- 18 Ağustos 2020
- 127
- 143
- 33
Benim canım hiç istemiyor eşime de söylüyorum sağolsun anlayışla karsiliyorKızlar cinsel ilişkinizi eskisi gibi devam ettiriyor musunuz? Ben başta korkmuştum ama baktım zararı yok
Arkadaslar benim Ths degerim 4.22 tahlil sonuclarinda normali yanılmıyorsamEvet 2.5 altında sükür canım ben normalde de kullanıyodum yükselmeye basladıysa yeterli gelmez bana
Ben tecrübesiz anneyim ama odası boş duruyor evim büyük müsait o yüzden oda yapıcam herşeyi derli toplu odasında dursun.Kizlar ben birde bişey danışmak istiyorum tecrübeli annelere ilk bebisinize oda yaptınız mi?Yapsam mı yapmasam mi diye düşünmeye başladım da ben
Etmiyoruz, ilk 3 ay olmasın ne olur ne olmaz dedim zaten ilişkilik güçte yok bendeKızlar cinsel ilişkinizi eskisi gibi devam ettiriyor musunuz? Ben başta korkmuştum ama baktım zararı yok
Yok ben ettirmiyorum bu bahaneyle
Benimki o konuda anlayışlı değil malesefBenim canım hiç istemiyor eşime de söylüyorum sağolsun anlayışla karsiliyor
Burda kimse söylediğimi üzerine alınmasın 9 ay boyunca sürekli cinsel ilişkiye girenleri duydum. Burdada okumuştum doğumdan önceki gece bile ilişki yaşayan yani bebeğe çok büyük haksızlık gibi geliyor ben öyle yapsam vicdanım rahat etmez sanırım.Yok ben ettirmiyorum bu bahaneyle 9 ay rahat rahat uyuyorum
Asiri canim yandi aci ve agri cokdu korkudan biraktim artik dr soracagim 9 ay boyle olmaz herhal zaten doguma 2 ay kala birak dogum sonrasi bir kac ay uzak kal esler icin zor bir surecAğrın mı oluyor ? benim ağrım sızım olmayınca devam ettim
Canım gebelikte 2.5 altınd aolması lazımmış bende yıllardır kullanıyorum sankiArkadaslar benim Ths degerim 4.22 tahlil sonuclarinda normali yanılmıyorsam
0.75 -4. 20 arası degilmi ydi doktorum tekrar tahlil istedi pazartesi tekrar yapacağım ama benim sadece iki sayı yüksek diye ben çok onemsememistim ilaçta kullanmıyorum şimdilik siz böyle rakamlardan bahsedince aklıma takıldı sormak istedim
Biz ilkinde de uzak durduk insna psikolojik olarak rahatsız oluyor hem eskisi gibi olması çok zordur heraldeAsiri canim yandi aci ve agri cokdu korkudan biraktim artik dr soracagim 9 ay boyle olmaz herhal zaten doguma 2 ay kala birak dogum sonrasi bir kac ay uzak kal esler icin zor bir surec
Evet bizim doktorda hersey normal ilişkiye engel bi gebelik değil dedi ama Allah'tan pandemiden dolayi odaya tek girmiştim eşimin bundan haberi yok gerçi haberi olsada bişey değişmez oğlumu uyuturken uyuyakaliyorum geneldeBenimki o konuda anlayışlı değil malesefısrar etmiyor ama suratından belli oluyor. Bence de sıkıntı olmayınca devam ettim. Özele gidiyorum yasak falan demedi
Çok kafa karistiriyo bazı doktorlar ya sorunsuz bir gebelik gecirdigimi saniyorum ama her doktora gittiğimde daha doğrusu devlet Hastanesindeki doktora gittiğimde bir sürü sorun varmış gibi anlatıp panik halinde eve geliyorum kendi doktoruma cok guvenirim ama o Allah'tan öyle değil çok rahatlatici naif bi kadinCanım gebelikte 2.5 altınd aolması lazımmış bende yıllardır kullanıyorum sankiUnutmuşum senin gibi düşünmüştüm 4 lerde çikti ilk sonra okudum burda dra gittim ama bana daha düşük doz al demişti ben de kendim ayarlamaya calistim yetersiz gelmiş sanirim iyiydi
Sende doktora git tahlili yaptır sana da söyler gerekirse daha önce bu rahatsızlıgın yoksa hamilelikte bazen yükselebiliyormus ondan tekrarını istemiştir ama bnm dramlara güvenim kalmadı hiç nedense
Bizde uzak duruyoruz ikisinde de hatta ilk çocuğumda açılmam olmamıştı doktor eşime ilişkiye girmek acilmayi kolaylaştırır bebege zararı da olmaz demişti ama biz istememistik icinde bi canlı varken psikolojik olarak rahatsız ediyor gerçektendeBiz ilkinde de uzak durduk insna psikolojik olarak rahatsız oluyor hem eskisi gibi olması çok zordur heralde
Ben ilk çocuğumda yapmamistim oda evim 2+1 yatak Odam büyük olduğu için mobilya besik ve Beş çekmeceli bi sifonyer yatak odama koydum iki yıldır o şekilde kullanıyorum şimdi küçük odayı bozup ogluma oda yapacağım bizde misafir odasini kullanacagiz ama iki oda çok güzel kolaylıkti hiç bozasimda gelmiyor daBen tecrübesiz anneyim ama odası boş duruyor evim büyük müsait o yüzden oda yapıcam herşeyi derli toplu odasında dursun.
Bebek geliyor şimdi bir tane daha beşik koysanız odanıza çok fazla olurBen ilk çocuğumda yapmamistim oda evim 2+1 yatak Odam büyük olduğu için mobilya besik ve Beş çekmeceli bi sifonyer yatak odama koydum iki yıldır o şekilde kullanıyorum şimdi küçük odayı bozup ogluma oda yapacağım bizde misafir odasini kullanacagiz ama iki oda çok güzel kolaylıkti hiç bozasimda gelmiyor da
Kızlar cinsel ilişkinizi eskisi gibi devam ettiriyor musunuz? Ben başta korkmuştum ama baktım zararı yok
Tsh 4 e kadar sorun değil diğe biliyorum yanlış mı biliyorum ? 2.25 normal değil mi ?Çok canım sıkıldı ya tsh yine artmış 2.25 olmuş çok düzenli baktırdım 3 hafta olmuştu 1.6 dan çıkmış pzt doktora gidicem keşke şimdiye kadar gitseydim iyiydi diye gitmedim. İnşallah sıkıntı olmaz
Gebelikte 2.5 altı olmasi lazim benim ilaç kullanmama rağmen yükselmişTsh 4 e kadar sorun değil diğe biliyorum yanlış mı biliyorum ? 2.25 normal değil mi ?
Benim düşüncem de aynı. Kimsenin hevesini kırmak için söylemiyorum beni yanlış anlamayın ama bende hevesle hazırladım odasını kıyafetini vs.. ama eve tek döndüm maalesef ve o oda bana cehennem gibi geldi toplattırdım ve tövbe ettim. Bebeklerimiz sağ salim doğsun odası siz hastanedeyken bile hazırlanır . Önemli olan annenin ve bebeğin sağlığıBiz hazırlık yapmıyoruz batıl inanç ama erken hazırlık bize gelmiyor annem en son kardeşimde hazırlık yapmıştı bebeği doğumda kaybettik abimin eşide herşeyini hazırlamıştı aynı şekilde yangemde doğumda kaybetti bebeğini sadece doğum çantası yapmıştı yengem ikinci de evde doğmasına rağmen çok şükür sağlıklı doğdu bende doğumdan sonra yapıcam hazırlıkları
Benim sonuçlarda da bazılarının yanında soru işareti vardı özeldeki dr onları tekrarla dedi, cuma devlette gideceğim dr.â soracagim tekrarla derse yapilirBende yaptirdim ama gecmis zamanda gecirmis oldugun hastaliklara degilde simdi varmi diye vermis labaratuar yanlis yapmis tekrar istedi ne fark ederki acaba sinir oldum
Ya eltim de turşu çok yerdi oğlu oldu ama bende ye ekşiyi çıkar ayşeyi diye düşünmek istiyorumTursu aserdin demek erkek bebekmi acaba yengem ogluna hamileyken bidonlarla tursu tuketti azim sulaniyor koynuma alip yatasim var diyordu allahdan tansiyonu cikamadi
Yaparsan büyüyebilen beşik almanı tavsiye ederim,ben yapmadım odam müsaitti çekmeceli beşik aldım 4sene filân onda yattı sonra küçük odamı çocuk odası yaptık baza yatak ve dolap ile...Kizlar ben birde bişey danışmak istiyorum tecrübeli annelere ilk bebisinize oda yaptınız mi?Yapsam mı yapmasam mi diye düşünmeye başladım da ben
Lekelenmeler var en başından beri...şuanda yok gibi ama korkuyoruz acikcasiKızlar cinsel ilişkinizi eskisi gibi devam ettiriyor musunuz? Ben başta korkmuştum ama baktım zararı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?