2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Boşverin açsın niye kaale aliyosunuz ki hem bunun için kavga ederseniz eşinizin akrabasıymış araniz açılmaz mi? :)
Eşimle açılmaz böyle konularda beni destekler en son çare ona dicem zaten gitsin konuşsun. Normalde takmam ama sürekli izlenme hissi, evinde rahat edememek, her kapıyı açtığında burun buruna gelmek, evinde bi özelinin olmaması çok sinir bozucu oluyor.

Peki siz kapiyi açinca o da açiyormuş ya napiyor mesela kapiyi açip yüzünüze mi bakiyor ya da ayakkabılarla falan mi ilgilenir gibi yapiyor

Peki siz kapiyi açinca o da açiyormuş ya napiyor mesela kapiyi açip yüzünüze mi bakiyor ya da ayakkabılarla falan mi ilgilenir gibi yapiyor
Ben girene kadar bakıyor yada eve biri geldiyse içeri girene kadar bakıyor. Eve kim gelirse gelsin mobilyacı, misafir vs zili çalıp eve girmeye çalışıyor. Eskiden içeri davet ediyodum ama etmiyorum artık.

Ben girene kadar bakıyor yada eve biri geldiyse içeri girene kadar bakıyor. Eve kim gelirse gelsin mobilyacı, misafir vs zili çalıp eve girmeye çalışıyor. Eskiden içeri davet ediyodum ama etmiyorum artık.
Öyle bakiyorsa neden bakiyosun sürekli kapini açıyorsun ben açinca diye sorsaydın Bi bakalım ne dicekti merakli melahat gıcık Bi durum o zaman

Öyle bakiyorsa neden bakiyosun sürekli kapini açıyorsun ben açinca diye sorsaydın Bi bakalım ne dicekti merakli melahat gıcık Bi durum o zaman
Çok doldum zaten sabrımın son sınırındayım ağzıma ne geliyosa dicem

Günaydın kızlar doktora gidicemde 13:40 ta randevum acaba açmı gitmeliyim kan tahlili falan isterse sıkıntı olur mu ? O saate kadar aç olmam bebeğe zararı olur mu kalp atışını dinlicem ama bu doktora ilk defa gidicem

Papatya 26 cok uzuldum cnmbenim okuyuncz Ne desem bilemedim... Rabbim tez zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin. Dualarim seninle

O saate kadar ac kalma cnm.. zaten onemli tahliller olsaydi ( ac karnina yapilmasi gerekenler ) erken randevu verirlerdi. Yemeden gitme o saate kadar olmaz bebegin icin

Zor bir durum ne desem bilemedim
Bebeğe zararı olmaz da kendin tansiyon filân düşmesin..tahlil istersede ertesi gün gidersin

Zor bir durum ne desem bilemedim

Bebeğe zararı olmaz da kendin tansiyon filân düşmesin..tahlil istersede ertesi gün gidersin
Şehir hastanesi olduğu için galiba 10 günde anca tekrar randevu alabiliyorum onun için birazda tahliller için geç kaldım gibi bugün yapsınlar istiyorum ama bakalım Hayırlısı yanlız gidicem tansiyon falan düşmesin kahvaltı yapim bari

Hadi iyi haberlerini bekliyoruz

Ay ne manyakmiş o akraba kız kapına yazı as herkes kendi kapısına baksın falan diye Allahım ya

Günaydın kızlar aranizda benim gibi camiş gibi uyuyan var mı uyanmak istemiyorum birde cok karnım kasiklarim ağrıyor ara ara sizdede var mı

Ay ne manyakmiş o akraba kız kapına yazı as herkes kendi kapısına baksın falan diye Allahım ya
Hahaa asabilirim aslında ya iyice çirkefleşicem başka yol kalmadı evinizde rahatsanız çok şanslısınız kıymetini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…