2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bence bosvermeyin rahatsix olunck bir durum benim basima gelseydi ben konsurdum kadinla bence konsun kadinla esinin akrabasi diye basiniza cikcak sizi goztelicek hakki yok yaptigi cook sacma bildgn haneye tecavuz gibi birsey bu gizli gizli ona ne sizin kapinizdan bence konusun derim

Günaydın kızlar aranizda benim gibi camiş gibi uyuyan var mı uyanmak istemiyorum birde cok karnım kasiklarim ağrıyor ara ara sizdede var mı
Ben uydum bugun hatta basim agriyo cook uyudugumdn benim de kasik agrilarim oluyir

Canım yüzsüz ima ediyorum kapıyı açmıyorum içeri almıyorum ama anlamazdan geliyor. Haklısın açık açık söylemek gerekiyormuş.

Günaydın kızlar aranizda benim gibi camiş gibi uyuyan var mı uyanmak istemiyorum birde cok karnım kasiklarim ağrıyor ara ara sizdede var mı
Ben uyuyorum ya ama gece sürekli uykum bölünüyor biraz bacak ağrım da oluyor sürekli gerinmek istiyorum, hem tıvalete kalkmaktan hem sürekli düşünceler beni zorluyor. Sürekli bir şey mi olacak tedirginliğim var. Neden böyleyim bilmiyorum

Benim de kızım var ama eşime pasliyorum onu. Hiç ilgilenemiuorum ona da ayrı üzülüyorum ama elimden gelmiyor mide bulantısı mahvediyor beni. Allahtan okullar kapandı da eşim evde artık

O tedirginlik bendede var yatana kadar 10 kere ac içiyorum bide huy edinmiş gibi 5 te kalkıp gidiyorum belimle kalcam ağrıyor benimde ona kalkiyorum

Benim de kızım var ama eşime pasliyorum onu. Hiç ilgilenemiuorum ona da ayrı üzülüyorum ama elimden gelmiyor mide bulantısı mahvediyor beni. Allahtan okullar kapandı da eşim evde artık
Bençm kızım bana aşırı düşkün beni gormeden yarım saat durmuyo babasıyla . zaten eşim askerı personel bubaralar haftada bir eve geliyo . mecbır ben ılgılenıyrm zaten oyle cok uaramz degıl ama oyun oynamak ıstıyo hep . bende kımseye bırakamıyrm yanımda olmadn ılla gozumun onunde olacak uyurken bile kabus goruyorm yanımda olmayınca valla kısır donguye gırdım hayırlısı

Oy oyy maşallah o zaman şey de kardeşinin o beşiğe çok ihtiyacı varbenimki kendi istemişti bende öyle büyük yerlerde yatcam diye
Çok inat komsunun çocuğu geldi bisikletine binmek istedi kıyamet kopardi o benim diye normalde hiç böyle değildi bir haftadır falan bu hale geldi evdeki televizyon kumandasına bile benim diye Ağlıyo iki yas ataklarında olabilir benliğini ogrenmeye çalışıyor diye bişey okumuştum bi kitapta ama inşallah bir an önce öğrenir geçer yoksa yemek kasıkları na bile el koyacak evde sıgintı gibi yaşıyorum herseye benim diyo elimden alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…