Benim sonuclarda oyle tekrarla dedi ozelde yaptirmadim ben 3 bin istedi tahlile soygun gibi devlette eksik yapmis kafam alak bullak oldu ne yapsam bilemedim ,,, allah hayirli saglikli evlat nasip etsin cumlemize cinsiyet onemli degil tabi gonul istiyor hersey rabbim gonlumuzdekinin en hayirlisini nasip etsin bizlereBenim sonuçlarda da bazılarının yanında soru işareti vardı özeldeki dr onları tekrarla dedi, cuma devlette gideceğim dr.â soracagim tekrarla derse yapilir
Ya eltim de turşu çok yerdi oğlu oldu ama bende ye ekşiyi çıkar ayşeyi diye düşünmek istiyorum
Yaparsan büyüyebilen beşik almanı tavsiye ederim,ben yapmadım odam müsaitti çekmeceli beşik aldım 4sene filân onda yattı sonra küçük odamı çocuk odası yaptık baza yatak ve dolap ile...
Lekelenmeler var en başından beri...şuanda yok gibi ama korkuyoruz acikcasi
Bana niye verdi bilmiyorum normalde düşük ama istediği tahlillerde D vit yoktu. Baş örtülüyüm yeterince güneş ışığı alamadığımı düşündüğü için vermiştir belki diye geldi şu an aklıma ama bilemedimBana hiç d vit demediler normalde düşük çıkardı decavit kullanıyorum sadece
Küçükköy:) hangi doktora gidiyosunuzYaa ne tesadüf!
Bağlarbaşı mahallesi,merkeze yakın evet...Ya siz?
Inşallah canım benimkiler de kapanmıyor.Selam canım ben de hamile pantolonu aldımEski pantolanlarin düğmeleri kapanmıyor artık giyemiyordum. Sağlıklı günlerde giyeriz inşallah
Yüksekti ilaçla düştü ama şimdi ne durumda diye baktiracam cnmTiroid yüksek mi çıktı sizin benimde yüksek ama daha doktora gidemedim haftaya gidicem inşallah
155lira burada canım heralde cinsiyet tahmini için giderim birdahakine. devlette görmezler cinsiyetiÖzel muayne ücreti ne kadara gidiyorsun?ben burda araştırdım en uygun 120tl
Sağol canimBen devlete gittiğim için kendim alıyorum
Böyle düşününce mantıklı aslında, ama her şeyi merak eden ben böyle bir hazırlığım olsa da öğrenmek isterdim kesin
Ben de sana yazacaktım bu gün kaç gündür yoksun nerelerdesin diye girdim sen yazmışsın
Kansızlık var gibi hemoglobin sınırın altında. İleriki zamanlarda verecektir belki ilaçKızlar tahlillerimi bırakıyorum buraya :) yorumu olan varsa vitamin dışında bana bişey demedi doktor ama sanki kansızlık da var Eki Görüntüle 2725354
Bende devlette yaptirdim balim ama vucutda suan bu rahatsizliklar varmi diye degilde onceden atlatmismiyim bagsiklik varmi diye bakilmis tekrar gidecem ins devlet tekrar yapar birazda aksi oluyorlar keyfine yapilmaz diye atar yapiyorlar can sikici isteDevlet hastanesi yapıyor canım banada özelde verdiler yaptır diye fiyat 500tl çıkınca devlet hastanesinde yaptırdım hiç para verm den
Ben özelde yaptırdım ama sağlık ocağında yapıyorlarmıs sanırım devlette hic ugrasılmazBende devlette yaptirdim balim ama vucutda suan bu rahatsizliklar varmi diye degilde onceden atlatmismiyim bagsiklik varmi diye bakilmis tekrar gidecem ins devlet tekrar yapar birazda aksi oluyorlar keyfine yapilmaz diye atar yapiyorlar can sikici iste
Özelde başarı hastanesi başhekimi kenan beye gittim, devlete zeynep kâmil e gidicem karşıda..Oğlumu orada okula götürüyorum bu yüzden oraya başlamak istedimKüçükköy:) hangi doktora gidiyosunuz
isaretli olanlari tekrarlayacakmisim benim yanlis degilde bagsiklik varmi diye bakilmis bir kacina nirmalde simdi varmi bu rahatsizlik vucutda diye bakilacakmisBende yaptırdım ama bu testler yüzünden 1 ay sinirlerim bozuk gezdim.Laboratuvar sizin hangi testi yanlış yapmış acaba.Benim testimde büyük bi problem çıkmıştı 3 farklı hastanede tekrarlattırdım yine kötü çıktı sonra üniversitede normal çıktı.Gebelikte kan tahlilleri çok farklı çıkabiliyor.
Neden orda okula başladi ki çok uzak değil mi zor olmuyor muÖzelde başarı hastanesi başhekimi kenan beye gittim, devlete zeynep kâmil e gidicem karşıda..Oğlumu orada okula götürüyorum bu yüzden oraya başlamak istedim
Pazartesi soracagim oraya ins yaparlar herseyi yapmiyorlarmis banada oyle dedi birde tsh 011 cikmis buda sorun sanirimBen özelde yaptırdım ama sağlık ocağında yapıyorlarmıs sanırım devlette hic ugrasılmaz
Sen deyince baktim eski resimlerimeÖyle olur mu ya
Ama eğer öğrenmezsen benden sana bi tavsiyeeğer normal doğum yapacaksan doğumdan önce hastaneye yatış yaptığında bebeğinin cinsiyetine göre bileklik takıyorlar bu kıza takmışlar ama o an sancıdan falan görmedim diyo bizde sonra da resimlere bakınca farkettik
sezaryende nasıl oluyo bilmiyorum belki onda da hastaneye yatış yapıldıktan sonra takılıyordur
Bende istanbul basaksehirdeyim soruyu sorani bulamadim ceydayi sana yazayimYaa ne tesadüf!
Bağlarbaşı mahallesi,merkeze yakın evet...Ya siz?
Sor bir olmadı devlette denersin düşük gibi tshın canım bi daha bakarlar olmadıPazartesi soracagim oraya ins yaparlar herseyi yapmiyorlarmis banada oyle dedi birde tsh 011 cikmis buda sorun sanirim
Noldu sonuc:) nasilmis bebis
Merhaba kızlar yaaaaa o tostlar değildi tostostuEe nasıl iyimi bebiş, cinsiyet tahmini yapsın bu sefer lütfen
Bu arada birşey dikkatimi çekti, minik tostlar? Çoğul eki? Çeviriden olduğunu sanıyorum
İyi diyelim iyi olalım modundayımInşallah canım benimkiler de kapanmıyor.
Yüksekti ilaçla düştü ama şimdi ne durumda diye baktiracam cnm
155lira burada canım heralde cinsiyet tahmini için giderim birdahakine. devlette görmezler cinsiyeti
Sağol canimpek bakamadım bu aralar sen nasilsin nasıl gidiyor?
Hayirli olsun cnm gozunuz aydinMerhaba kızlar yaaaaa o tostlar değildi tostostu
kızımızı gördükdoktorumuz kız dedi allahımmma şükğrler olsun
%80 bi oran verdi değişmez ama biz yine da hazırlık yapmayalım dedihazır zaten herşeiy
Sağlığı sıhhati çok iyi okadar harketliydi kizıpzıp zıplıyordu maşallah
Oyy maşallah canım sağlıkla gelsin kuzucukMerhaba kızlar yaaaaa o tostlar değildi tostostu
kızımızı gördükdoktorumuz kız dedi allahımmma şükğrler olsun
%80 bi oran verdi değişmez ama biz yine da hazırlık yapmayalım dedihazır zaten herşeiy
Sağlığı sıhhati çok iyi okadar harketliydi kizıpzıp zıplıyordu maşallah
Evet ama bana ilaç vermedi çok tuhaf ...Kansızlık var gibi hemoglobin sınırın altında. İleriki zamanlarda verecektir belki ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?