2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay bende bugun hiiiiiic bisey yapmadim uzanip duruyorum kucuk kizimla buyuk kizim okulda esim bi tarafa uzanmis ben bi tarafa koltukta

Ben hic boyle degildim dicem ama hep uyumayi seven bi aileyiz biz aksam utu yapim bari

Kızım olsaydı da erkek isterdim bu kadar çok değil ama isterdim bizimki babasına sadece bilmiş bilmiş günaydın baba diyor
Bana da Günaydın Ceydam diyip öpüyor ayy o an diyorum ki ben şimdiye kadar eksikmişim tamamlanmışım

Kizlar bugun cook basim agridi normalde basim agrimaz ama sabah 10 kadar uyumstm esimi ise gonderdiktn sonra herhalde uyumktn oldu neyse bana doktor agrin olur diyerektn minoset yazmsti icsem birsey olur mu kafami kaldrck halim hic yok
İç kuzum bişey olmaz inşallah ağrının geçirir o kadar hafif bi ilac ki ağrıyı bile gecirmiyo bazen

Ay bende bugun hiiiiiic bisey yapmadim uzanip duruyorum kucuk kizimla buyuk kizim okulda esim bi tarafa uzanmis ben bi tarafa koltukta

Ben hic boyle degildim dicem ama hep uyumayi seven bi aileyiz biz aksam utu yapim bari
Bizde çok severiz tembelliği, şu an sizin yaptığınız bizim günlük rutinimiz

Kizlar bugun cook basim agridi normalde basim agrimaz ama sabah 10 kadar uyumstm esimi ise gonderdiktn sonra herhalde uyumktn oldu neyse bana doktor agrin olur diyerektn minoset yazmsti icsem birsey olur mu kafami kaldrck halim hic yok
İç kuzum iç doktor yazmış sonuçta iç birşey olmaz çok geçmiş olsun benimde arada ağrıyor

İç kuzum iç doktor yazmış sonuçta iç birşey olmaz çok geçmiş olsun benimde arada ağrıyor
Sagol abla bu bas agrisi cook kotu valla dusmanima bile vermesin benim nerdeyse hic agrimadgina basim agrisa canim cikiyo simdi icimde az rahatlatir belki

Aklımda sabahtan beri Hande Yener'in taa milattan önce çıkarttığı şarkı var
Kapına köleyim desen inanır mıyım yalvarırken seni görsem inanır mıyım
Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama çıkmıyoooor

Sagol abla bu bas agrisi cook kotu valla dusmanima bile vermesin benim nerdeyse hic agrimadgina basim agrisa canim cikiyo simdi icimde az rahatlatir belki
Kız migrenin olmasın, rahatlatsın inşallah kuzum olmazsa yat uyu

Bu hamilelikte benimde ağrım çok oluyo ama başına sıkıca bi tulbent gibi bişey Sar oda hafifletiyor ağrıyı

dün ergenlik anilarimizdan bahsettik ondan galiba bende kuzu kuzuyu dinliyordum az önce

Ay ben 3 gun cektm cnm cok kotuydu ya bendede olmaz olunca boyle cok fena oldum

dün ergenlik anilarimizdan bahsettik ondan galiba bende kuzu kuzuyu dinliyordum az önce
Doğru lisede sevgilisinden ayrılan bir arkadaşım bana bu şarkıyı söyletmişti sesim güzel diye, bu şarkı sevgilisinden ayrılanlara gelsin diye söylemiştim ah ahhh

Doğru lisede sevgilisinden ayrılan bir arkadaşım bana bu şarkıyı söyletmişti sesim güzel diye, bu şarkı sevgilisinden ayrılanlara gelsin diye söylemiştim ah ahhh
Yaş kaçtı canım sizde ne güzel lise anılarınızı hatırlıyosunuz bana sanki milattan önce Bi zamanlardı gibi geliyoda hahaha

yaa benim de cinsiyeti ne olursa olsun bu bebeğim bana düşkün olsun diye dualar ediyorum. kızım aşırı babacı babasıda kızına aşırı düşkün beraber uyur beraber yaşarlar ben evde varmıyım yokmuyum belli değil. yedirmesi içirmesi uyutması hatta banyosunu bile eşim yaptırıyor kızım benle hiç bir şey yapmak istemiyor. düşer baba diye ağlar sabah kalkar oda oda babasını arar saat başı babasını sorar. onlar el ele tutuşup parka markete hatta çarşıya çıkar şaka gibilerr. allahım nolur bana düşkünn olsun. Lütfenn yarabbiiimmm. Tüm resimlerde babasına yapışık azğı kulaklarında bende çekilince babasına eğilmiş ona gitmek için ağlıyor. Düşündükçe dua ediyorumm.

Aslında biraz da iyi Bi durum bence yoksa tüm yük senin üzerinde kalıyor bende isterdim ki en azından uykuya babasıyla dalsa şimdi mesela ikinci olacak karar kara düşünüyorum ben hastanedeyken doğumda oğlum napacak diye yada hamilelik bu belli olmuyor hastaneye falan yatmam gerekse Allah korusun oğlum napacak diye düşünüyorum yani boş er tadını çıkar iyi tarafından bak bırak şimdi öyle olsun nasılolsa büyüdükçe sana yakınlaşacak

Ya tabi ben sıkıntısız keyifle yaşıyorum. Ama duygusal olarak bu beni üzüyor. Herkes eşime anne diyor falan bende kendimi kötü hissediyorum. Sanki beni hiç sevmiyormuş gibi davranıyor millet ben benide sevdiğini bilsemde onların tepkilerine bile sinir oluyorum. Bu bana düşkün olsun kucağımdan bırakmıyım yapışık gezelim elalem ortadan ikiye yarılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…