• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İyi geceler kızlar
tubaslk tubaslk melapaaaaa :KK54::KK3:bugün göremedim sanki seni
İyisindir inş annen yanında olduğu için özlem gideriyorsunuzdur 🥰
LesaM LesaM
@MrvCn
Kızlar sizin anneler ne zaman geliyor
Başka var mıydı uzaktan annesi gelecek olan

Benimki de uzaktan gelcek. Ben istanbuldayım. Burda da evleri var Ama doğuma giderken haber vericez. Babam son ana kadar istanbula gelmek istemiyor. 😀

Ohh maşallah sana.🧿
Benim geçen gün eşim camları sildi perdeler yıkandı. Halılarım yıkamada koltuğuda yıkamaya gelecekler. Kızımın dolabını bugün aldığım düzenleyicilerle düzenledim küçükleri kışlıkları kaldırdım oğluma yer açtım. Buzluğa atacaklarımı yaptım attım. Bir mutfak dolaplarım kaldı onuda kardeşime sildiricem.🤭
Ben ve ev hazırız ama düne kadar erken gelecek diye korktuğum bebeğimin bugün nedense 40. haftaya kadar doğmamasından korkmaya başladım. 🤪🤪
Ben hala oğlumun dolabı ve benimkini düzenlemeidm buzluk için de birşey yaptığım yok🤭

Canım akşam okudum yazdıklarınızı ama 22:00 gibi uyumuşum saat 05:00 te uyandım reflüm var deli gibi . Bugün bebişimin karnımda son salı sı :) haftaya salı bizimle allah nasip ederse çok heycanlıyım 🥰
Günaydın kızlar
Bizimde öyle son salı😀
1 Haziran taliplileri😀
tubaslk tubaslk
LesaM LesaM
NarinNarin NarinNarin 😃😃
Gelmek isteyenleri bekleriz😂😂
Ameliyat için gerekli testleri yaptırdım kızlar ben doktor istemişti cumartesi günü
Pazartesi covid testi için ve anestezi ile görüşmek için gidicem salı sabah yatış yapıcam 12 gibi doğuma alırım dedi

Ben hala oğlumun dolabı ve benimkini düzenlemeidm buzluk için de birşey yaptığım yok🤭
benimkiyle hiç uğraşmadım bile ben.🤪 kızımın dolabına mecburi el attım küçükleri kışıkları kaldırmasam tüm dolabı onun eşyaları kaplıyor. 🤣 Buzluğa attıklarımı ne zaman kullanırım hiç bilmiyorum ama iyi oldu elimin altında olması. Annem 40 kım çıkana kadar duracak yanımda. Bizde kurban bayramından sonra yıllık iznimizi alıp bursaya gidip ailelerimizin yanında geçirmeyi düşünüyoruz. Kızım orada çok aktif arkadaşları da var evde hem bebek hem onla aynı şekilde ilgilenemem etkilenir diye korkuyorum. Tabi şimdi bol keseden atıyorum kim bilir bebek doğunca neler yaşıycaz neye mecbur kalıcaz. 🤷🏽‍♀

Günaydın kızlar
Bizimde öyle son salı😀
1 Haziran taliplileri😀
tubaslk tubaslk
LesaM LesaM
NarinNarin NarinNarin 😃😃
Gelmek isteyenleri bekleriz😂😂
Ameliyat için gerekli testleri yaptırdım kızlar ben doktor istemişti cumartesi günü
Pazartesi covid testi için ve anestezi ile görüşmek için gidicem salı sabah yatış yapıcam 12 gibi doğuma alırım dedi
Ayyyy çok heyecanlı yaa.🤩🤩🤩
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.

kızın için neden çanta hazırlıyorsun birine mi bırakacaksın yoksa hastaneye mi gelecek seninle ?
İlk başta benle hastaneye gelir ama sonra duruma göre ya annem ya kayınvalidem alır daha 19 aylık olduğu için bez ve mamasını koymam lazım belki bizim eve uğrayamazlar birkaçta kıyafet koyarım

Olur valla eşime söylüyorum akşamları bugün biri daha doğurdu 😞 diye bi sen kaldın zaten diyo sanki aşirete erkek çocuk doğuramayab gelin gibi hissediyorum kendimi artık 😂
Ben ilk çocuğumu 40 da doğurduğum için eşim bişey diyemiyor 😂 ama akrabalar arasında benı doğurtan birkaç kişi olmuş sağolsunlar 😂

İlk başta benle hastaneye gelir ama sonra duruma göre ya annem ya kayınvalidem alır daha 19 aylık olduğu için bez ve mamasını koymam lazım belki bizim eve uğrayamazlar birkaçta kıyafet koyarım
Daha küçük gerçekten inşallah sorunsuz eve dönersiniz. Senin kızda kıskanma olmaz en azından bu konuda rahatsın ben bide bunu düşünüyorum.🙈

• Beğen
Reactions: H E
Daha küçük gerçekten inşallah sorunsuz eve dönersiniz. Senin kızda kıskanma olmaz en azından bu konuda rahatsın ben bide bunu düşünüyorum.🙈
Ay evet şuan daha kıskanmak ne demek anlamıyor 😂 ama bakalım biz neler yaşıcaz bebekleri görünce çok seviniyor ama sürekli kucakta olunca ne tepki vericek 😂 senınki kaç yaşında

Benım 8 Haziran gözüküyor bundan 1 hafta önce sorsan gelicek derdim inanılmaz sancım olmuştu 😂 ama ne hikmetse durdu beyfendi , bugn tam 38+0 ım bakalım bu sefer 39+ larda beklıyorum inşallah kırmaz anasını
Erkekler geç gelio kısmı doğru olabilir o zmn bknz bnm ilki 40+5te zorla çıkardık bıraksak 45i görürdü içerde 😂 ana tabi gönlüne göre olsun haftaya gelsin bekletmesin anasını 🙏🏿😄😄 ben de max bu haftaya dayanabilirim gibi bi ruh hali içindeyim yetti canıma diorm bazen doğuranları görünce sıra bende olsn diorm 🤪 severb severb H E H E ama size ben de sarılcam teletabi misali sarılalım sıkı sıkı diyip 🤣

Ay evet şuan daha kıskanmak ne demek anlamıyor 😂 ama bakalım biz neler yaşıcaz bebekleri görünce çok seviniyor ama sürekli kucakta olunca ne tepki vericek 😂 senınki kaç yaşında
4 yaş 4 aylık olacak haziranın 2 sinde.😁 hepimiz farklı sıkıntılar yaşıycaz gibi yeni bir hayat yeni bir düzen olacak. Eşim biz niye başımıza iş aştık kızımız ne güzel büyümüştü diyor.🤣🤣🤣

4 yaş 4 aylık olacak haziranın 2 sinde.😁 hepimiz farklı sıkıntılar yaşıycaz gibi yeni bir hayat yeni bir düzen olacak. Eşim biz niye başımıza iş aştık kızımız ne güzel büyümüştü diyor.🤣🤣🤣
Ah azcık venım eşime de şu hislerden lütfen 😂 daha doğmadan 3. Yü ne zaman yapsak diyor kafayı yemiş😂
Direk kötü bakışlar ve bağışlar eşliğinde bu hayaline veto koydum 😂

Erkekler geç gelio kısmı doğru olabilir o zmn bknz bnm ilki 40+5te zorla çıkardık bıraksak 45i görürdü içerde 😂 ana tabi gönlüne göre olsun haftaya gelsin bekletmesin anasını 🙏🏿😄😄 ben de max bu haftaya dayanabilirim gibi bi ruh hali içindeyim yetti canıma diorm bazen doğuranları görünce sıra bende olsn diorm 🤪 severb severb H E H E ama size ben de sarılcam teletabi misali sarılalım sıkı sıkı diyip 🤣
Amannn töbe de 😂 ben İnan 1 hafta daha nasıl dayanırım bilmiyorum 😂

Bende benden sonraki tarihlerin doğurduğunu görünce çok kıskanıyorum 😂

Ah azcık venım eşime de şu hislerden lütfen 😂 daha doğmadan 3. Yü ne zaman yapsak diyor kafayı yemiş😂
Direk kötü bakışlar ve bağışlar eşliğinde bu hayaline veto koydum 😂
Ovvv maşallah size yaa. 🧿
Benim eşim babadan çok anne gibi olduğu için ikiden fazlasının sorumluluğunu alabileceğine asla inanmıyor. 2 çocuk yetermiş ona göre bende onun gibi çocuk bakımında çok destek olan bir eşim olduğu için 4 tane olsun istiyorum.🤭🤭🤭

Ovvv maşallah size yaa. 🧿
Benim eşim babadan çok anne gibi olduğu için ikiden fazlasının sorumluluğunu alabileceğine asla inanmıyor. 2 çocuk yetermiş ona göre bende onun gibi çocuk bakımında çok destek olan bir eşim olduğu için 4 tane olsun istiyorum.🤭🤭🤭
Benım eşimde inanaılmqz destektir , hatta kızım bana hiç düşkün değil 😂 dışarda görseniz bizi heralde bu kadın çocuğun üvey annesi dersiniz 😂
Sorumluluk onda olduğu halde istiyor ama ben bir gebelik daha düşünemiyorum bunda çok zorlandım 😣

Back
X