2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Var aslında iyi fikir canım sağolasın sen nasılsın deprem olmuş çok geçmiş olsun
Sağol canım iyiyim ben de şiddetli değildi bi an hızlı salladı geçti en çok korktuğum nefes darlığı ya ben de canın sıkkın felan sanmıştım inşallah iyi gelir bi an önce geçer

Sağol canım iyiyim ben de şiddetli değildi bi an hızlı salladı geçti en çok korktuğum nefes darlığı ya ben de canın sıkkın felan sanmıştım inşallah iyi gelir bi an önce geçer
Oh iyi 2020 de böyle bir yıl ne yapalım felaketler üst üste geliyor Allah beterinden saklasın Canım sıkkın olduğu zaman burada teselli oluyorum inşallah canım Allah razı olsun

Yarın doktora gidicem sonuç için kontrol muayenesi sıra almayın demiş ama bakar heralde Gerekirse alırız baksın
baksın baksın büyük ihtimal görür. Sen benden öndesin daha iyi görünür hatta
Tebrik ederim. Saglikla kucagini alirsin pasayi benim 3 hafta sonra doktor randevum daha ogrenmem icin cook var...
Teşekkürler canım. Varmış seninkine de baya:)

Oh iyi 2020 de böyle bir yıl ne yapalım felaketler üst üste geliyor Allah beterinden saklasın Canım sıkkın olduğu zaman burada teselli oluyorum inşallah canım Allah razı olsun
Aynen öyle 2021 e darısı bebişlerle sağlık güzel yıl inşallah Çekirdek aile oliciz artik Ben de iyi geliyor burası geçmezse dr git senden de canım razı olsun canım

Kızlar benim karnım kaşınıyor arada birde baktım ki pul pul dökülüyor, karnım hafif büyüdü,yavaş yavaş büyüyor onunla mı alakalı bilemedim ne olduğunu

Aynen öyle 2021 e darısı bebişlerle sağlık güzel yıl inşallah Çekirdek aile oliciz artik Ben de iyi geliyor burası geçmezse dr git senden de canım razı olsun canım
Yarın gideceğim kuzum
Ay evet çekirdek aile artık o restoranlardaki 4 kişilik masalara tam olacağız

Kızlar benim karnım kaşınıyor arada birde baktım ki pul pul dökülüyor, karnım hafif büyüdü,yavaş yavaş büyüyor onunla mı alakalı bilemedim ne olduğunu
Benim her yerim kasiniyor kan dan dolayim acaba dedim daha cok dolasim oluyormus hamilelikde sabah karnim duz gece yatarken 6 aylik gibi

Döküntü kuruluktan oluyor sanırım mevsim geçişlerinde olur öyle, bacaklarım dökülüyor benimde

Senin kayınvalidenin ağzının tadı yokmuş o zaman Erzurumlular da et severler senin kaynananın işine gelmiyo sanırım yemekle uğraşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…