2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ahahaha git al kız kendin boşver kocanı tatlı da istiyorsun kesin erkek
Kötü değilde çok nefes darlığı çektim bugün yataktan kalkamadım midemde çok fenaydı girdim buraya da yazamadım
Geçmiş olsun canım virüsün yedi haltlar onlar dikkat et kendine bebişine sürekli dinlen uyu anca öyle geçiyor bu hastalık

Hayırdır canım kötü birşey yoktur inşallah. Valla sen erik erik de bende yarın gidip şu tatlıyı alıp yiycem eşimle ugrasmiycam benden bekliycene git al ye dedi adam haklı
Eşinin gözünün onünde ye ona vermë sakın cani ceksinde rüyasında yesin
Midemi boşver de,Nefes darlığı çekiyorum
Yaa kuzum çok geçmiş olsun hayirlisiyla bi defolup gitseydi vücudundan şu virüs hastaneye gidince habee et
İşte bak bir nusibet bin nasihatten iyiymis yıllarca anlam veremedigin Beşiri bi günde anladın

LesaM kuzum oglusun olcakmis ay dedim mi hatırlamıyorum bu aralar fazla dalginim ama hayirli olsun sağlıkla kucağına al ne güzel bi oğlan bir kız kotasini doldurdun darisi bize inşallah bakma burda kız diye tutturduguma oğlan var diye yoksa erkeklerde bal oluyo hayirlisiyla kucağına al inşallah ne güzel kaynana olur senden

Yarın doktora gidicem sonuç için kontrol muayenesi sıra almayın demiş ama bakar heralde Gerekirse alırız baksın
Yapıs yakasına size bekle diye söylemek kolay ben ve bizim topikte ki kadınlar meraktan catlicak bunu onlara yapamam de ogrenmem lazım diye tutturduguma

Canım ya midem fena olmasa yapıp yollardım sana. Ben de eşimde erzurumluyuz ketemiz böreğimiz kadayıfımız meşurdur.
Yaaa Teşekkür ederim düşünmen yeter internetten tarif denedim ama orjinal Erzurum ketesi gibi olmadi buralarda da hiç Erzurumlu komsum yok sorayım orjinale en yakın tarif hangi sitede var acaba onu deseniz yeter

Kızlar Merhaba, ben kaç gündür yazamadım stresimden . Çarşamba günü kan tahlili verdim . Fetal DNA YAPTIRDIM. Benimki riskli gebelik diğe doktor yapalım dedi. Haftaya cuma sonuçlar çıkacak . Düşününce tedirgin oluyorum. Hayırlı sonuçlar alalım da içim rahat etsin ..

Yaaa Teşekkür ederim düşünmen yeter internetten tarif denedim ama orjinal Erzurum ketesi gibi olmadi buralarda da hiç Erzurumlu komsum yok sorayım orjinale en yakın tarif hangi sitede var acaba onu deseniz yeter
youtubede hayalimdeki yemekler kanalında ablamın meşhur ketesi olarak çıkıyor. o tarifi iç harcı tuzlu ve boyutları daha küçük olarak yapıyorum. bizim tarifle aynı zaten.

Kaçıncı haftada öğrendin ? İlk kızımda 12 +2 de öğrenmiştim bunda 12+0 da çağırdı doktor da çok merak ediyorum
Ben daha ogrenmedim. 3 hafta sonra.kontrol var ona gidince ogrenirim. Fetal dna testi yaptirmistim haftaya sonucu cikar orda ogrenirim diye dusunuyorum. Ben artik merak etmiyorum kiz bebek cok istiyordum tum yorumlar erkege gitti alistirdim erkek cocugum olacak diye

Amin cnm ben de yaptirdim gecen cuma yaptim bu hafta cikar gecen haftadan beri aklim surekli sonucta ins temiz cikar sonuclarimiz

Amin cnm ben de yaptirdim gecen cuma yaptim bu hafta cikar gecen haftadan beri aklim surekli sonucta ins temiz cikar sonuclarimiz
İnşallah canım temiz çıkar . Sen neden yaptırdın? Benim ilk gebeliğimde bebeğim büyümedi ve doğumdan sonra 2 ay yaşadı bebek yoğum bakımımda ama kaybettik .. doktorda riskli gebelik diğe yaptır dedi

youtubede hayalimdeki yemekler kanalında ablamın meşhur ketesi olarak çıkıyor. o tarifi iç harcı tuzlu ve boyutları daha küçük olarak yapıyorum. bizim tarifle aynı zaten.
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah oğlum öğlen uykusuna yatarda denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…