2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim folik asit te 11 +2 olduğumda bitiyor haftaya. Doktora bugün yazdim. Bi daha alacak miyim diye. Hayir dedi. Bulantın yoksa multivitamin söyledi onu kullan dedi.
Benimki numarasını veremedi çok yoğunum arasanda açamam dedi doğru bazen asistanı acıyor cep telefonunu onun yerine hastaneyi ağa bağlasınlar eğer açamazsam kesinlikle bana dönsün die mesaj yazdır dedi çok yoğun bir doktor hep ameliyat kıyafetiyle geziyor wc bile gidemiyor gece açlıktan şekerim düştü zor duruyorum diyordu

Oo maşallah

Patatesli börek yaptım onu yedim dün LesaM sağolsun canım çekmişti
Erik yok hala
Kötüydüm bugün biraz yazamadım canım benimm sağolasın
Hayırdır canım kötü birşey yoktur inşallah. Valla sen erik erik de bende yarın gidip şu tatlıyı alıp yiycem eşimle ugrasmiycam benden bekliycene git al ye dedi adam haklı

Hayırdır canım kötü birşey yoktur inşallah. Valla sen erik erik de bende yarın gidip şu tatlıyı alıp yiycem eşimle ugrasmiycam benden bekliycene git al ye dedi adam haklı
Ahahaha git al kız kendin boşver kocanı tatlı da istiyorsun kesin erkek
Kötü değilde çok nefes darlığı çektim bugün yataktan kalkamadım midemde çok fenaydı girdim buraya da yazamadım

Yarın hastaneye gideceğim, Aşkı memnu da Beşirle dalga geçerdim bi söyleyemedi Gavat Adnana diye meğerse çocuk gerçekten zor nefes alıyormuş bugün aynısını yaşadım,Bundan sonra Beşir en sevdiğim karakter

Selaaam ben geldiiim
LesaM canım benim hayırlı olsun oğlun sağlıkla kucağına al inşallahben seninkini erkek hissediyordum zaten sen kız hissediyorsun diye söylemiyordum
Kızımdaki belirtilerin aynısı olunca erkeğe ihtimal bile vermemiştim ama tüm belirtileri benim oglan çürüttü sagolsun

Vay vicdansız niye söylemedin erkek hissettigini
Patatesli börek yaptım onu yedim dün LesaM sağolsun canım çekmişti
Erik yok hala
Kötüydüm bugün biraz yazamadım canım benimm sağolasın
Aaa deme ya bilsem soylemezdim

Kızlar yarin11+6 oluyorum sizce folik asii bırakayım mı bide benimki yüksek dozlu yarım içiyordum dr da birşey demedi 10+3 de gitmiştim yoksa 4 dune kadar kullanayim mı dr gidene kadar tereddütte kaldim
Cnm ben gunde 2 defa iciyorum hem sabah hem aksam ama bugun son kez ictim artik demjr hapina basliyorum.su an 12+4 benim. gecen carsamba gittigimde cmt icin folik asit birakilcak, demire baslanilacak demisti.

Kızlar yarin11+6 oluyorum sizce folik asii bırakayım mı bide benimki yüksek dozlu yarım içiyordum dr da birşey demedi 10+3 de gitmiştim yoksa 4 dune kadar kullanayim mı dr gidene kadar tereddütte kaldim
12 de gittiğimde bıraktım fark yok sen de tam denk gelir sorarsın

Kızımdaki belirtilerin aynısı olunca erkeğe ihtimal bile vermemiştim ama tüm belirtileri benim oglan çürüttü sagolsun

Vay vicdansız niye söylemedin erkek hissettigini

Aaa deme ya bilsem soylemezdim
Sana oğlan çok yakışır kız
Kız çıkarsa olay olmasın diye
Yok yok iyi oldu iyi geldi börek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…