2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar folik asiti bıraktınız mi 12.haftaya girenler?

Bizde de vardı bi ara öyle birşey ama Allah'tan kısa sürdü şimdiki sinir bozucu oayımız herşeye neden diye sorması şimdi şöyle yapacağız, neden..çünkü öyle gerekiyor,neden.. böyle sora sora annemleri de çıldırtmıştır şimdi

Yaa sonunda geldi büyük gün zaman geçmez diyodun gecti şükür darisi 10 aralığa Allahım kuzum istenen tahliller sağlık ocağında da yapılıyor eğer tahlil isterse randevuyu a uğraşma aile Hekiminde yap ben öyle yapmıştım. Eğer aile hekimimız yapılmayan tahlil İsterse de doktorla konuş yarın sabahtan git muayene olmadan tahlillerini ver bazi doktorlar yardmcı oluyor inşallah seninkide yardimci olur ama mutlaka sor aile hekimi yapar mı diye
Annem sen kızmısın erkekmisin çok merak ettim ilk gebelikk kız geçiyor içimden yaa
Bencede kız gibi Ama ben bu aralar kıza o kadar taktım ki bana herkes hersey minnos bi kız geliyo gibi de olabilir çok güvenme bana inşallah gonlundeki olur

ben konuşmayı çok severim zaten sorarsa bi saat anlatırım kendi pişman olur bidaha bana sormaz

valla inşallah öyledir

Yok yapmıyor 11 haftalık hali bu
1hafta sonra gitsen tahmin yapardı canım. Özele gittiysen 10gun sonra yine git inşalalh belli eder

Ben bu pazar dolduruyorum 12. haftayı ama dr 4 de gidicem acaba gidene kadar kullanacakmiyim ki banada birşey demedi dr
Doktor bana 12.haftaya kadar kullanacaksın demişti yani 12hafta bitene kadar. Ben de içmiyorum birkaç gündür ama yine de sorayim dedim 12.haftayı doldurdum
Bu haftanın sonunda bırakacağım çok heyecanlıyım
Şu bulantida bana da içmek zor geliyor valla

Aynen eve sığamaz oldum ya her an kapı çalacak gibi tedirginim markete falan kaçar gibi gidiyorum
Ben senin yerinde olsam kapımı mi çaldı açarım sonra yüzüne kapıyı carparim tekrar bu ne sapık gibi hep dip dibe allah bilir bardakla evinide dinliyodur konuşmayla anlayacak bi tipe benzemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…