- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
İnşalllaaaahhhhhhhhhhh bu cuma randevum var 2900-3000 civarı olmusşutr benım için ideal39u görsünler yaa ecik ele gelsinlerhaftaya doğuruo mıyuz
![]()

Hiç fazlasında gözüm yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşalllaaaahhhhhhhhhhh bu cuma randevum var 2900-3000 civarı olmusşutr benım için ideal39u görsünler yaa ecik ele gelsinlerhaftaya doğuruo mıyuz
![]()
Benim 2 haziranGünaydın kızlar
Bizimde öyle son salı
1 Haziran taliplileri
@tubaslk
LesaM
@NarinNarin
Gelmek isteyenleri bekleriz
Ameliyat için gerekli testleri yaptırdım kızlar ben doktor istemişti cumartesi günü
Pazartesi covid testi için ve anestezi ile görüşmek için gidicem salı sabah yatış yapıcam 12 gibi doğuma alırım dedi
Hadi inşalllaaahhhh bence 3000 i geçer seninkiİnşalllaaaahhhhhhhhhhh bu cuma randevum var 2900-3000 civarı olmusşutr benım için ideal
Hiç fazlasında gözüm yok.
Ya benım bebekler zayıf oluyorHadi inşalllaaahhhh bence 3000 i geçer seninkiBnm de yarın randevu bakalm neler olcak açılman var sancın var fln der die dua ediorm
![]()
bu konuda haklısın benim de bu hamileliğim çok zor geçti. Ama kızımda doğumdan 2 sene sonra hamileliği çok özlemiştim yine her şeyi unutup özliyeceğimi düşünüyorum.Benım eşimde inanaılmqz destektir , hatta kızım bana hiç düşkün değildışarda görseniz bizi heralde bu kadın çocuğun üvey annesi dersiniz
Sorumluluk onda olduğu halde istiyor ama ben bir gebelik daha düşünemiyorum bunda çok zorlandım![]()
Ben kızımda hamile değilmişim onu anlıdm.. okdar rahat bir hamilelikti ki basıl gözüm boyandıysa 1 yaşına geldiğinde hamile kaldımbu konuda haklısın benim de bu hamileliğim çok zor geçti. Ama kızımda doğumdan 2 sene sonra hamileliği çok özlemiştim yine her şeyi unutup özliyeceğimi düşünüyorum.![]()
bnmkiler de öle oğlum 40+5 te doğdu 3300dü, dediğin gibi doğum sonrası hızla kilo aldı her ay toparladı hızlaYa benım bebekler zayıf oluyorkızım 40+2 de 3200 doğdu ama hiç ödem atmadı ve doğduktan sonra her ay 1.5 kilo aldı toparladı ondan sanırım zayıf doğması korkutmuyor :)
Bizim evde nst cihazı var çekiliyorum canım sıkıldıkçane acı ki sancım yok . Açılma zaten bende bakılmıcakmış 40 a kadar
yani öyle bi bebek görmeye gidicez cuma günü
Sen 9 hazirana doğurursun bence yaKızlar ben sonunda 9 hazirana randevu alabildim![]()
ooo maşallah sağlıkla gelsin bakalm zamanı gelinceCiktim kontrolden :) bebisim 2 kg 700 olmus ve 3 cm acilmam varmis.. doktor 40. Haftayi beklemez dedi ama bilemicem![]()
Masaallah kuzuya nasip canım artık riskli haftaları atlattık bebisler sağlıkla gelsin zamanindaCiktim kontrolden :) bebisim 2 kg 700 olmus ve 3 cm acilmam varmis.. doktor 40. Haftayi beklemez dedi ama bilemicem![]()
Maasallah canimCiktim kontrolden :) bebisim 2 kg 700 olmus ve 3 cm acilmam varmis.. doktor 40. Haftayi beklemez dedi ama bilemicem![]()
Sen baya iyimişsin.Ben kızımda hamile değilmişim onu anlıdm.. okdar rahat bir hamilelikti ki basıl gözüm boyandıysa 1 yaşına geldiğinde hamile kaldım![]()
Ooo Maşallah senin kız aceleci çıktı.Ciktim kontrolden :) bebisim 2 kg 700 olmus ve 3 cm acilmam varmis.. doktor 40. Haftayi beklemez dedi ama bilemicem![]()
Benim randevum yarın bakalim ne diyecek dr. Suan geçen hafta ile aynıyım sadece karnım daha çok aşağı indi diye düşünüyorumGünaydın kızlar
Bizimde öyle son salı
1 Haziran taliplileri
@tubaslk
LesaM
@NarinNarin
Gelmek isteyenleri bekleriz
Ameliyat için gerekli testleri yaptırdım kızlar ben doktor istemişti cumartesi günü
Pazartesi covid testi için ve anestezi ile görüşmek için gidicem salı sabah yatış yapıcam 12 gibi doğuma alırım dedi
Eşim biyomedikal satışcıısıbnmkiler de öle oğlum 40+5 te doğdu 3300dü, dediğin gibi doğum sonrası hızla kilo aldı her ay toparladı hızlaevde nst konusunda ciddi msn yaaa
![]()
![]()
Bence bişwy demene kadar onlar hep tahmın :)kızlar benım kafa 2hafta önde karın çapı 1 hafta kemıkte 1gun gerıde cıkıyor.Tabı bunların ortalamasıyla hafta hesaplanıyor 5gun onde gıdıyoruz 34+5 ken 2633 cıkmıstı kılosu sızce dogrumudur??Ya da ben cocuk 2hafta ondemı dıyecem 5gunmu onde dıyecem bılemıyorum kafa nıye öndehep oyleydı ama başından beri..ılk gebelıgım fazöa tecrubemde yok bılgısı olan arkadaslar cevaplarsa cok sevınecem
Önde demenize gerek yok bence. Son adet tarihine göre konuşmak gerekiyor. Çocuğun ölçümleri önde olsa bile son haftalarda hemen hemen esitleniyor. Benim de kilosu vs hep önde giderdi şimdi eşitlendi. Genelde açık kapanıyor yani sonradankızlar benım kafa 2hafta önde karın çapı 1 hafta kemıkte 1gun gerıde cıkıyor.Tabı bunların ortalamasıyla hafta hesaplanıyor 5gun onde gıdıyoruz 34+5 ken 2633 cıkmıstı kılosu sızce dogrumudur??Ya da ben cocuk 2hafta ondemı dıyecem 5gunmu onde dıyecem bılemıyorum kafa nıye öndehep oyleydı ama başından beri..ılk gebelıgım fazöa tecrubemde yok bılgısı olan arkadaslar cevaplarsa cok sevınecem