2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aman bu elalem ne çok seviyor herşeye karışmayı yorum yapmayı boşver sen onları yavru nasıl mutluysa öyle takılsın tabiki seni seviyor senin yavrun o inşallah gönlündeki gibi olur herşey ozaman da ay Bi düşsün yakamdan nefes alamıyorum dersin benden sölemesi

Ay hadi bakalım. Nasipte ne var görücez. Merakla bekliyorum.

Öyle yapışık gerçekten çok zor boşver kim ne düşünürsen düşünsün sen keyfine bak nasıl olsa sen onun annesisin tabiiki seni de çok seviyo

Öyle yapışık gerçekten çok zor boşver kim ne düşünürsen düşünsün sen keyfine bak nasıl olsa sen onun annesisin tabiiki seni de çok seviyo
Yaa korkutmayın benii çok mu zor cidden.

Kizlar birsey soracagm buzlukta katmer vardi migrodalga firinim esimin is yerinde normal firina atsam çözülmesini beklemeden olur mu

Yaş kaçtı canım sizde ne güzel lise anılarınızı hatırlıyosunuz bana sanki milattan önce Bi zamanlardı gibi geliyoda hahaha
28 yaşındayım canım bunların hepsi 10-12 sene önceki şeyler ama hiç unutamam güzel zamanlardı

Her sınıfın bir sesi güzeli vardi ya maalesef bizim sınıfın sesi güzeli ben degildim
Çünkü o bendim
Müzik hocasının favori öğrencisiyim ben başka da hiçbir öğretmenin favorisi olamadım zaten

Kızlar ultrasonda anlayan varsa yorumlayın lütfen kaç haftalık çözemiyom gı tarihleri farklı üzerinde yazıyo

O zaman özel deki doktor yeni gelmişti o yanlış bilgi verdi zaten sevmemiştim onu bidahada gitmem oraya
Yani ben ilk keseyi bu şekilde görmüştüm ve 6 haftalıktı bencede daha iyi bir doktor bul boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…