- 26 Nisan 2019
- 5.391
- 8.908
- 198
Her hafta gitmiyormusun artikBende 2 hafta sonra gidicem canim 38 e kadar beklicem gece cok oynuyo benim bebegimde ama nereye neresini vuruyo onu bilmiyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hafta gitmiyormusun artikBende 2 hafta sonra gidicem canim 38 e kadar beklicem gece cok oynuyo benim bebegimde ama nereye neresini vuruyo onu bilmiyorm
Bu hafta icin cagirdi ama ben gitmicem bir sikintim yok su anlikHer hafta gitmiyormusun artik
canım bana düşmez belki ama son haftalarda ihmal etme git bence. kötü hissetmesende kontrol altında olmak her açıdan iyi.Bu hafta icin cagirdi ama ben gitmicem bir sikintim yok su anlik
Karnımın en alt kısmında hıckırıyor kasıklarımın orda. Bende kafası mı hareket ediyor diye düsünüyorum hıckırırkenay evet ben yoruluyorum onun yerine resmen.
Evet benimki de öyle. Ama o pıt pıt atan yer tam olarak neresi oluyor onu merak ediyorum. Karnımın altında ama tam kasıklarımda da değil sanki.♀
Benim bağırsaklar nerdeyse hic çalışmadıgı icin gaz sancısıda oluyor. Ilac kullanıyorum onun icin.Gaz sancınız oluyor mu 36+4 üm
önceki kontrolde baş aşağıydı bakalım bu sefer nerede diyecek. ben anlayamıyorum.Karnımın en alt kısmında hıckırıyor kasıklarımın orda. Bende kafası mı hareket ediyor diye düsünüyorum hıckırırken
Canım fl yazan yerdeki rakamı 7 le çarpınca çıkıyormuş boy. Bende öyle öğrendim geçen kontrol. Seninle aramızda 2 gün varmış.Yarın kontrolüm var insallah bebek büyümüstür. 3hafta önce gittigimde biraz kilo almıstı ama hic uzamamıstı. Gecen hafta devlete gittim ama boy hic söylemiyor, boyu ögrenmek icin özeli beklemek zotunda kalıyorum.
Sıkıntı olmasa da son haftalar her hafta gitmen gerekiyor cnm gitsen daha iyi olur nts ye giriyorsun vsBu hafta icin cagirdi ama ben gitmicem bir sikintim yok su anlik
Ultrason kagidi vermiyor devletteCanım fl yazan yerdeki rakamı 7 le çarpınca çıkıyormuş boy. Bende öyle öğrendim geçen kontrol. Seninle aramızda 2 gün varmış.![]()
ben şehir hastanesine gidiyorum orada veriyor ama tabi her hastane doktor bir olmayabilir.Ultrason kagidi vermiyor devlette
Bnim bu 4.canım üçü normal oldu bu sezeryan olacak tüp baglatacağım için. Bnde üçüncü gebeliğimde kızımı 40+2 de doğrdum 4240gr oldu baya bekledi ama progestan kullanmıştım doğuma kadar diğerleri erkn oldugu için dr vermiştiİnşAllah :) Senin ilk dogum degildi galiba normal mi olacak sezeryan mı. Benim normaldi ilki bunda da bir sorun yoksa normal olacak ama bakalım ablası gibi 40 haftayı dolduracak mı acaba merak ediyorum
Cnm benim bebeğimi böyle küveze almislardi sonrada iki gun kuvezde kaldi şükür suan iyiyiz ablam hep basinda beklediKızlar biraz garip bir soru olabilir ama çok merak ediyorum, sezeryanda bebeği giydirdikten sonra nereye götürüyorlar? Anne dikişleri yapılıp odaya gelene kadar bebek me yapıyor
inşallah ağrıların çabucak geçer oğlun mışıl mışıl uyur. doktorun seni düşünüp estetik yapması ne güzel. daha çok yenisin 40 bile çıkmadı yavaş yavaş gidecek o şişlikler inşallah.Dilaraerdigan canim hayırlı olsun gözün aydın
Kizlar fazla giremiyorum bebek hiç uyumuyor resmen sabahlıyoruz. Sürekli agliyor kara oglum benimanasini cok yoruyor sali gününe 3 hafta olacak biz doğum yapali ama hala benim ödemlerim ve şişliğim gitmedi dikiş yerlerim cok agriyor doktor saol biraz estetik yapmış ölü deriden 200 grmdan fazla aldim karnın cok sarmıştı dedi çok güzel dikmiş varla yok arası dikisler ama içerisi.oyle aciyorki anlatamam yeni doğum yapmışım gibi zor oturup zor kalkıyorum resmen
![]()
MasallahCnm benim bebeğimi böyle küveze almislardi sonrada iki gun kuvezde kaldi şükür suan iyiyiz ablam hep basinda bekledi![]()
Hemde nasıl bir kaç gündür fena gaz sorunu var ama haftam 35+2Gaz sancınız oluyor mu 36+4 üm