Çok kafa karistiriyo bazı doktorlar ya sorunsuz bir gebelik gecirdigimi saniyorum ama her doktora gittiğimde daha doğrusu devlet Hastanesindeki doktora gittiğimde bir sürü sorun varmış gibi anlatıp panik halinde eve geliyorum kendi doktoruma cok guvenirim ama o Allah'tan öyle değil çok rahatlatici naif bi kadin
Aynen canım doktora göre değişti ama ben pek öylesine denk gelemedim mesleksel bi şey olabilir benim yapımdan dolayı yad a güvenemeiyorum bana sen böyle devam et dedi öyle kullansam yükselirdi mesela gibi gibi rahat olmak lazım birazda sanırım
Bende hepsini yaptirdim ama tekrar aynisini istedi gecmis zaman tahlili yapilmis simdi varmi diye bakilacakmis birsey anlamadim ama bastan yaptiracagim malesef
bana bişey demedi doktor ama korkumdan bende de tık yoktu. Dün 3 ay sonra ilk defa oldu. Üstümdeki stresi atmama yardımcı olduğu diyebilirim. Ama 10 günde bir yeterde artarda bence
Benim düşüncem de aynı. Kimsenin hevesini kırmak için söylemiyorum beni yanlış anlamayın ama bende hevesle hazırladım odasını kıyafetini vs.. ama eve tek döndüm maalesef ve o oda bana cehennem gibi geldi toplattırdım ve tövbe ettim. Bebeklerimiz sağ salim doğsun odası siz hastanedeyken bile hazırlanır . Önemli olan annenin ve bebeğin sağlığı
Ben bi liste yapmıştım hepsini aldım neredeyse doğunca ihtiyaçlar bitmiyor yine bir sürü şey çıktı sağarak verdim bi yıl pompa felan lazım oldu onlar alınırda çocukla çok telaşe oluyor yine de hazırlamakta fayda var bence şimdi olsa o kadar hazırlık yapmazdım ama ilk olunca insan çok hevesleniyor anlıyorum ben de yaptım
Ilk hamileligimde bizde uzak durduk dogumdan 4 ay sonra olmusdu hamilelikde duygu ayni ama ulasamiyor insan ilk aylar aci korku son ortakarda kasilma kramp derken is olmuyor en iyisi bir sene ara vermek
Bende yaptirdim ama gecmis zamanda gecirmis oldugun hastaliklara degilde simdi varmi diye vermis labaratuar yanlis yapmis tekrar istedi ne fark ederki acaba sinir oldum
Bende yaptırdım ama bu testler yüzünden 1 ay sinirlerim bozuk gezdim.Laboratuvar sizin hangi testi yanlış yapmış acaba.Benim testimde büyük bi problem çıkmıştı 3 farklı hastanede tekrarlattırdım yine kötü çıktı sonra üniversitede normal çıktı.Gebelikte kan tahlilleri çok farklı çıkabiliyor.
bana bişey demedi doktor ama korkumdan bende de tık yoktu. Dün 3 ay sonra ilk defa oldu. Üstümdeki stresi atmama yardımcı olduğu diyebilirim. Ama 10 günde bir yeterde artarda bence
Benim lekelenmem olunca dr yasak dedi ama çarşamba gittiğimde hiç riskli durum gözükmüyor kanama yada leke dedi ama bende sormadim iliski olabilir mi diye
Biz devam ediyoruz cnm 3 gunde 1 fln oluyor genelde.. :) kizlarimdada hep devam ettik yani bebege neden saygisizca olsunki? Hatta normal dogum icin bile cok cok faydasi var Benim dogumlarim cok sukur cok kolay gecti
Ilk hamileligimde bizde uzak durduk dogumdan 4 ay sonra olmusdu hamilelikde duygu ayni ama ulasamiyor insan ilk aylar aci korku son ortakarda kasilma kramp derken is olmuyor en iyisi bir sene ara vermek
Benimde geçen sene 6 di dr da demedim tekrarda test yaptırmadım acaba bende mı sorsam belki banada vitamin verir çünkü hiç yükselemiyor ilaç bile kullansam birde kapalı olduğum içinde düşük çıkması normalmiş
D- Colefor Fort kullanıyorum zeytin yağlı olduğu içim tadı biraz ağır ama yoğurda falan damlatıp öyle kullanınca tadı gelmiyor.
Ocean D vitamini var onu da çok öneriyorlar
D- Colefor Fort kullanıyorum zeytin yağlı olduğu içim tadı biraz ağır ama yoğurda falan damlatıp öyle kullanınca tadı gelmiyor.
Ocean D vitamini var onu da çok öneriyorlar