• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Dün 2 saat yürüdüm . Buralar biraz bayır. Bugün bacaklarımı üst üste koyamıyorum. Yer sofrasına katiyen oturamiyorum. Aşağı inmeye başlamış mıdır acaba 😁
Ben hala zorlasam bacak bacak ustune koyabiliyorum ama bebek baya inmis asagiya onla alakasi varmi bilemedim😁

Kizlar 38+4 oldum kontrolden geldim. Bugün tekrar çatı muayenesi yapti doktor. Bu sefer çok cnm yandı tansiyonum düştü hafif kanamam oldu 2cm açılma varmis. Bebek de 3700 .normal doğum deneriz ama zor ve riskli olur dedi. Hayırlısı artık 🙏
Allah Allah ya neden canınız yandı acaba 😣
Doktorlar baştan böyle konuşunca çok sinir oluyorum ya zor ve riskli ne demek yani bi hamileye söylenecek son şey . Eğer normal istiyorsanız bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim beden zor ve riskliymiş birde o kontrol etsin. Sonra gene kendi doktorunuza gidersiniz

Kizlar 38+4 oldum kontrolden geldim. Bugün tekrar çatı muayenesi yapti doktor. Bu sefer çok cnm yandı tansiyonum düştü hafif kanamam oldu 2cm açılma varmis. Bebek de 3700 .normal doğum deneriz ama zor ve riskli olur dedi. Hayırlısı artık 🙏
Kilosundan dolayi mi dedi onu? Gerci ölçüm yanlış da çıkabilir ama maasallah toparlamis baya

Allah Allah ya neden canınız yandı acaba 😣
Doktorlar baştan böyle konuşunca çok sinir oluyorum ya zor ve riskli ne demek yani bi hamileye söylenecek son şey . Eğer normal istiyorsanız bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim beden zor ve riskliymiş birde o kontrol etsin. Sonra gene kendi doktorunuza gidersiniz
Bilmiyorum canım biraz zorladı sanırım muayene ederken. Kafasi 3 hafta önden gidiyor. Kilosuda fazla dedi. Normal cok istedim. Tüp bebek riske atmayalım dedi. Ama sancin gelirse normali deneriz dedi bakalım

Bilmiyorum canım biraz zorladı sanırım muayene ederken. Kafasi 3 hafta önden gidiyor. Kilosuda fazla dedi. Normal cok istedim. Tüp bebek riske atmayalım dedi. Ama sancin gelirse normali deneriz dedi bakalım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu hamilelik beni çok zorluyor ağrılar hastaneye yatmalar dogum riski derken cok yoruldum. Eşimde tüpleri bağlat diyor. Yaşım 36 zaten başka çocuk istemiyorum. Ne yapsam nasıl karar versem bilemiyorum. Pisman olmaktan korkuyorum.
Canım öyle bıçak gibi kesip atmaktansa korunursun yeter. Bi kız bi erkek, 2 tane çocuğun var heralde. Tamam yeter zaten de, ileride pişman olabilirsin bu birincisi, ikincisi neden bağlatıyosun ki tüpleri? Korunursun yeter bence. Bende düşünmüyorum asla mesela, 2 kızım olcak. Yeter diyorum. Ama asla tüpleri bağlatmak gibi bişey yapmam.

Gunaydin kizlar nasilsiniz ? Evet ya dogurmayin artik resmen doguma aseriyorum 😂😂😂. «takatim kalmadi sabrim tukendiiiiii » diye giriyom sarkiya. Vallah ne yaptiysam olmadi yarin randevum var. Doktora sorucam dogumu hizlandirmak icin ne yapabilirim diye. Geceleri sancim oluyo boyle belden adet sancisi gibi cok rahatsiz ediyor ama sabah kalktigimda tik yok. Herseyi de yaptim bence. Yuruyus, merdiven, pilates topu, sicak banyo, iliski. Yani olmayinca olmuyo 😂
Bebeğinin seninle olan son günlerinin tadını çıkar canım. Acele etme. Allah bilir onun zamanını. Sen keyfine bak

Maşallah kilosu falan iyiymiş. Madem normal doğum riskli, yanaşmıyor; o zaman sezaryen için gün verseymiş. Yarın yatışın yapılsa doğurman için hiçbir engel yok. Haftan falan gayet iyi. Neyi bekliyo ki?

Benimde bu gün randevum vardı 6 Nisandan sonra ilk defa doktorumu gördüm kadını özlemişim bayağı 😂 Bebek 3100g dedi suyu iyi her şey yolunda ama doğum için bir şey demedi. Cuma günü doğum günüm doğum günümde doğurmak istiyorum ben 🙈
Söyleseydin doktora. Haftası gelişimi uygunsa sezaryen olurdun, ama tabi normal doğumu bekliyorsan o ayrı

Canım öyle bıçak gibi kesip atmaktansa korunursun yeter. Bi kız bi erkek, 2 tane çocuğun var heralde. Tamam yeter zaten de, ileride pişman olabilirsin bu birincisi, ikincisi neden bağlatıyosun ki tüpleri? Korunursun yeter bence. Bende düşünmüyorum asla mesela, 2 kızım olcak. Yeter diyorum. Ama asla tüpleri bağlatmak gibi bişey yapmam.
Iste pisman olur muyum sorusu aklımı kurcalayan. Korunmak kısmını yaparız zaten ama sorun olurda tekrar hamile kalırsam aldırmak bir secenek degil benim icin. Kafam cok karısık cok ciddi bir konu.

Back
X