2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaaa tebrik ederim süper haber ikincide bu rahatlık var çoğu şey hazır Bizede öyle dedi hazırlık yapmayın yine de diye değişmez o zaman büyük ihtimal

Reactions: H E
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah

Saglikli sihatli gelsin kurabiyen canim darisi bizler ins o gunlerin

Evet ama bana ilaç vermedi çok tuhaf ...
Düzenli beslenmeyle toparlanır seninki ondandır muhtemelen. Benim değerlerim böyleydi doktor halsizliğim çok diye verdi ama mide yanmasını bulantısını falan arttırıyor ilaç zor kullanıyorum. Sen her akşam bir tatlı kaşığı pekmez ye toparlanır hemen değerlerin

Eklentiler

• 0019BB0B-AC45-4F4D-BE51-6431E3055F68.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 43
Ayyy çok sevindim yaq

isaretli olanlari tekrarlayacakmisim benim yanlis degilde bagsiklik varmi diye bakilmis bir kacina nirmalde simdi varmi bu rahatsizlik vucutda diye bakilacakmis
Rubella kızamıkçık geçirip geçirmediğimize toxo hayvanlardan ve çiğ etten geçen parazite cmv de bi virüs için yapılan testler.Üsttekiler zaten rutin tam kan sayımı troid falan bakılıyor.çıkmayan yada hatalı sonuçların olduysa tekrar istenmiştir Hepsi normal çıkar merak etme.Bende hıv şüpeli çıktı düşünebiliyomusun 3 hastanede aynı sonuç korkunç günler yaşadım resmen bana hıvli gözüyle baktı bikaç dr.1 ay sonunda üniversiteden sonuçlarım temiz geldi gebelikte bazen problemli çıkabiliyormuş testler.Hiç güvenmiyorum hatalı sonuçlara.içiniz ferah olsun.

Kizlar 1 haftadır boğazımda agri yutkunamıyorum affedersiniz balgam ve yanmada var geçmiyor doktora da gidemiyorum.

Çok sağol ondandır belki benim zaten bulantım hatsafada . Bi şekilde yükselir umarım

Bir ara yazmistibiz hiv test icin sizmiydiniz pozitif cikti diyen karistirmayim ama bu hiv test pozitif cikmasi normelmis hamilelikde cok sekilde yaniltici sonuc cikiyormus genel olarak hamilelikteki testlerde boyle yaniltici sonuclarin cikmasi normalmis oda bir kac defa ust uste sizi bulmus ne yipratici tahmin edebiliyorum guven olarakda psikoloji olarakda zor sonuc iyi cikar ins

Kizlar 1 haftadır boğazımda agri yutkunamıyorum affedersiniz balgam ve yanmada var geçmiyor doktora da gidemiyorum.
Gecmis olsun canim neden gidemiyorsun gitsen iyi olur ust solunum yolu enfeksiyonu ise alta inmeden ilac verir

Aynen mavi arabali canavarli dinozorlu falanda aldik tabiki begendikce ama agirlikli mavi degildi hatta suan kendisinin en sevdigi renk turuncu internetten begeniyorum oglum hangisini alalim diyorum turuncuyu al diyo sipa bu ara herseyimiz turuncu tilkili olmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…