2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım stres olacak ne var ben böyle durumlarda susamam. Ne oldu bisey mi soracaktın niye baktın vs diye sorarım yani. Sinirlenirim böyle şeylere.

Canım stres olacak ne var ben böyle durumlarda susamam. Ne oldu bisey mi soracaktın niye baktın vs diye sorarım yani. Sinirlenirim böyle şeylere.
Ya inan bende yaşlı diye kalbini kırmak istemiyorum ama sabrım taşıyo hamile halimle huzursuz oluyorum kafaya takıyorum iyice paronayak oldum heran kapı çalacak diye. Çok haklısın kendim stres olcağıma o anlasın yapmasın bi daha. Diyorum ima ediyorum anlamamazlıktan geliyor bide.

Merhaba hanımlar . ya ben ilk hamilelgımi mumla arıyorum göğüslerim baya dolgun ve agrı var yatamıyrm . karnım cok agrıyo ve yanlarım ,sırtım çok agrıyo . ve en önemlisi uyku uyuyamıyrm sabaha kadar dön dur uyku tutmuyo , tutsada agrıdan uyanıyrm . ve ruyalar goruyorm boyle korku desem degıl degısık ruya ne bılım ya çok halsız ve bıtkınım . yemek yemede de sorun var yıyınce karnım bi şişiyo anlatamm 6 aylık hamılrym sanki kahvaltı yapıyrm akşama kadar hazımsızlktan duramıyorm

Günaydın kızlar aranizda benim gibi camiş gibi uyuyan var mı uyanmak istemiyorum birde cok karnım kasiklarim ağrıyor ara ara sizdede var mı
Eskisi kadar uykuya düşkün değilim oglumdan dolayi ufak bir sese kalkiyorum bu sabahta bitişik apartmandan tartışma sesi geliyordu hemde daha 7 bile yoktu saat...Bende yok ağrı cnm ayakları nı üşütmüş olabilirmisin?

Kalp kırmak değil bence bu rahatsız ediyor çünkü seni. Aslında en basında rahatsız olduğunu belli etmen lazımdı şimdi istesen de anlamayabilir. Ama mutlaka niye baktın bisey mi oldu diye sorman lazım diye düşünüyorum.

Herhalde öyle oldu canım valla normalde bende her sese kalkardım ama şimdi sabah namaza zor kalkın resmen uyuyarak kıldım namazi

Uykuda benimde yanlarım sırtım ağrıyor :-(

Ayyy sizinki de benimkinin bir değişiği ne dediniz de artık gelmiyor?
Eşim kızdı birde biz çıkarken zırt diye çıkardı nereye gidiyorsunuz nerde geliyorsunuz die kızınca yapmadı eşim varken yapmıyorsa bende yapıyor alıştım artık bende hep onun evinde takiliyorum valla yiyorum içiyorum yatiyorum

Bende film gibi rüyalar görüyorum baya uzun uzun. Hazımsızlık akşamları oluyor bende de bulantılarda son hız devam ediyor. Yesem de yemesem de bulanıyor

Birazdan eve usta gelecek gene kapıyı çalarsa lafları hazırladım bekliyorum çok gaza geldim

Benim uykuda ve göğüste problem yok da bel yan boşluklar karin ağrısı bendede var ayaklardan üşümüyoruz hehalde

Bende bulantı, tiksinme yok. Normalde kahvaltı yapmazdım şimdi uyanır uyanmaz içim kıyılıyor. Akşamları da çok yemiyorum aç yatıyorum sabah hiç halim kalmıyor.
O zamn hamilelikten sizin durum aksam birseyelr yeseniz o kadar kiyilmaz mideniz

Bende film gibi rüyalar görüyorum baya uzun uzun. Hazımsızlık akşamları oluyor bende de bulantılarda son hız devam ediyor. Yesem de yemesem de bulanıyor
Evet hiç yemek yemesem aklıma gelmiyo yemek . ama bide kızm var ıkı yaşında mecbır yıyorum yoksa halim olmuyo .mide bulantısı sabah ve akşam oluyo bende de bide aşırı boğazın kuru yo acaba diyorum kalorifer den mi oluyo akşam pencere onu beklıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…