düştü hemen komşumu aradım varmış bir sevindin bir sevindim şifa olsun inşallah bebeğime
Bende kahvalti yapiyorduk esime dedim bal bitmissssss canim coook cekti birden saolsun gitti aldi hemen

Levatiron kullanıyorum canım aç karnına içiliyor bi süre bekleniyor yıllardır kullanıyorum ben geçen hamilelik sıkıntı olmadı aynı devam etti bu sefer doz ayarlayamadık nedense
Doktora gidince danışayım ona göre alırım inşallah bende gebelik öncesindede vardı endokrin bölümüne git dediler çalışıyordum fırsat bulup gidememiştim

Kızlar cinsel ilişkinizi eskisi gibi devam ettiriyor musunuz? Ben başta korkmuştum ama baktım zararı yok
Malesef hamile oldugumu ogrendigimden beri iliski olmadi dun denedim ama com kotu gecti daha dusunmuyorum dr danismadan

Benimde evim müsait değil küçük bi oda var ama penceresi falan yok ama yinede yapmayı düşünüyorum
Havalandirmayi kapidan yaparsin rutubet yoksa gun ici zaten diyer odada olur bebek gun isigi alir canim varsa odan icinde kalmasin yaparsin dogunca ins hayirlisi ile

Bende cinsiyet balonu gibi bişey yapmak istiyorum ama malesef kimse yok yapacak sıradan öğrenmek istemiyorum hatıra kalsın diye ailem şehir dışında eşimin ailesinde kimse yapmaz
Eşiniz yapsın o zaman önemli olan sizin onu öğrendiğiniz andaki ifadeniz esiniz size hazırlayabilir yada baloncuya gidip doktorun cinsiyeti yazdığı zarfın içine bakmadan baloncuya vererek hazırlatabilir beraber evde patlatir ogrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…