2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Birinci boş gebelik oldu ya yine öyle olur diye korkuyo onda gidince bana belli etmedi ama sevincini eve gelir gelmez dedesinden başlamıştı haber vermeye ben de artık hiçbişey söylemicem bu yöntem güzelmiş

Ay İyiyim sagol bugün biraz temizlik yaptım oglumda huysuz du giremedim şimdi uyuyunca geldim hemen sen nasılsin kuzum
Hoşgeldine canım çok sizin kadar aktif yazmasam da mutlaka okuyorum bakıyorum hepinize göremeyince merak ettim ben de iyiyim çok şükür mide yanmalarım hariç

Birde benim canım heeeepp amaheeep tatlı çikolata istiyor kalp atışı ve Dr kız diyor vücudum erkek diye bağırıyor resmen
Valla kuzum ben oglumda ağzıma tatlı surememistim hiç sevmezdim ful turşu eski elma limon yemistim bunda da canım her dakika çikolata jelibon pasta istiyo

Yeterki sağlıkla o günleri görebileyim dedüşük sonrası hamilelik süreniz uzun sürdü mü peki? İnşallah siz de sorunsuz geçirirsiniz sürecinizi
Evet canım 3 seneye anca oldu ama ben kilo aldım şekerim çıktı polikistik over olduğumu öğrendim üstüne eylül başında korona oldum sonrada dedim rabbim sana bırakıyorum doktorlar olmaz diyor sen daha iyisini bilirsin diye saldım kendimi koronadan sonra yumurtlama yaşadım değerlendirdim çok şükür kısmet o zamana tuttu inşallah sende hiç sıkıntı yoksa hemen kalırsın bende yumurtlama olmadığı için kalamamışım birazda kısmet canım ama sen stres olma Allah vereceği günü saati bilir yeterki stressiz yasa ben çok stres yaşadım oda etki etti Inşallah sen en kısa zamanda hamile kalirsin

Valla kuzum ben oglumda ağzıma tatlı surememistim hiç sevmezdim ful turşu eski elma limon yemistim bunda da canım her dakika çikolata jelibon pasta istiyo
tam şöyle bı soylentinin peşine düşüp umitleneyim hayaller kurayim diyorum olmuyor yahu hep ters köşe çok.degisik coook

Hoşgeldine canım çok sizin kadar aktif yazmasam da mutlaka okuyorum bakıyorum hepinize göremeyince merak ettim ben de iyiyim çok şükür mide yanmalarım hariç
Ya Teşekkür ederim ❤ bende bugün giremeyince boşlukta hissettim aklim hep burda kaldı oyle alışmış im ki

Amin aminn hayırlı zamanda inşallah

Birinci boş gebelik oldu ya yine öyle olur diye korkuyo onda gidince bana belli etmedi ama sevincini eve gelir gelmez dedesinden başlamıştı haber vermeye ben de artık hiçbişey söylemicem bu yöntem güzelmiş
Evet denendi onayladı yöntem inşallah hayirlisiyla bu Bebeğinizi kucağıniza alacaksınız

Kızlar cinsiyet yüzde 99 belli dedi. Şok oldum ama erkek
Ay maşaAllah %99 dedi ha şimdiye kadar bu kadar yüksek oran alan olmadı sanırım. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün küçük prens
Kimseyi kırmak istemem ama karadenizde gerçekten yemek kültürü yok. Ne çeşit var nede evlerde güzel yemek yapılıyor. Genelde ot ağırlıklı kuzu eti bile pek sevmezler.
O kadar haklısın ki kayınvalidemler Erzurumlu ama hep karadenizden etkilenmişler yakın diye heralde, şimdiye kadar evinde sarma, pilav, çorba, tavuk ve hazır köfte dışında bir şey yediğimi hatırlamıyorum, yemek yapmayı bilmediğini düşündüğüm zamanlar çok oldu açıkçası bizim yemeklerimizin acı ve tuzlu olduğunu söylüyor içine acı koymasakta acı olmuş bu diyor

tam şöyle bı soylentinin peşine düşüp umitleneyim hayaller kurayim diyorum olmuyor yahu hep ters köşe çok.degisik coook
Öyle valla tüm söylentiler bu topikte çöp oluyo hele bi MahidevranSultan mız var sağolsun hiç bir teori bırakmadı hepsini curuttu tek umudumuz doktorlar sen erkek istiyorsun galiba

Kızlar yarin11+6 oluyorum sizce folik asii bırakayım mı bide benimki yüksek dozlu yarım içiyordum dr da birşey demedi 10+3 de gitmiştim yoksa 4 dune kadar kullanayim mı dr gidene kadar tereddütte kaldim

Sağol canim erkekler erken gösteriyor ondan:)

Doktorun ultrasonu çok iyi galiba ne kadar net görmüşsün maşallah..ben duymadım hiç inşallah herşey yolunda gider

Kızlar yarin11+6 oluyorum sizce folik asii bırakayım mı bide benimki yüksek dozlu yarım içiyordum dr da birşey demedi 10+3 de gitmiştim yoksa 4 dune kadar kullanayim mı dr gidene kadar tereddütte kaldim
Benim folik asit te 11 +2 olduğumda bitiyor haftaya. Doktora bugün yazdim. Bi daha alacak miyim diye. Hayir dedi. Bulantın yoksa multivitamin söyledi onu kullan dedi.

Selaaam ben geldiiim
LesaM canım benim hayırlı olsun oğlun sağlıkla kucağına al inşallahben seninkini erkek hissediyordum zaten sen kız hissediyorsun diye söylemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…