2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim sonuclarda oyle tekrarla dedi ozelde yaptirmadim ben 3 bin istedi tahlile soygun gibi devlette eksik yapmis kafam alak bullak oldu ne yapsam bilemedim ,,, allah hayirli saglikli evlat nasip etsin cumlemize cinsiyet onemli degil tabi gonul istiyor hersey rabbim gonlumuzdekinin en hayirlisini nasip etsin bizlere

Kızlar tahlillerimi bırakıyorum buraya :) yorumu olan varsa vitamin dışında bana bişey demedi doktor ama sanki kansızlık da var

Bana hiç d vit demediler normalde düşük çıkardı decavit kullanıyorum sadece
Bana niye verdi bilmiyorum normalde düşük ama istediği tahlillerde D vit yoktu. Baş örtülüyüm yeterince güneş ışığı alamadığımı düşündüğü için vermiştir belki diye geldi şu an aklıma ama bilemedim

Selam canım ben de hamile pantolonu aldım Eski pantolanlarin düğmeleri kapanmıyor artık giyemiyordum. Sağlıklı günlerde giyeriz inşallah
Inşallah canım benimkiler de kapanmıyor.
Tiroid yüksek mi çıktı sizin benimde yüksek ama daha doktora gidemedim haftaya gidicem inşallah
Yüksekti ilaçla düştü ama şimdi ne durumda diye baktiracam cnm
Özel muayne ücreti ne kadara gidiyorsun?ben burda araştırdım en uygun 120tl
155lira burada canım heralde cinsiyet tahmini için giderim birdahakine. devlette görmezler cinsiyeti
Sağol canim pek bakamadım bu aralar sen nasilsin nasıl gidiyor?

Devlet hastanesi yapıyor canım banada özelde verdiler yaptır diye fiyat 500tl çıkınca devlet hastanesinde yaptırdım hiç para verm den
Bende devlette yaptirdim balim ama vucutda suan bu rahatsizliklar varmi diye degilde onceden atlatmismiyim bagsiklik varmi diye bakilmis tekrar gidecem ins devlet tekrar yapar birazda aksi oluyorlar keyfine yapilmaz diye atar yapiyorlar can sikici iste

Ben özelde yaptırdım ama sağlık ocağında yapıyorlarmıs sanırım devlette hic ugrasılmaz

isaretli olanlari tekrarlayacakmisim benim yanlis degilde bagsiklik varmi diye bakilmis bir kacina nirmalde simdi varmi bu rahatsizlik vucutda diye bakilacakmis

Eklentiler

• IMG_20201121_183255.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 52
Özelde başarı hastanesi başhekimi kenan beye gittim, devlete zeynep kâmil e gidicem karşıda..Oğlumu orada okula götürüyorum bu yüzden oraya başlamak istedim
Neden orda okula başladi ki çok uzak değil mi zor olmuyor mu

Ben özelde yaptırdım ama sağlık ocağında yapıyorlarmıs sanırım devlette hic ugrasılmaz
Pazartesi soracagim oraya ins yaparlar herseyi yapmiyorlarmis banada oyle dedi birde tsh 011 cikmis buda sorun sanirim

Sen deyince baktim eski resimlerime oglumada banada beyaz takmislar normal olmustu..

Reactions: H E
Noldu sonuc:) nasilmis bebis

Ee nasıl iyimi bebiş, cinsiyet tahmini yapsın bu sefer lütfen
Bu arada birşey dikkatimi çekti, minik tostlar? Çoğul eki? Çeviriden olduğunu sanıyorum
Merhaba kızlar yaaaaa o tostlar değildi tostostu

kızımızı gördük doktorumuz kız dedi allahımmma şükğrler olsun
%80 bi oran verdi değişmez ama biz yine da hazırlık yapmayalım dedi hazır zaten herşeiy

Sağlığı sıhhati çok iyi okadar harketliydi ki zıpzıp zıplıyordu maşallah

İyi diyelim iyi olalım modundayım

Hayirli olsun cnm gozunuz aydin Saglikla gelsin bebis insallah

Oyy maşallah canım sağlıkla gelsin kuzucuk Gözün aydın canım darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…