Allah sabır versin canım Inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıcakla doğurursun benimde ilk gebeligim düşükle sonuçlandı bundada hep korkum var birşey olursa diye o korku hiç geçmiyor sanırım inşallah rabbim ikiz ikiz verir sana ❤
Aaa evet ya onlarda öyle çok yemek bilmezler haklısın. Antalya'da yörük yöresel yemekleri yok pek. Keçi eti çok yiyolar bari ondan yapsınlar sana nereye kadar un çorbası
Ya ama kiminin metabolizması çok hızlı çalışıyor biz öyle değiliz. Benimde tatlıyla aram yok hiç canım istemiyor. Ben kilomu kendim seçemiyorum çok zor veriyorum
bende kilo alamıyordum hiç annem hastane hastane gezdirirdi kilo alayım diye çok şükür bu hamilelikte alıyorum çok mutluyum bence kilo zayıflıktan çok daha güzel kıymetini bilin
Canım üzme kendini rabbim inşallah sana sağlıklı bebek versin bende yaşadım acını anlayabiliyorum zor bi durum ama rabbimin bildiği vardır belki sağlıklı değildi inşallah rabbim gönlüne göre bir evlat versin dualarım seninle
Yaa ağzın bal yesin seninde çok yakışıklı tombik sarı bi oğlun olsun
bende kilo alamıyordum hiç annem hastane hastane gezdirirdi kilo alayım diye çok şükür bu hamilelikte alıyorum çok mutluyum bence kilo zayıflıktan çok daha güzel kıymetini bilin
Canım üzme kendini rabbim inşallah sana sağlıklı bebek versin bende yaşadım acını anlayabiliyorum zor bi durum ama rabbimin bildiği vardır belki sağlıklı değildi inşallah rabbim gönlüne göre bir evlat versin dualarım seninle
Bugün bebeğimizi gördük çok şükür 10+4 çıktı. Bir zıplamalar gözlerini kapatmalar maşallah
yalnız bağırsakları içerde değil 11. haftaya kadar içeri girmesini bekleriz dedi doktorum iki hafta sonra ikili test için çağırdı inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz dualarınızı eksik etmeyin kızlar benim hep dualarımdasınız. Birde bu durumu duydunuz mu daha önce
Ah bu babalar bizimki de hep hastane günleri yoğun olur ne hikmetse ben hastaneye tek gittiğim gün çocukla ilgili sorularına bile cevap vermiyorum gelip ogrenseydin diyorum biraz sinirleniyo ama banane ben tek yapmadım çocuğu hastaneye gelsin bi zahmet sende dene bu yontem ise yarıyor ama gercekten izin alamiyorsa bilemem şimdi benim yüzümden adam zor durumda kalmasin
Valla canım benjm anladiigm kalp atışı ile bı alakası yok bu işin ama anladığım kadarıyla senin gönlün baya baya kızdan yana Allah gönlüne göre versin :))
Valla canım benjm anladiigm kalp atışı ile bı alakası yok bu işin ama anladığım kadarıyla senin gönlün baya baya kızdan yana Allah gönlüne göre versin :))